LA ROCHE - POSAY "Anthelios" Invisible - neblizganti, nematoma veido dulksna su apsauga nuo saulės SPF 50 PA++++

Apsaugai nuo saulės priemones šiais metais rinkausi sunkiai, atrodo niekaip nepavyksta nusipirkti kremo, kuris iš tiesų tiktų - tai nemaloniai jaučiasi ant odos, tai akis griaužia, tai sudėtis su alkoholio, tai konsistencija niekaip nesusigeria. Dar praeitos vasaros pabaigoje gavau rekomendaciją nusipirkti purškiamą La Rosche - Posay priemonę, deja, praeitais metais jos niekur nepavyko rasti, mat dar sezono pradžioje ji būna greit išluojama tiek fizinėse, tiek elektroninėse parduotuvėse. Šiais metais pavyko nusipirkti, testavau, naudojau, tiek kaip įprastą apsaugą nuo saulės, tiek reaplikavimui ir šiandien nuomone dalinuosi su jumis.


Produktas: LA ROCHE - POSAY "Anthelios" Invisible - neblizganti, nematoma veido dulksna su apsauga nuo saulės SPF 50 PA++++
Gamintojas: "La Roche - Posay". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: apsaugoti nuo saulės (UVA ir UVB spindulių)
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogus ir praktiškas be kuriam dienos metui, bet kokiai progai
Labiausiai nepatiko: kai kurios vidutinio saugumo sudedamosios dalys
Tūris: 75 ml
Kaina: 17,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Gintarinė vaistinė, Camelia vaistinė ir kt.

Ką žada gamintojas: Anthelios perregima veido migla su apsauga nuo saulės SPF50+. Nepalieka blizgesio, ypatingai aukšta apsauga nuo saulės. Nematomas ant odos gaivus drėkinamasis poveikis. Mikrodifuzija leidžia priemonę naudoti lengvai ir nesusitepant rankų. Greičiau įsigeria į odą. Nelipni. Nepalieka baltų žymių. Ypač gerai toleruojama: tinka jautriai ir saulei alergiškai odai (išbandyta jautriai odai prižiūrint dermatologams). Be parabenų.

XL-PROTECT™ technologija - saulės filtrų derinys (UVB, UVA ir ilgieji UVA) bei antioksidantai (nuo infraraudonųjų spindulių, taršos)**. Mexoplex® technologija suderina Mexoryl® SX, Tinosorb® S ir Eldew® SL-205.

Ypatingai aukšta ir plati, fotostabili apsauga nuo UVA ir UVB spindulių. Optimali SPF50+ apsauga bei stipresnė apsauga nuo UVA ilgųjų spindulių (stipresnė nei rekomenduojama saulės produktams Europoje) dėl optimizuotos saulės filtrų sistemos Mexoplex®** kartu su raminamuoju ir antioksidaciniu La Roche-Posay terminio šaltinio vandeniu.

NAUDOJIMAS: Prieš naudodami, gerai suplakite. Purkškite ne mažesniu kaip 15 cm atstumu nuo veido. Tolygiai padenkite veidą, bet nepurkškite vienoje vietoje ilgiau nei 3 sekundes. Purkšdami užmerkite akis ir sučiaupkite lūpas, stenkitės neįkvėpti. Pašalinkite priemonės perteklių nuo akių ir burnos.


Pakuotė. Purškiama priemonė patalpinta metaliniame slėginiame flakone, kuris purškia priemonę dulksna ant odos. Pakuotės dizainas nėra jokio sensacija - gamintojas turi visą liniją būtent tokio dizaino produktų - oranžiniai akcentai baltame fone. Tiesa, rekomenduojantis asmuo sakė, kad būtinai reikia rinktis su žalia juostele (Neblizgi), nes jos efektas geresnis. 

Kvapas standartinis areozolio kvapas su lengvu, vos jaučiamu kremo aromatu. Matau, kad gamintojas naudojo kvapiąsias medžiagas, tačiau man atrodo jų buvo galima išvengti ir dėl sudėties saugumo ir dėl to, kad tas aromatas jaučiasi labai trumpai.

Konsistencija. Produktas ant veido padengiamas itin smulkia, praktiškai nejaučiama veido dulksna.

Sudėtis: Butane, Aqua, Homosalate, Dimethicone, Octocrylene, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Dicaprylyl Carbonate, Nylon-12, Diisopropyl Sebacate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Styrene/ Acrylates Copolymer, Caprylyl Glycol, Carnosine, Disodium EDTADrometrizole Trisiloxane, Ethylhexyl Triazone, Mel/ Honey, Methyl Methacrylate Crosspolymer, P-Anisic Acid, PEG-32, PEG-8 LauratePentylene Glycol, Phenoxyethanol, Poly C10-30 Alkyl AcrylatePolyglyceryl-6 Polyricinoleate, Propylene Glycol, Silica Silylate, Sodium Chloride, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Saccharin, Tocopherol, Parfum.


Poveikis. Priemonės sudėtis gana saugi, didžioji dalis vidutinio saugumo ingredientų yra UV filtrai ir priemonės aromatas. Nors priemonė purškiama, tačiau sudėtyje yra ingredientų, kurie gali erzinti plaučius ir akis. Gamintojas jau naudojimo instrukcijoje perspėja ir informuoja kaip reiktų naudoti produktą,

Flakonas purškia produktą smulkia, nematoma dulksna, kuri yra visiška besvorė ant veido, aš jos nejaučiu nei šviežiai papurškusi, nei priemonei jau esant kuris laikas ant veido odos. Apsauginis purškiklis kvepia maloniu, švelniu, gaiviu aromatu, kuris jaučiamas dar kuris laikas po priemonės naudojimo.

Tokio tipo purškiklis labai patogus reaplikuoti SPF dienos eigoje, kai ilgesnį laiką praleidžiame saulėje. Produktą patogu purkšti tiek ant veido be makiažo, tiek ant makiažo. Apsauga nuo saulės nesugadina makiažo pagrindo ar blakstienų tušo, nejaučiama ant veido odos, sudėtis neturi alkoholio, patogiai padengiamas, smagiai ir greit naudojamas. Būtinai naudosiu apsaugai nuo saulės atnaujinimui ant veido, kaklo ar rankų. Produktas paliko labai gerą įspūdį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Šio dar nebandžiau, bet veido apsaugos priemonės buvo tikra kankyne, pigesnės ar brangesnės vienodai atmusdavo norą apskritai saugoti veidą nuo saulės. Pernai Vichy purskiamos apsaugos pateko į akis, tai maniau, kad ašarines dujos :D. Šią vasarą Cosrx naudoju ir lb patenkinta, nei dienos be kremo

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už komentarą :) Ieškau patogesnio sprendimo priemonėms nuo saulės, tad pasižvalgysiu į jūsų siūlomą ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą