#108/2023 Liepos mėnesį baigiau.

Prasidėjo paskutinis vasaros mėnuo. Liepa man buvo kelionių metas - atostogų metu pažindinamės su Lietuva, o paskui savaitę gyvenam gamtoje, su palapinėmis, kur ir lietaus atskalbti buvom, ir saulė nosį nusvilino. Bet buvo gerai, labai gerai. Gal dėl to šį mėnesį mano baigtos kosmetikos gana tuščias, palyginus su kitais mėnesiais, tačiau... tradicijų laikausi ir rodau priemones, kurias pabaigiau per smagų liepos mėnesį. 


Kūnui ir plaukams

Nesandari pakuotė, labai neskalsus produktas ir nelabai malonus kvapas. Apskritai regis vienintelis privalumas yra geras prausimas, o visa kita labai prastai. Nepatiko, o ir ne pats pigiausias kūno prausiklis.
Nekartočiau.

Maitina ir švelnina odą, tačiau dėl keistokos konsistencijos ir ilgoko susigėrimo labiau tiks šaltuoju metų laiku. Man asmeniškai pritrūko drėkinimo, o ir kvapas buvo keistokas - lyg ir patiko gaivus aromatas, bet iki meilės kažko pritrūko. Visai neblogai, bet tikriausiai nekartočiau.

MĖGINYS.
Labai, labai patiko mano uoslei malonus ir intensyvus aromatas - aš mėgstu, kai plaukai kvepia maloniai ir ilgai. Plaukus plauna švariai, suteikia plaukams švelnumo ir odos neišsausina. Būtų įdomu išbandyti su tos pačios linijos kondicionieriumi.

Veidui I

Minimalios sudėties, labai paprastas tonikas veido odai drėkinti. Drėkiklių čia minimaliai, tačiau pakaks odos kondicionavimui. Iš pigučių man labiau patiko Margaritos tonikas su alavijais, o šis pasirodė skurdesnės sudėties ir prastesnio efekto. Nieko blogo, bet būna ir geriau, nekartočiau.

Ši purškiama apsauga nuo saulės kaip pagrindinė priemonė man nepatinka, tačiau dienos metui, atnaujinti apsaugą, kai oda padengta makiažu, šis purškiklis yra vienas patogiausių. Nieko geresnio dienos metui dar neradau, tad jau kartoju.

Buvau labai skeptiška priemonei ir labai nedideliam jo kiekiui, tačiau priemonės pakako ilgiau, nei tikėjausi, o ir efektas buvo jaučiamas. Tačiau pirmam vizualiai matomam poveikiui reikėjo nemažai laiko. Deja, žinau, kad šio serumo nekartosiu - sudėtyje yra alkoholio, kuris ilgesnio naudojimo eigoje gali padaryti neigiamą poveikį odai.

Universalus, paprastas, universalus, lengvai drėkinantis ir šiek tiek maitinantis kremas, kuris tiks daugmaž visus metus, beveik visiems odos tipams. Visgi, idealiausiai - normaliai odai pereinamuoju laikotarpiu. Man pasirodė kiek per brangus, nes panašų efektą galima išgauti ir ženkliai pigesnėmis priemonėmis. Vien dėl kainos manau nekartočiau.

Veidui II - kaukės

Ne mano veido odos tipui skirta kaukė, tad ir efektu nebuvau labai patenkinta. Veido oda atrodė pavalyta, poros mažesnės, oda skaistesnė. Tačiau... po kaukės man norėjosi intensyvaus drėkinimo. Nepatiko, nekartosiu.

MĖGINYS.
Intensyviai drėkina, maloniai gaivina, gerai susigeria. Jei netyrinėčiau sudėtinių dalių - skubėčiau pirkti. Tačiau aš tyrinėju, tad sudėtyje esantis alkoholis man netinka - gali sausinti, o ilgiau naudojant matau, kad labai suprastėja odos būklė. Pabandžiau, bet vien dėl sudėties, produkto nepirkčiau.

Nusipirkau vieną ir man taip patiko, kad mėnesio pabaigoje įsigijau ir antrą, kad atgaivinti veido odą po savaitės gamtoje ir mažesnės, nei oda pratusi, priežiūros. Nes ko jau ko, bent gamtoje nei serumų, nei kaukių neturėjau, buvau pasiėmusi tik prausiklį, toniką ir kremą, bet ir tai kremas ir tonikas nebuvo panaudotas kasdien. Aišku, oda išsausėjo, tad po atostogų vėl kartojau šią puikią kaukę. Ji intensyviai drėkina, ramina, atgaivina, suteikia komforto jausmą ir neturi jokio lipnumo pojūčio. Efektas nuostabus, tad būtinai kartosiu ateityje.

O ši kaukė tiesiog puikiai tinka tiems kartams, kai po deginimosi norisi nuraminti odą, suteikti jai vėsumo, gaivos ir drėkinimo. Idealiai tinka po dienos paplūdimyje, intensyvioje saulėje, o gal po soliariumo seanso? Beje, jei nudegėte, tokia priemonė gali būti puiki pirmoji pagalba odos raminimui - ir jokių kefyrų jau senai nebereikia. 
Labai patiko, mielai pakartosiu ateityje.

Rankoms ir kojoms

Depiliavausi prieš atostogas ir pasirodo to vaško tiek ir tebuvo likę - vienam kartui. Depiliuoti vašku gana ilgas procesas, tačiau oda ilgiau išlieka glotnesnė ir švelnesnė, o atostogų metu mažiausiai norisi rūpintis ataugusiais plaukeliais. 
Būtinai kartosiu, tačiau tik retesnėmis progomis - depiliacija vašku išskirtinė tuo, kad reikia daugiau laiko, nei tiesiog nuskusti.

Labai fainas, lengvutis, kasdienis rankų kremas, kuris greit susigeria, išlygina rankų odą ir lengvai drėkina. Labai smagus naudoti dienos metu, kai reikia greitai sudrėkinti rankas ir vėl grįžti prie darbų. 
Patiko, mielai kartočiau.

Labai patiko rankų kaukė, ypač po intensyvų atostogų, kai rankų oda jautėsi išsausėjusi ir sudirgusi.  Gerai sudrėkino, pamaitino, suteikė intensyvų, malonų rankų komfortą. mielai pakartočiau.

Kartoju, nes šis aromatas buvo vienas pirmųjų, kuriuos bandžiau. Ir visgi man čia norėtųsi intensyvesnio citrinų kvapo, nes toks prigesęs. Na, o visa kita - puiku: prausia švariai, sudėtis puiki, dizainas labai patinka ir gamybos būdas mano širdžiai labai artimas. Būtinai kartosiu, tik nežinau, ar šio aromato.


Drėgnos servetėlės, kurias naudojame labai įvairiai, pavyzdžiui, gamtoje prireikė vietoj apsiprausimo per porą labai šaltų ir lietingų dienų, o ir šiaip labai plačiai panaudojamos. Šitos labai patinka - puikios sudėties ir gana pigios. Mielai pakartosime.

Pats patogiausias, pats efektyviausias ir pats mylimiausias. Atradus Curaporx, į kitus šepetėlius žiūrėti net nebesinori - jie nuostabūs. Jau kartoju ir greičiausiai kartosiu ilgam.

19. Bioceliuliozės kempinėlė
Pirkau regis Eurovaistinėje ir man jos reikalingos ne tiek kasdieniam veido prausimui, kiek molio kaukių nuprausimui nuo veido. Šita suplyšo po labai ilgo naudojimo - turiu dar vieną iš to paties rinkinio. Patogumo dėlei, kempinėlės galėtų būti kiek didesnės ir šiek tiek švelnesnės, tačiau visai neblogai, savo paskirtį atlieka.


Galvojau, kad kvapas bus labai vasariškas, malonus, bet labiau priminė apsauginio saulės kremo nuo saulės ir saulės spindulių aromatą - ne tai ko tikėjausi. Pirkau neuosčiusi ir kaltinti galiu tik save, tačiau noriu paginti Jaques Battini dulksnas - tinkamai išsirinkus, jos visai geros kokybės ir puikiai laiko bei maloniai kvepia. 

Keista, bet kažkodėl šis atspalvis buvo mano vienas mylimiausių, nors jam akivaizdžiai trūko pigmentacijos, be trijų sluoksnių niekaip, bet lakuotis juo man norėjosi labai dažnai. Greičiausiai normalu, kad tiesiog pasibaigė, tiksliau dar šiek yra, bet čia kokiems 3-iems nagams belikę, o ir vargiai beiškrapštysiu lauk. Tad atsisveikinu, labai džiaugiuosi pažintimi - šį laką labai mylėjau.

Labai fainas, riebus balzamas, kuris apsaugos lūpas nuo išsausėjimo, maitins ir svarbiausia - saugos nuo saulės. Labai patiko, tik šiek tiek brangesnis, o ir baigėsi daug greičiau, nei tikėjausi. Labai patiko, tad mielai pakartočiau.
-----------------------------------
Viskas, štai tokie mano šio mėnesio pabaigti produktai. Dar neįsivaizduoju, kokius baigtus produktus man atneš rugpjūtis, bet apie viską iš eilės, neskubam, laikas parodys. O ką gero per liepą pabaigėte jūs? Dėl kokios priemonės pasibaigimo jums labiausiai gaila?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai