2023/08 Rugpjūčio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Frudia, Paco Rabanne, Green Feel's ir kt.

O šį mėnesį man beveik nieko nereikėjo, greičiau norėjosi. Iš ties, visos išlaidos šią vasarą dažniausiai išleidžiamo sūnaus pasirengimui mokyklai, o pasiruošti tikrai buvo kur: reikėjo rašomojo stalo ir kėdės, nes laukė kambario pertvarka; mokyklinių priemonių iš gausaus sąrašo; uniformos mūsų pirmokui; kuprinės; sportinės aprangos; aprangos ir avalynės šokiams. O dar laukia pratybos, visokie klasės fondai ir kitos išlaidos prasidedant naujiems mokslo metams. Aš šios rugsėjo 1-osios laukiu su nerimu, o sūnus - su dideliu džiaugsmu. Jau rytoj keliausime į pirmąją pamoką, rugsėjo pirmosios šventę ir tikėsimės, kad nauji metai bus sklandūs ir praturtinti gausiai žinių klodais. 
Na o šiandien mes kartu uždarome kalendorinę vasarą su paskutiniais vasariškais pirkiniais. Krepšelyje vos kelios priemonės, tad kviečiu žvilgtelėti.


Plaukams

Turiu porelę šampūno ir kondicionierius vonioje, kurią pirkdama tiesiog neapsižiūrėjau, kad šampūno yra beveik du kartus daugiau, nei kondicionieriaus. Mano sausi, porėti plaukai, tad jiems idealus santykis būtų, kai kondicionieriaus pakuotėje būtų kiek daugiau nei šampūno arba bent jau tiek pat. Žinau, kad nepakaks, tad papildomai paėmiau kaukę - pasibaigus kondicionierius bus kuo jį pakeisti. Beje, apie šitą kaukę galvojau jau ilgą laiką, vis žiūrinėdavau, bet niekaip nenusinešdavau iki kasų. Dabar bus proga išbandyti.
Iki, 4,49 Eur

Veidui

Nu labai man įdomi ta Frudia kompanija, nors bandau kelis gaminius, bet man norisi daugiau, nes ne viskas tobula, bet susidomėjimą turiu labai didelį. Tad bandysiu netrukus ir drėkinantį serumą.
Drogas, 22,99 Eur

Kadangi visai nudžiugino šios kompanijos veido serumas, susigundžiau išbandyti ir veido kaukę - turėtų stangrinti ir suteikti švytėjimo. Šiandien atidariau, tai pastebėjau, kad kvapas labai nekoks, o poveikio atsiliepimų dar reiks palaukti.
Eurokos, pilna kaina 17,99 Eur, mokėjau 13,49 Eur

Burnos higienai

Su breketais turiu labai daug visokių situacijų, kai vieną savaitę viskas gali būti labai gerai, lengva ir paprasta, o kitą - dantenos ima kraujuoti, negali kramtyti, nebegali valgyti... beveik amerikietiški kalneliai, kuomet stengiesi naudotis proga, kad gali valygyti. Nepatinka man tokia būsena, su maistu mėgstu stabilumą, erzina dantų ir dantenų bėdos. Na o šiuo metu toks etapas, kai dantys itin jautrūs, tad pirkau jautiems dantims skirtą pastą, maždaug porai ateinančių savaičių ji bus naudinga.
Camelia vaistinė, 6,69 Eur

Sakiau, kad neberodysiu vaikiškų kosmetikos dalykėlių, tačiau ši pasta man pasirodė labai įdomi, tad rodau čia, o gal ir kokį trumpą, atskirą įrašą parengsiu. Pažiūrėsim, kaip patiks mano sūnui.
Eurokos, 2,99 Eur

Aromatai ir dekoratyvinė

Douglas, 72,95 Eur

Oriflame, pilna kaina 19 Eur, mokėjau atrodo 16 Eur

Oriflame, 29 Eur

Oriflame, pilna kaina 53 Eur, mokėjau 26,99 Eur

Nusipirkau kelis aromatus, jau rudens metui. Labiausiai norėjau Paco Rabanne, tačiau Oriflame iš ties turi puikių kasdienai tinkamų kvepalų, nedidelėmis kainomis ir visai nebūtina būti jų konsultante ar registruotis sistemoje - galima nusipirkti kaip įprastoje el.parduotuvėje. Kadangi turiu dar kelis mane dominančius kvapus, tai juos ir nusipirkau - bus smagių bandymų.

Jau metas pirkti naują ir šį kart panorau išbandyti essence makiažo kempinėlę. Atrodo minkšta ir švelni, bet kaip bus naudojant dar nežinau, papasakosiu išbandžiusi.
Eurokos, 3,39 Eur
-------------------------------------
Viskas, va tokie mano šio mėnesio pirkiniai. Keistas man buvo rugpjūtis - lyg ir nieko nereikėjo, bet kaip tyčia labai visko norėjosi. Pavyko visai neblogai atsispirti didžiajai daliai pagundų, kurių visai nereikėjo, bet ties aromatais plaukus visgi pasileidau.
O koks buvo jūsų rugpjūtis? 
Ką įdomaus įsigijote?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė,

Komentarai

  1. Šita Gum dantų pasta paliko man gerą įspūdį, ateityje planuoju arba kartoti šią, arba kokią kitą šios firmos dantų pastą išbandyti. Teko laimėti ohlala dantų pastą, taip pat patinka, tik kaina nelabai, bet, deja, pastebėjau, kad gera dantų pasta ir kainuoja atitinkamai... :D :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. GUM pastos labai fainos ir kokybiškos - vertos dėmesio. Nors kainuoja brangiau, bet labai verta ;)

      Panaikinti
  2. Mane irgi sudomino Frudia produktai, turiu Blueberry gel to foam veido prausikli, kuri labai sunku nuplauti ir nepatinka kvapas, bei gelines tekstūros Blueberry krema, apie kurį neturiu nuomones

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va va, toks keistas jausmas - įdomi labai produkcija ir patraukli, bet tikrai ne viskas pasiteisina.

      Panaikinti

Rašyti komentarą