NUXE "Bio" Ultimate Night Recovery Oil Rice Oil Extract - atkuriamasis naktinis veido aliejus su ryžių aliejaus ekstraktu

Ar nepabodau su Nuxe kosmetika? Vis dar testuoju priemones ir tiesą pasakius susidariau labai gerą įspūdį apie veido priežiūros priemones, žinoma, parinkus pagal odos tipą, nes šiaip jos tikrai nėra super pigios. Šį kart testuoju tikriausiai brangiausią produktą - atkuriamą naktinį veido aliejų, nors pakuotė mažytė, tačiau jos reikia vos kelių lašelių, tad pakanka labai labai ilgam laikui. 
O kokie mano įspūdžiai?


Produktas: NUXE "Bio" Ultimate Night Recovery Oil Rice Oil Extract - atkuriamasis naktinis veido aliejus su ryžių aliejaus ekstraktu
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: veido odai: atkurti, lygini, skaistinti miego metu
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: aukštoka kaina
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 5 ml. Pilno dydžio pakuotė - 30 ml
Kaina: 30 ml - 54,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Šis ekologiškas veido aliejus su ryžių aliejaus ekstraktu bei ekologiškais augaliniais aliejais nakties miego metu atkuria odą, todėl ryte jaučiamas odos komfortas.
Švelni tekstūra ir žalumynų aromatai sužadina jausmus naujai dienai.

- Oda bus lygi, skaisti ir atrodys atsinaujinusi.
- Odai suteiks komforto jausmą.
- Atgaivinta ir atsinaujinusi oda ryte švytės.

88 proc. sudedamųjų medžiagų buvo užaugintos ekologiškuose ūkiuose. Svarbiausia veiklioji medžiaga – aliejaus ekstraktas iš ryžių Camargue. Veikliosios medžiagos buvo pagamintos Prancūzijoje, naudojant ekologišką aliejaus ekstrakcijos metodą. Stiprina apsaugines odos galias ir atkuria odą. Sudėtyje taip pat yra maitinamųjų ir antioksidacinių savybių turinčių augalinių aliejų avokadų, simondsijų, makadamijų ir sezamų.

Naudojimas: Kelis lašus aliejus sušildykite tarp delnų ir švelniai masažuodami paskleiskite ant veido, kaklo ir iškirptės zonos odos.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mažytis, plonytis stiklinis buteliukas mano rankose atrodo toks trapus, kad lengvai gali sudužti. Pakuotės išvaizda atrodo gerai, žiūrint galima susidaryti įvaizdį, kad net ir mano mažas buteliukas turi pompą. Kažką panašaus ir turi: nukemšamą dangtelį, po kuriuo ilga plastikinė žarnelė. Nepriprantu prie jos, ji mane šiek tiek erzina, tad nemanau, kad mano pakuotės kokybė gera.

Visgi, visai kitaip atrodo pilno dydžio pakuotė - tamsaus stiklo buteliukas, ant kurio ir pompa atrodo standartinė, stiklinė ir ženkliai kokybiškesnė, nei mano turimos. Labai žaviai atrodo žalio stiklo buteliukas, minimalus dizainas.


Kvapas. Aliejus maloniai kvepia švelniu žolelių aromatu. Kvapas išlieka dar kuris laikas po padengimo, bet galiausiai užmiegu jau nebejausdama aromato.

Konsistencija lengva, aliejinė.



Sudėtis: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Oleic/ Linoleic/ Linolenic Polyglycerides, Parfum, Tocopherol, Glycine Soja (Soybean) Oil, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Oryza Sativa (Rice) Extract, Oryza Sativa (Rice) Germ Extract, Linalool, Limonene, Geraniol.


Poveikis. Aliejaus pagrindą sudaro... atspėjote - įvairūs aliejai. Čia yra simonsijų, sezamų, makadamijų, avokado, sojų ir ryžių sėlenų aliejai, kurie minkština, kondicionuoja ir drėkina veido odą. Priemonės sudėtyje keli nesaugūs kvapų ingredientai, tačiau žinia - prancūziškas produktas be aromato, nebūtų toks prancūziškas. Prancūzaitės mėgsta, kai jų naudojama kosmetika kvepia maloniai.

Naktinio aliejaus reikia vos dviejų lašelių visai veido ir kaklo odai, o kadangi ta žarnelė labai plona - vienas lašelis nėra standartinio dydžio, jis labai mažytis. Tad mano buteliuko likučių pakanka labai ilgam laikui, o jei pirkti pilno dydžio - priemonė iš ties skalsi ir pakaks labai labai labai ilgam. Priemonė turi kvapą, tad natūralu, kad jis jaučiamas dar kuris laikas po aliejuko padengimo ant veido odos. Ir visgi, lyginant su veido kremais, jis nėra toks intensyvus ir taip ilgai išliekantis. 

Didžiausias stebuklas įvyksta ryte, kai tik atsibudusi pažvelgiu į veidrodį. Nuostabu, kad mano atrodo fantastiškai lygi, skaistesnė, sveikai švytinti, net atrodo jaunesnė ir putlesnė. Jau nekalbu apie itin lygų odos paviršių ir labai malonų, pridrėkintos odos komfortą. Poveikis stebina po kiekvieno naudojimo ir jis lygiai toks pat stiprus po kiekvienos nakties! Vienintelis rimtesnis aspektas mano galva yra sezoniškumas - esant itin karštoms naktims priemonė nesijaučia itin maloniai ant odos paviršiaus, su ja atrodo kiek karščiau nei įprastai, aliejinė konsistencija stipriau, nei bet kada jaučiama ant odos paviršiaus. Labai mėgaujuosi šį atkuriamą aliejų naudodama iki 20 laipsnių šilumos, bet aukštesnei temperatūrai man jis nepatinka. Jaučiu, kad riebesnės odos savininkėms jis visiškai netiks vasaros metu, bet kitiems sezonams labai rekomenduočiau pabandyti - aliejų mišinys tiesiog fantastiškas, o efektas - labai džiuginantis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai