7TH HEAVEN "Black Seaweed" Peel-Off Deep Pore Detox - giliai poras valanti ir detoksikuojanti, nulupamoji veido kaukė su juodųjų dumblių ekstraktu

Aaa... mano veidui vėl reikia kaukės. Nors turiu šiuo metu puikiai sudėliotą ryto ir vakaro rutiną, tačiau kaukių man prireikia, norisi tai dar padrėkinti, tai pavalyti, tai stangrinti... Šiandien kaukės ilgai rinktis neteko, nes jau kuris laikas kaukių dėžutėje žvilgsnis užkliūva už juodos pakuotės ir valomosios kaukės, kuri žada tikti visiems odos tipams, tik va, tas "nulupamoji" mane šiek tiek neramina. Ką gi - plėšiam pakuotę, tikrinam konsistenciją ir testuojam ant veido odos.


Produktas: 7TH HEAVEN "Black Seaweed" Peel-Off Deep Pore Detox - giliai poras valanti ir detoksikuojanti, nulupamoji veido kaukė su juodųjų dumblių ekstraktu
Gamintojas: "Montagne Jeunesse". Pagaminta Swansea, Anglija
Paskirtis: veido odai - valyti, šalinti riebalų perteklių ir nešvarumus, minkštinti ir drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia skaistumo ir švarumo efektą
Labiausiai nepatiko: po kaukės jaučiamas sausumas ir tempimo pojūtis
Tūris: 10 ml
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Veido kaukė skirta visų tipų odai prižiūrėti. Nulupamoji veido kaukė valo odą, šalina odos riebalų perteklių bei susikaupusius nešvarumus. Valomosios juodos kaukės sudėtyje esančios veikliosios medžiagos minkština ir drėkina odą.
Sudėtyje yra juodų jūros dumblių ekstrakto, šaltalankių ekstrakto.
Naudojimas: Nuprauskite veidą. Masažuojant pirštų galiukais užtepkite kaukę ant veido, netepkite aplink akis ir lūpas. Palaikyti 20 - 25 minutes, kol sudžius. Suimkite už kaukės krašto ir švelniai nuimkite. Rekomenduojama kaukę naudoti kartą per savaitę.


Pakuotė. Šios kompanijos veido kaukės serija labai skiriasi nuo kitų rinkoje esančių - su niekuo neįmanoma sumaišyti 7th Heaven kaukių pakuočių, gausiai puoštų dekoratyviais akcentais ir moters veidu su kauke ant pakuotės. Plastikinis kaukės maišelis ryškiaspalvis, akį traukiantis ir lengvai atpažįstamas parduotuvių lentynose.

Kvapas. Priemonės sudėtyje gamintojas naudoja papildomas kvapiąsias priemones. Šiuo atveju kaukė kvepia gaiviu, labai maloniu uoslei kosmetiniu aromatu. Primena jūrą ir kosmetiką su švaros aromatu. Labai patinka, bet kvapas jaučiamas tik dengiant kaukę.

Konsistencija tiršta, gelinė, greit džiūvanti.

Sudėtis: Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat., Polyglyceryl-4 Caprate, PVP, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Parfum, Ethylhexylglycerin, Glycerin, Citric AcidPorphyra Umbilicalis (Laver seaweed) ExtractHippophae Rhamnoides (Sea buckthorn) Fruit Extract, Maris Sal, CI 77499


Poveikis. Greičiausiai norisi pradėti nuo to, kad nors kaukė skirta visiems odos tipams, tačiau sudėtis (o ir pati kaukė) tikrai netinka jautriai ir sausai odai. Sudėtyje yra daug alkoholio, kuris nuolat naudojant gali padaryti odai daugiau žalos, bet nuo vieno karto greičiausiai nieko tokio nenutiks. 

Tokio tipo kaukes labai svarbu tinkamai padengti ant odos, kiek įmanoma tolygiau ir kiek įmanoma storesniu sluoksniu. Tam, kad nulupimas būtų kuo lengvesnis. Aš kad ir kaip stengiausi, tolygaus sluoksnio išgauti nepavyko, o ir stengtis nelabai buvo kada - priemonė labai greit džiūva ant odos, tad tarkim nuplauti ištepliotas rankas labai sudėtinga. Beje, reiktų saugoti ir neužtepti ant antakių ar veido plaukų - nes garantuotai plaukelius išpešite lauk kartu su nulupama kauke.
 
Kaukę ant odos neišlaikiau tiek, kiek rekomendavo gamintojas, nes man gana greit išdžiūvo. Nulupti kaukės vientisu lakštu nėra įmanoma - nors plėšiasi gana lengvai, tačiau vistiek plyšta, o ir mažų gabaliukų, kuriuos reikia gramdyti nuo odos, tikrai lieka.


Gamintojas sakė, kad kaukė tinka visiems odos tipams, nes drėkina, minkština ir valo poras. Pastebėjau, kad iš ties nulupus kaukę oda atrodė švaresnė ir skaistesnė, paviršius tapo matinis ir labai lygus. Tačiau nulupant kaukę odos paviršius skruostų srityje jautėsi sudirgęs - vizualiai jokio sudirgimo nemato, tačiau jaučiasi nestiprus dilgčiojimas, greičiausiai nuo kaukės lupimo proceso. O va drėkinimo čia nė su žiburiu nerasi - odą po kaukės tempia, norisi kuo greičiau užsitepti drėkinančio serumo ir intensyvaus kremo, kad kuo greičiau panaikinti nemalonius sausos odos pojūčius.

Nors gamintojas sakė, kad kaukė skirta visiems odos tipams, bet sausiaodėms tikrai nepatiks, neabejoju, kad tokios kaukės netinka jautrią odą turinčioms, o ir vargu ar normalios odos savininkės bus sužavėtos. Išbandžiau kaukę, smalsumą patenkinau, tačiau matau, kad priemonė netinka mano odos poreikiams ir greičiausiai patiktų tik riebesnę odą turintiems.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai