SPA CEYLON AYURVEDA "De-Stress" Harmonising Balm Roll On - raminantis ir harmonizuojantis rutulinis balzamas

Kadangi iki mėnesio pabaigos liko vos kelios dienos, nebesinori imti naujo tiražo, pradedant veido priežiūra, baigiant dekoratyvine kosmetika. Jei neaišku apie ką aš, tai bloge turiu susidėliojusi įrašų seką, kad man pačiai būtų lengviau juos ruošti, o jums - įdomiau skaityti, nes pamaišius tarpusavyje temas, jei nepatinka viena, visuomet netrunka pasirodyti įrašas kita tema. Taigi, mėnesį užbaigsime nestandartiškai, pasakosiu jums apie kosmetines smulkmenas, kurios dažniausiai pasimiršta, rečiau pasirodo tinklaraštyje ar atsiliepimus palieku po ilgesnio laiko.
Šį kart apie SPA Ceylon Ayurveda rutulinį balzamą - aliejų, kuris skirtas raminti stresą, suteikti harmonijoms mintims ir padėti atsipalaiduoti.


Produktas: SPA CEYLON AYURVEDA "De-Stress" Harmonising Balm Roll On - raminantis ir harmonizuojantis rutulinis balzamas
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka
Paskirtis: kvapų terapijai (aromaterapija) - raminti nerimą ir stresą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: gal kiek aukštoka kaina
Tūris: 10 ml
Kaina: 19,00 Eur
Kur galima įsigyti: SPA Ceylon

Ką žada gamintojas: Efektyvus terapinis balzamas, praturtintas gydomąjį poveikį turinčias eteriniais aliejais. Pagrindinė DE-STRESS produktų linijos sudedamoji dalis frankincensas (Boswellia), kuris Ajurvedos medicinos nuo seno naudojamas kaip galinga priemonė susidoroti su stresu.
De-Stress produktų linija sukurta, kaip sprendimas siūlantis tobulą išeitį šiuolaikiniam, greitai besikeičiančiam gyvenimo tempui. Efektyvus terapinis balzamas praturtintas tarpusavyje derančiais frankincenso, sandalmedžio, gaivaus mandarino, kafiro žaliosios citrinos eteriniais aliejais, taip pat Dashamula mišiniu – Ajurvedos medicinoje puikiai žinomu kaip efektyvi priemonė nervų sistemai atpalaiduoti ir stiprinti. Frankincensas (Boswellia) nuo seno naudojamas kaip galinga priemonė kovai su stresu, o sandalmedis puiki priemonė esant nerimui, taip pat veikia priešuždegimiškai ir antiseptiškai.
NAUDOJIMAS: Švelniai tepkite ant smilkinių, už ausų, kaklo galo ir vidinių riešų. Įkvėpkite ir atsipalaiduokite.

Sudėtis: Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Boswellia Carteri Oil, Citrus Hystrix oil, Citrus Tangerina Oil, Santalum Album Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Citrus Paradisi Oil, Tocopherol.


Mano nuomonė. Pirmiausia - negaliu nepasidžiaugti, kokio grožio pakuotėje atkeliauja aliejukas! Tvirto kartono, volelio formos dėžutė gausiai puošta mandalų raštais, pasirinktos akį džiuginančios žalios ir mėlynos spalvos atspalvių paletės. Viduje, kartoniniame įdėkle tvirtai supakuotas aksominis maišelis, kuriame stiklinis buteliukas su aromaterapijos aliejuku. Ne mažiau išvaizdus ir pats stiklinis butelaitis - matinės mėlynos spalvos, minimalaus dizaino ir patrauklios akiai išvaizdos. Pakuotė patogiai atsisuka naudojimui, rutuliukas maloniai slysta ant odos. Aš šį butelaitį nešiojuosi aksominiame maišelyje ir turiu nuolat po ranka. 

Balzamo sudėtis visiškai saugi naudoti ant odos ir jokių didesnių komentarų čia neturiu. Balzamo konsistencija man šiek tiek primena lengvą aliejuką, todėl maloniau jaučiasi ant odos nei raminantis balzamas. Balzamas kvepia intensyviu, raminančiu aromatu. Įsivaizduokite - dienos eigoje aplanko nerimas, dėl vienokių ar kitokių aplinkybių atsiduriate stresinėje situacijoje. Esant tokioje būsenoje normaliai funkcionuoti ar dirbti yra sunkoka, o kartais ir neįmanoma. Stresinėse situacijose žmonės gelbėja skirtingi dalykai: kas eina cigaretę sutraukti, kas pasivaikščioti, kas užkandžiauja, medituoja, kvėpuoja... man padeda antistresiniai žaislai - dėmesį nukreipiant į rankų judesį ir kvapai. Būtent dėl to nuolat stengiuosi turėti raminančio mintis aromato po ranka, ypač darbo metu.

Pakanka rutuliuku patepti riešus, kelis kartus įkvėpti, leisti mintims nurimti ir netrukus galiu grįžti prie įprastų darbų. Pavasarį mūsų šeima išgyveno labai intensyvų, stresinį laikotarpį, kai labiau egzistavome, nei gyvenome, tad šis aliejukas buvo tas šiaudas, už kurio griebiantis iš situacijų lavinos išlipti buvo šiek tiek lengviau. Stresai praėjo, situacijos baigėsi, bet aliejukas liko, kaip priemonė darbo metu padėti suvaldyti nemalonias emocijas. Aliejukas man labai patinka, nors ant odos jaučiamas, bet nemalonių pojūčių nesukelia, aromatas iš ties veiksmingas, pakuotė nuostabi. Jei ir jus dažnokai užklumpa nemalonius jausmus keliančios situacijos, nerimą kelia kamuojantis stresas - labai rekomenduoju išbandyti aromaterapiją ir žinoma ne bet kokią, o iš ties patikimą - šis balzamas iš SPA Ceylon tiesiog nuostabus! Rekomenduoju!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai