MANIKIŪRO ĮRANKIAI. KINETICS nagų dildės: "Krazy Kat"; "Zebra Ziggy"; "White Turtle"; "Miss Rhino" ir poliruoklis "Dolphin Dan"

Jau rytoj jums papasakosiu apie naujus, rugpjūčio mėnesius, o paskutiniam apžvalgos įrašui noriu jums trumpai papasakoti apie mano mėgstamiausias popierines dildes, pasidalinti su jumis, kam kuri tinkamesnė bei žinoma kodėl Kinetics dildės man taip patinka. Aš nusipirkau visas, išbandžiau visas ir atsiliepimu dalinuosi, kad jums visų nereiktų pirkti. Beje, šios dildės net labai vertos dėmesio.


KRAZY KAT 150/180

150/180 gritų rupumo, plona dildė laikoma grubaus/ vidutinio stambumo dilde. Tokia dilde galima atlikti nagų formavimo darbus su 180 (vidutinio stambumo) arba nudildyti natą su 150 (grubaus stambumo) pusėmis. Kadangi dildė labai plona, ją rekomenduočiau naudoti pedikiūrui, tačiau tiks ir dirbtiniams nagams nudildyti. Aš ja dažniausiai naudojuosi, kai noriu pilnai nutrumpinti nagus keičiant formą ir atliekant pedikiūrą. Dildė labai patogi ir labai labai patvari - jei anksčiau dildes keisdavau kas kelis mėnesius, tai Kinetics laiko jau ne pirmus metus, nors naudojimo dažnumas nepasikeitė.



ZEBRA ZIGGY 120/180

120/180 gritų rupumo, vidutinio storio dildė laikoma grubia/ vidutinio stambumo dilde. Tokio grubumo dildės yra skirtos dirbtiniams nagams - 120 pusė puikiai nudildys priaugintus nagus, tačiau 180 grubumo pusė, laikoma aukso standartu, pasitarnaus ir natūraliam nagui. Tad šią dildę reiktų rinktis toms, kurios nori dildyti priklijuojamus, priaugintus nagus, juos formuoti. Natūraliam nagui tinkamesnės kitos šios serijos dildės. 



WHITE TURTLE 180/180

180/180 gritų grubumo dildė yra aukso viduriukas - universaliausia dildė, kuri puikiai tinka natūraliems, sveikiems nagams formuoti. Renkantis dildę, nesvarbu, kokio gamintojo rinksitės, labiausiai rekomenduočiau būtent 180 gritų stambumo tam ,kad galėtumėte pasiekti optimalų rezultatą.



MISS RHINO 180/240

180/240 gritų grubumo dildė jau gerokai storesnė, nei prieš tai buvusios ir laikoma normalia/ smulkia dilde. Tokia dildė geriausiai tiks pažeistiems, natūraliems nagams formuoti. Vienoje pusėje turime standartinio grubumo, natūraliems nagams skirtą dildę, o kitoje - kempinėlę, kuria galima bandyti dildyti nagus, tačiau tai vargiai įmanoma, tad ta kempinėlės puse, po nudildymo aš užlyginu nago galiukus su minkštąja puse. Pastebėjau, kad tokia praktika padeda nagams mažiau sluoksniuotis, jie ilgiau lieka sveikesni, galiukai rečiau skeldėja. Tad taip, ši dildė, mano sluoksniuotis linkusiems nagams, yra pati mylimiausia. Ją rekomenduočiau visiems, kurie turi silpnus nagus, kuriems padildžius vis susiformuoja nago atplaišėlės, kurių nagai linkę nuskilti.



DOLPHIN DAN

O šis nagų priežiūros įrankis yra ne dildė, o poliruoklis, kurio spalvota pusė skirta nago paviršiaus išlyginimui, o baltoji - blizgesiui suteikti. Su spalvota puse aš dar mėgstu užlyginti nagų galiukus po nudildymo, kaip tai darau su 240 grubumo dildėmis. Labai gaila, tačiau šio poliruoklio aš neberandu prekyboje (Douglas, bet yra Kinetics - nuorodos į puslapius įrašo apačioje), o maniškis jau taip nusidėvėjęs, kad būtinai reikia pakeisti nauju. Jei užmatysite - prigriebkite, Kinetics variantas man daug patogesnis nei dauguma rinkoje esančių. Tarkim esu bandžiusi Sincero, Douglas ir dar krūvas, kurių vardų nepamenu, bet... čia kokybė daug geresnė, o ir nėra begalinė žingsnių sistema, kai vienas poliruoklis turi 4, 6 ar net 8 puses su naudojimo eiliškumu.


Visos šios dildės tiesiog nepriekaištingos kokybės ir iš ties labai ilgaamžės. Jei anksčiau nagų dildes keisdavau kas 4-6 mėn, tai šios Kinetics man tarnauja jau daugiau nei metus. Kai kurios dildės akivaizdžiai jau padėvėtos, tad turiu joms pamainą ir prireikus pakeisiu. Tačiau žinote, kad geriausia? Šios dildės visiškai nebrangios ir kainuoja nuo 1,99 Eur iki 3 Eur! Kainos ir kokybės santykis puikus. Jei anksčiau vis pirkdavau Titania popierines dildes su vaisiais, tai pastaruoju metu į jas net nesinori žiūrėti, nes Kinetic kainuoja pigiau ir kokybė ženkliai geresnė. Be to, esant reikalui dildes galima plauti, jos puikiai tinka ir dezinfekuoti. Savo dildes esu plovusi ir galiu patvirtinti - jos atsparios viskam. O jei susigundysite, čia turiu įsigijusi ne visą gamintojo asortimentą, yra dar grubesnių - aligatorius, piranija ir švelnesnių - pingvinas, gyvatė. Tad pasirinkti tikrai yra iš ko.

Kur įsigyti: Douglas, Kinetics
Kaina: nuo 1,99 Eur iki 3,00 Eur




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Sveiki, Cascadoje yra pilnas asortimentas dildžių

    AtsakytiPanaikinti
  2. Daugiau nei dešimtmetį naudoju stiklinę dildę ir jokių problemų, net nenoriu prisiminti tų visų popierinių :) Ir ji tikrai ilgaamžė, lyginant su šiomis :) O kodėl jums netinka stiklinės?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, turiu kelias stiklines dildes, bet vis nepriprantu. Su popierine viskas vyksta greičiau, gal dėl to?

      Panaikinti

Rašyti komentarą