#96/2022 Liepos mėnesį baigiau.

Sveikas rugpjūti! Šiandien mano galvą apėmė įvairios mintys ir atėjo laikas priimti tam tikrus sprendimus, pasirinkti, išsigryninti kelis gyvenimo aspektus. Žinote, kartais prieini kryžkelę ir turi pasirinkti. Taip jaučiuosi pastarąsias kelias dienas, tad laikas persidėlioti prioritetus, skiriamą laiką, o gal kai ko iš vis atsisakyti. Bet tam reikia susivokti savo emocijose, noruose ir naudoje (tiek materialioje, tiek emocinėje), kurią gaunu arba negaunu. O kol kas mano šio mėnesio baigtų priemonių krepšelis ir galutinės nuomonės apie produktus.


Kūnui

Suteikdavo odos paviršiui stangrumo, todėl celiulito paveikta oda atrodė mažiau matoma. Tačiau tiesa ta, kad celiulitą naikina tik kompleksinis priemonių rinkinys, kuriame turi būti ir sportas, ir sveika mityba, o tokie kremai ir masažai yra tik pagalbinė priemonė. Ar kartosiu - galbūt, kai norėsis daugiau odos stangrumo.

Neįprasta konsistencija buvo labai smagi praustis tiek su kempine, tiek be jos. Labai patogu tokia želė praustis, kai kartu visai nenori vežtis kempinės ir paskui galvoti, kaip ją šlapią supakuoti? O gal tiesiog išmesti? Su šia priemone kempinės nesiveždavau ir buvo labai patogu. Patiko ir kvapas, Tačiau dušo želė labai neskalsi ir greit naudojosi. Manau kartočiau - lyg ir nieko blogo.

Deja, bet šis šveitiklis mano įpročiams ir mano odai visai neįtiko - jis paprasčiausiai per riebus, siaubingai apsunkindavo kūno odą, nudažydavo ją violetine spalva, o riebalas aplipdavo ne tik mano kūną, bet ir vonią. Suprantu, kad gal atrodo, jog sausiaodės mėgsta kai oda riebaluota ir apsunkusi, bet tiesa ta, kad ne visos - mane labai erzino kiekvienas naudojimas, tad... nekartočiau nė už ką. Ir regis šios kompanijos šveitikliai ne man. Patiko tik aromatas.

Naudoju jau antrą pakuotę tokio aliejaus ir po šio buteliuko kvapas nebėra toks nemalonus, koks buvo prieš kelis metus. Tačiau turiu perspėti, kad jis savotiškas. Nors priemonė skirta veidui, plaukams ir kūnui, tačiau plaukus man riebino, o veidui per daug parfumo. Naudojau kūnui - suteikė švelnumo, minimaliai maitino ir suteikė odai spindesio.
Manau kartočiau, bet ne šio kvapo, gal rinkčiausi jaunatviškesnį ir modernesnį aromatą.

Veidui

Drėkino, suteikė švelnumo ir skaistumo - efektas geras, daro tai, ką žada, tačiau man norėjosi intensyvesnio efekto, stipresnio poveikio odai, drėkinimo iki gilesnių sluoksnių. Vienartinis poveikis yra, o kadangi mokėjau nedaug - efektu visai džiaugiuosi. Tiek kad būna ir stipresnio poveikio kaukių.

Drėkino, suteikė švelnumo ir skaistumo, oda atrodė jaunesnė. Jau buvau bandžiusi šios kaukės mėginį ir po antrojo karto mano nuomonė nelabai pasikeitė - kaukės efektas nevertas tokių pinigų - galima tokią sumą investuoti į visai padorią, minimalią veido rutiną, negu į tokią kaukę. Panašų efektą galima rasti ženkliai pigiau.

Suteikė švelnumo ir visai neblogai pavalė paviršines veido poras nuo nešvarumų. Būtent tas valymo efektas man paliko labai gerą įspūdį.

Puikus aliejus, kuris turėtų patikti sausiaodėms: suteikia skaistumo, švytėjimo, oda atrodo putlesnė, jaunesnė, jaučiasi konfortabiliai. Tiesa, nemanau, kad aliejus patiks riebesnei odai dėl sunkaus pojūčio ant veido ir aiškiai jaučiamų aliejų.

Sunaudotas ne vienas ir ne penki tokie buteliukai - pigiau ir geriau tiesiog nebūna: dvifazis valiklis įveikia net ir atspariausią makiažą ir lengvai valo. Visuomet, kai nežinau ką pirkti, perku šį valiklį. Nebrangus, efektyvus, tad džiugininantis, kartotinas pirkinys.

Rankoms ir nagams

Puiki pakuotė, geros sudėtys, malonūs aromatai - patys mylimiausi gabaliniai muilai. Švelniai prausia ir yra iš ties skalsūs. Venecija aromatas švelnus pudrinis gėlių kvapas - ne pats pats geriausias iš Nesti Dante, tačiau malonus.

Kremas tam kartui - trumpalaikis drėkinimas ir švelnumas. Tačiau iš esmės kremas tik trumpam vizualiai išlygina odą, suteikia skaistumo. Kremas pusėtinas, pasitepi, kad pasitepti. Nekartočiau, man reikia drėkinimo.

Suminkšta odeles ir padeda lengviau jas pašalinti. Nelabai sužavėjo ne itin patogus naudojimo būdas, tačiau iš esmės priemonė daro tai, ką žada.

Deja, tačiau man šis viršutinis lakas tiesiog per ilgai džiūvo ant nagų, o ir lako išlaikymą pratęsdavo gal pora papildomų dienų. Žinau, kad nekartočiau, nors ne tragedija, bet būna patogiau, lengviau ir greičiau.

Pigiausias skystas muilas, kurio sudėtis visai nebloga, kvepia maloniai, prausia efektyviai, tačiau ilgesnį naudojimą šiek tiek sausina. Lyginant su panašių sudėčių rankų muilais galiu pasidžiaugti - kainos ir kokybės santykis labai geras. Kartosime.


Vaikiška dantų pasta, kuri visai įtiko mano vaikui - priemonėje yra flouro, skonis vaikui patinka, dantukus valo švariai. Kartotinas produktas, ypač šiuo metu, kai vaikas turi nemažai nuolatinių, tačiau vis dar ir keletą pieninių.

Naudojama jau beveik 12-a metų. Per tuos metus vis išbandau ir šalinimą vašku, ir depiliaciją juostelėmis, tačiau sugrįžtu prie skutimo šiomis galvutėmis. Man patinka, kad nereikia papildomų skutimosi putų, pati galvutė putoja ir taip užtikrina sklandų plaukelių plovimą be papildomų priemonių.

Ne, ne vitaminai - tai plaukų aliejus, kuris suteikia kosmetinį efektą. Aliejaus poveikis nuostabus: plaukams suteikia paklusnumo, švelnumo, lygumo, purumo, apsunkina plaukus ir neleidžia jiems susivelti. Pirmas įspūdis labai geras.


MĖGINYS.
Nors tikrai suteikia odai spindesio, tačiau man negražiai dengiasi ant veido. Kad ir kaip plonai dengčiau, tačiau priemonė nusigumuliuoja lauk ir visiškai nedraugauja su mano kremu. Gal atradus kremą, ant kurio makiažo bazė nesigumuliuotų, tai būtų puikus produktas?

Nudažė visai gražiai, tačiau nusiplovė siaubingai greit, nelabai laikė ant veido odos. O ir aktyvatorius labai greit sugedo. Manau turėtų būti geresnių antakių dažų, tik reikia paieškoti.

Puikiai subalansuota vilkdalgio ir vetiverio kombinacija - malonus, gaivinantis aromatas, kuris karštą vasaros dieną dar ir suteikia vėsinantį poveikį. Pigutis, bet labai geras kvapnus kūno purškiklis - džiaugiuosi pabandžiusi ir manau mielai pakartočiau.

Taip ir nesupratau, kodėl šis lūpų balzamas buvo taip garbinamas? Mano lūpų balzamas ne tik nedrėkino, nemaitino, tačiau ilgiau pabuvęs ant lūpų, jas sausino. Nebuvau sužavėta ir lūpų blizgesį primenančiu efektu. Pakuotės nebaigiau - manau turiu jau per ilgai, tad atsisveikinu, vis tiek rankos nekyla juo naudotis.

Nepigi kosmetika ir tiesą pasakius labiausiai nuvylusi kosmetika. Perkant Idun priemones turėjau didelius lūkesčius, viena iš visažiščių ir Youtuberių prieš metus ar porą labai gyrė Idun kosmetiką. Ilgą laiką abejojusi šiemet nusipirkau ir teko nusivilti. Tušas nemaloniai tirštesnės konsistencijos ir su tuo dar būtų galima susigyventi, tačiau priemonė siaubingai tepa odą aplink paakius - sausą odą! Galiu per dieną kas penkias minutes tikrinti efektą veidrodyje ir kas kart rasiu odą ištepliotą tušu. Ilgą laiką bandžiau dar kažką išspausti, surasti nors vieną didesnį privalumą, tačiau tiesa ta, kad tušas nevertas savo kainos. Ir galiu tik įsivaizduoti, kaip jis teptų riebesnę odą aplink akis turinčioms... 
Nekartočiau.

Ši priemonė turėtų nupiešti plaukelius ant odos ir užpildyti trūkstamas antakių vietas, suteikdama natūralų efektą. Tiesa ta, kad priemonė visiškai neatrodo natūraliai, efektas negražus, nupiešus ant odos priemonė nelabai laiko. Tokio tipo flomasteriai tiesiog ne man. 
--------------------------------------
Kaip ir tiek - šį mėnesį kukliau ir mažiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai