TOPICREM Ultra-Moisturizing Cream - ypač stiprios apsaugos drėkinamasis kremas jautriai odai su SPF 50+ PA++++

Aš tikrai nepamokslausiu apie SPF naudojimo svarbą bloge - man atrodo kituose sklaidos kanaluose, influencerės ir ne tik jau daug prikalbėjo, kaip svarbu naudoti apsaugines priemones. O ir pati greičiausiai nesu tobulas pavyzdys - pernai nepavyzdingai tepiau apsaugines priemones ir turiu porą ryškių pigmentinių dėmių nuo saulės. Tačiau šiemet stengiuosi daug atidžiau rūpintis, kad apsauga nuo saulės būtų visuomet padengta, tam turiu kelias priemones: vieną tepu ryte, o kitą papildomai padengiu dienos eigoje. Šiandien noriu papasakoti apie rytinę priemonę, kurią dengiu dienos pradžioje.


Produktas: TOPICREM Ultra-Moisturizing Cream - ypač stiprios apsaugos drėkinamasis kremas jautriai odai su SPF 50+ PA++++
Gamintojas: "Mayoly Laboratoires". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: drėkinti ir apsaugoti nuo saulės
Tinkamas tipas: visiems ir vaikams nuo 10 metų
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: griaužia akis
Tūris: 40 ml
Kaina: 14,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Drėkina 24 valandas, apsaugo nuo UVA ir UVB saulės spindulių ir ramina odą. Tinka vaikams nuo 10 metų ir suaugusiems.
Naudojimas: prieš eidami į saulę, tolygiai paskirstykite ant odos pakankamą kiekį apsauginio kremo. Būnant saulėje, tepkite pakartotinai kas 2 val. ir po maudynių. 


Pakuotė. Minimalistinio dizaino balta kartoninė dėžutė, kurioje plastikinį tūbelė su atkemšamu danteliu apačioje. Iš ties pakuotė labai 'švarios' išvaizdos - baltas fonas ir raudoni akcentiniai užrašai nuteikia maloniai, suteikia produktui rimto, brandaus kosmetinio produkto įvaizdį. Tūbelė patogi naudoti, plastikas vidutinio minkštumo, kurio pagalba lengva išspausti reikiamą priemonės kiekį.

Kvapas. Nors priemonės sudėtyje naudojamos papildomos kvapiosios medžiagos, tačiau aromatas man ne itin patinka - kvepia chemija, kosmetika, tačiau be jokių aiškesnių užuominų - švara ir lengva gaiva.

Konsistencija lengva, losjoną primenanti priemonės tekstūra.


Sudėtis: Aqua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Homosalate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Tridecyl Salicylate, Dimethicone, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Polysilicone-15, Polymethyl Methacrylate, BIS - Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Urea, Beheneth-25, 1,2-Hexanediol, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Paraffinum Liquidum, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Polysilicone-11, Chlorphenesin, C12-13 Alcohols, Tocopherol, Silica, Sodium Hydroxide, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia tiesiog negaliu nepagirti priemonės sudėtinių dalių: gamintojas kruopščiai parinko UV filtrus, kreme yra odą drėkinančių, minkštinančių ir kondicionuojančių ingredientų. Vos keli ingredientai vidutinio saugumo, tačiau iš esmės priemonės sudėtis puiki, nėra nieko, kas galėtų pakenkti ar suerzinti veido odą.

Nors kremo konsistencija itin lengva, tačiau net ir gerai išsklaidyta, ilgai į odą masažuojama priemonė sunkiai geriasi į odą. Kai jau atrodo jokių likučių nebelieka - ant paviršiaus vizualiai matosi skaidri priemonės plėvelė. Galiu laukti nors ir visą amžinybę, tačiau ji niekaip nesusigeria, nesvarbu ar naudočiau prieš drėkinantį kremą ar po, nepriklausomai nuo to, kaip parengčiau odą - blizga ir nesusigeria pilnai.

Ant to sluoksnio ne visuomet gražiai nugula makiažas, vis dar stengiuosi atrasti kosmetikos priemones, kurios draugautų. Su skysta pudra didesnių problemų nekyla, o va su mineraline... ne pats tobuliausias dengimas, koks būtų ant pilnai susigėrios priemonės. Padengti pavyksta, efektas gaunasi neblogas ir pakentėti dėl geros priemonės sudėties galima. Visgi, yra dar vienas dalykas, kuris erzina ženkliai labiau - po keliolikos minučių, šis kremas ima griaužti akis. Aš pradedu ašaroti, nuverkiu visą makiažą, kol griaužimas galiausiai baigiasi.... Dar nesu turėjusi apsauginio kremo nuo saulės kuris griaužtų ir erzintų akis, o atrodo ir netepu aplink jas, bandžiau viską, bet kas kart rezultatas tas pats - vargstu su susigėrimu, erzina nuverktas makiažas ir griaužiančios akys. Tad, greičiausiai tik šie du aspektai mane atgraso nuo antros pakuotės įsigijimo bei kartojimo. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man nuo kažkokio killig veido kremo dirgino akis, po kelių pabandymų kremas iškeliavo lauk. Jei kosmetikos priemonė sukelia man kažkokį diskomfortą, iškart su ja atsisveikinu, nėra reikalo vargti ir kęsti nemalonumus :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. PS: paakių su tuo kremu netepiau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kas sakė, kad aš tepiau? :D
      Ar galite komentuoti savo vardu? Labai keista matyti žmonės, besislepiančius po anonimų slapyvardžiais :D

      Panaikinti
    2. O Jūs pastaruoju metu kažkaip keistai reaguojate į komentarus. Parašiau, kad netepiau paakių, tuo pabrėždama ir patikslindama, kad vis vien keista, nes akis kremas dirgino, nors ir netepiau prie akių. Štai ir viskas. O komentuoti nenurodant vardo yra kiekvieno pasirinkimas ir galimybė, jei jūs norite, kad komentuotų su vardu, tai galite pakeisti blogo nustatymus. Arba galite išvis juos išjungti, jei tie komentarai tiek nervina...

      Panaikinti

Rašyti komentarą