EKEL "Collagen" Wrinkle Improvement Intensive Eye Cream - paakių kremas su kolagenu

Kažkada lankydamasi Drogas internetinėje parduotuvėje pamačiau dar niekad nematytą korėjietišką Ekel prekinį ženklą ir tuo metu nemenką asortimentą. Žiūrėdama, ką įdomaus gali pasiūlyti šis prekinis ženklas, išsirinkau paakių kremą su kolagenu ir tikėjausi, kad priemonė ne tik įvykdys pažadus drėkinti, bet ir padės paderinti raukšlėtis intensyviau pradedančią odą aplink akis. Naudoju jau kelis mėnesius, tad įspūdžius spėjau susidaryti ir noriu papasakoti jums.


Produktas: EKEL "Collagen" Wrinkle Improvement Intensive Eye Cream - paakių kremas su kolagenu
Gamintojas: "LJGO Cosmetic Co" Ltd. Pagaminta Incheon, Korėja
Paskirtis: paakių odai - drėkinti, mažinti raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinamasis efektas
Labiausiai nepatiko: keli nesaugūs ingredientai sudėtyje
Tūris: 40 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas

Ką žada gamintojas: Paakių kremas su kolagenu suteiks efektyvų drėkinamąjį efektą paakių odai.
NAUDOJIMAS: ryte ir (arba) vakare tepkite ant švariai nuvalytos paakių odos, švelniai įmasažuokite, kad geriau įsigertų.


Pakuotė. Aš minėjau, kad mano dėmesį atkreipė šio gamintojo pakuotės - iš ties jos ryškiaspalvės, intensyvių spalvų. Kolageno paakių kremo pakuotėje derinama ryškiai mėlyna ir oranžinė spalva, nemažai puošybos akcentų - skonio reikalas ar patinka, man gal kiek morališkai pasenęs sprendimas, tačiau žvilgsnį tikrai patraukia ir dėmesį atkreipia.

Paakių kremo pakuotė plastikinė su tokiu pat dizainu, užsukta sidabro spalvos žavingos formos dangteliu. Nežinau kodėl, bet man jis tiesiog patinka - patogus atsukti ir užsukti. Po juo slepiasi mažytė anga patogiam priemonės dozavimui.

Kvapas lengvas, švelnus kosmetinis aromatas, nekeliantis jokių konkrečių asociacijų. Tiesą pasakius man būtų smagiau, jei kvapo (ir kvapui reikalingų ingredientų) tiesiog nebūtų - tokie kremai nei aromatais mėgautis leidžia, nei kažkokią kitą naudą teikia.

Konsistencija standartinė, kreminės tekstūros, vidutinio tirštumo.


Sudėtis: Water, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Beeswax, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polysorbate 60, Propylene Glycol, Hydrolyzed Collagen, Nopalea Cochenillifera Extract, Centella Asiatica Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Thuja Orientalis Extract, Ananas Sativus Fruit Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Hyaluronate, Butylene Glycol, Panthenol, Dimethicone, Sorbitan Sesquioleate, Carbomer, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, 1,2-Hexanediol, Adenosine, Parfum, Linalool, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Poveikis. Sudėtyje yra keletas vidutinio saugumo ingredientų, nesaugių konservantų ir kvapų ingredientų, tačiau iš esmės sudėtis gera, gal net geriau, nei gera. Priemonėje gausu drėkiklių, odą kondicionuojančių ingredientų ir minkštiklių.

Šio kremo vienam kartui, vienam paakiui pakanka mažyčio lašelio, kuris lengvai susigeria į odą, tad priemonė labai skalsi ir jos pakaks ilgam. Jau nekalbu apie tai, kad šio kremo pakuotėje yra 40 ml! Kada paskutinį kart matėte tokio dydžio paakių kremus? Milžiniškas kiekis ir labai skalsi priemonė.

Jei tikitės stebuklų iš šio kremo, tai tikriausiai to neverta tikėtis. Priemonė labai gerai drėkina paakių odą, suteikia malonaus komforto jausmą. Drėkinama oda mažiau raukšlėjasi, tad ir poveikis raukšlelėms bus matomas, tačiau tikrai ne iš karto - greičiausiai pirmuosius ryškiau pastebimus rezultatus pastebėjau po gero mėnesio. Ir ne, paakių kremas tikrai nėra būtina kosmetikos priemonė, greičiau perteklinė, nes visuomet galima naudoti veido kremą paakių zonoje, tačiau... atvejais, kai mano kremas riebesnis ar intensyvesnio poveikio, o paakiams pakanka lengvos konsistencijos ir elementaraus drėkinimo, - papildomas lengvas, gerai drėkinantis paakių kremas labai padeda neapsunkinti paakių zonos ir ją drėkinti. Man šis kremas patinka, su mielu noru naudosiu ir toliau bei tikiuosi spėti sunaudoti iki galiojimo pabaigos :)




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai