Raudonas makiažo šepetėlių rinkinys - 5 vnt., pirktas ebay

Makiažo šepetėlių kažkada buvau prisipirkusi daugiau nei reikia - žinote, kai ieškai pigiai ir gerai (taip retai būna, dėl to šiuo metu labiau seku rekomendacijomis ir tik tada bandau), pasitaiko daugiau nusipirkti, bet tikrai ne viskas pasiteisina. Tai va, prieš kelis metus ieškojau pigiai ir gerai, bandžiau pirkti rinkinius, kurie pagaudavo mano žvilgsnį, tikėdamasi, kad bus gerai. Dalis tų rinkinių liko namuose, buvo išbandyti, bet tinklaraščio sienoje nespėjo atsidurti, tad periodiškai (stengiuosi kartą per mėnesį) parodyti jums vieną iš tų rinkinių ar šepetėlių, kurių prisireikė prieš kelis metus, bet taip ir neaprašiau iš karto. Šį kart bevardis šepetėlių rinkinys, kuris perkant mane tiesiog sužavėjo dizainu ir ryškiai raudona spalva - kur čia nesusižavėsi, kai koteliai atrodo įdomiai ir žada labai patogią laikymo rankose ir naudojimo patirtį. Tad trumpai apie rinkinį ir ko galima tikėtis.


Produktas: Raudonas makiažo šepetėlių rinkinys - 5 vnt.
Gamintojas: nenurodytas.  Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: rinkinys sukomplektuotas akių ir veido makiažui
Medžiagos: sintetiniai plaukeliai; plastikas
Labiausiai patiko: dailus dizainas
Labiausiai nepatiko: nefunkcionalūs
Matmenys: ilgis 17-19 cm
Kaina: $9,39 US (8,62 Eur)
Kur galima įsigyti: ebay

Ką žada gamintojas: Aukštos kokybės, švelnių šerelių šepetėliai, kurie ilgą laiką nesideformuoja, neblunka, neskleidžia nemalonių kvapų. Elegantiška rankena patogi laikyti rankose. 


Kaip ir dauguma ebay šepetėlių rinkinių, taip ir šis, atkeliauja supakuotas į paprastą, skaidrų plastiko maišelį. Kiekvienas šepetėlis dar papildomai įdėtas į skaidraus plastiko įmautę - plastiko pakuotėje labai daug ir lyg ir galėtum pateisinti, kad gal šepetėlius apsaugo, tačiau ne - su plastiku šepetėliai nusilenkia lygiai taip pat greit, kaip be nieko. Ant pakuotės jokios informacijos nėra, tad neaišku, nei kas gamintojas, nei ko galima tikėtis - gerai jei pasižiūrėjai internete, bet ir ten pardavėjai nevengia pagrąžinti tiesos ir pripasakoti apie aukštos kokybės medžiagas, ilgaamžius šerelius ir kitus nelabai realius aspektus. Nes tokie šepetėliai kainuotų ženkliai daugiau. Dabar tą žinau, o anksčiau, anksčiau tekdavo "pasimauti" ant tokių pažadų.


Šį rinkinį sudaro 5 šepetėliai, kurie turėtų puikiai tikti visam veido makiažui atlikti. Iš teis šepetėlių šereliai labai švelnūs, malonūs liestis prie veido odos. Man labai patinka šepetėlių dizainas - rankena ties centru labai plona, o galiukas atrodo kaip kulka, dailiai parinkta ir blizgi, raudona spalva, kuri traukia žvilgsnį. Visgi, tikrai ne visi rinkinio šepetėliai man pasiteisino, tad trumpai apie kiekvieną:


1. Didžiausias šepetėlis
Didžiausias šepetėlis rinkinyje lyg ir būtų skirtas pudrai, tačiau deja, deja, šis šepetėlis per skystas, trūksta purumo, o dar ir plokščiai suformuotas. Jo galvutė man per maža - mėgstu birią pudrą padengti keliais judesiais, o šiuo atveju šepetėlio dydis tinka nebent paakiams pafiksuoti. Veidui tikrai tinka, tačiau teks ilgai ir daug kartų liesti šepetėliu veidą - aš turiu daug patogesnių įrankių.

2. Kontūravimo šepetėlis
Švelnutis, vos vos mažesnis už pirmą, šiek tiek apvalesne galvute. Tiks skaistalams, hailaiteriui ir bronzinei pudrai dengti. Beje, nemanau, kad šitie šereliai gerai dera su kreminiais produktais, trūksta galvutėms tvirtumo ir apskritai - daugiau šerelių. Šis visai tinkamas skaistalams, gerai paima produktą, tik sunkokai atiduoda dengiant ant veido.

3. Platus plokščias šepetėlis
Lyg ir skirtas maskuokliui padengti ir tiktų kreminiams produktams, bet man per mažas. Tokio dydžio šepetėliu reikia ilgai vargti, kol paskirstai ant odos. Tinkamas naudoti, bet tiesiog per mažas.

4. Mažesnis plokščias šepetėlis
Labai skystas ir labai plonas bei siauras. Gal tiktų kokiems kreminiams šešėliams? Su biriais produktais neveikia, nors ir paima, bet ant odos neatiduoda pigmento. Dėl to man šis šepetėlis visiškai nefunkcionalus, nepanaudojamas.

5. Apvalus, mažas šepetėlis
Net neįsivaizduoju kam skirtas, gal kažkam akių makiaže? Tačiau bėda ta, kad viskam, kam bandžiau tiesiog nepatogus, tad dar vienas visiškai niekur nepritaikomas šepetėlis.


Nors rinkinys vizualiai labai gražus, tačiau greičiausiai man pasiteisino tik vienas šio rinkinio šepetėlis - visi kiti arba per maži arba neatlieka jokios realios funkcijos. Šepetėliams trūksta purumo, galvutėms praverstų daugiau šerelių. Ech... pirkau dėl grožio, tačiau geriau būčiau atsisakiusi tos pagundos - visiškai nepanaudojamas, prastas, nekokybiškas rinkinys. manau greitu laiku reikės prasivalyti kosmetikos šepetėlius - prisikaupė tokių, kurių nenaudoju ir žinau, kad niekad nenaudosiu, yra nemažai nepatogių, tad būtinai reikės susitvarkyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MISS SELENE nagų lakas Nr. 161.

Komentarai