EVELINE "Slim Extreme 4D Scalpel" anticeliulitinis kūno serumas su vėsinamuoju efektu

Kartas nuo karto aš naudoju ne tik drėkinantį kūno losjoną, bet ir priemonę, kovojančią su celiulitu. Taip, celiulitą aš įgijau po nėštumo, bet nesu naivi ir netikiu, kad kremas gali panaikinti celiulitą. Tikrai ne, tam reikia daugiau nei kremo, reikia tinkamos mitybos, sporto ir celiulitas taps mažiau pastebimas. Tačiau tokie kremai įprastai labai gerai stangrina, tad mėgstu kartas nuo karto įsigyti. Rinkoje žinomiausios tokio tipo priemonės yra iš Eveline, tad šį kart turiu priemonę su vėsinamuoju efektu, kurią naudojau daugiausia pavasarį. Metas mano nuomonei.


Produktas: EVELINE "Slim Extreme 4D Scalpel" anticeliulitinis kūno serumas su vėsinamuoju efektu
Gamintojas: "Eveline Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: mažinti riebalų sankaupas, formuoti ir modeliuoti kūną, kovoti su celiulitu
Tinkamas tipas: visiems, išskyrus nėščias ir žindančias moteris
Labiausiai patiko: stangresnės odos efektas
Labiausiai nepatiko: žalingi konservantai sudėtyje
Tūris: 250 ml
Kaina: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, Martina

Ką žada gamintojas: Trijų fazių koncentruotas serumas gali padėti, kai vargina celiulitas. Serumas pasižymi vėsinamuoju poveikiu, Mažina odos netobulumus ir celiulito požymius. Optiškai dailina siluetą. Gerina odos elastingumą. Padeda sumažinti sukauptą riebalinį audinį. Skatina riebalinių ląstelių deginimą. Sudėtis papildyta gebenių ir azijinių centelių ekstraktais.
Naudojimas: vieną kartą per dieną, rytais sukamaisiais judesiais serumą įmasažuoti į problemines kūno sritis (šlaunis, klubus, sėdmenis, pilvą, pečius).


Pakuotė. Minkšto plastiko tūbelė su atveriamu dangteliu apačioje. Pakuotė labai patogi lengvai dozuoti priemonę, iš tokios lengva išspausti maksimalų priemonės kiekį, tad maksimaliai sunaudoti produkto likučius pakuotėje. Tūbelės dizainas šiek tiek perkrautas, ryškios spalvos garsiai rėkia apie gaminį. Atskirai šios spalvos dailios, bet mano skoniui sukrauti jas kartu tiesiog neskoninga. Ech, renkasi gamintojas, svarbiausia, kad pakuotė patogi.

Kvapas ne pats maloniausias - gaivus su trupučiu saldumo kosmetikos ir buitinės chemijos aromato mišinys. Gana greit pripratau prie kvapo ir galiausiai nebekreipiau dėmesio, tačiau turiu pripažinti, kad tai ne pats maloniausias kosmetikos kvapas. 

Konsistencija. Nežinau, kodėl gamintojas šią priemonę užvadino serumu, nes iš esmės priemonės konsistencija primena standartinį kūno losjoną.


Sudėtis: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Triolein, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Alcohol Denat., Cetyl Alcohol, Betaine, Centella Asiatica Leaf Extract, Menthol, Hedera Helix Leaf Extract, Laminaria Hyperborea Extract, Tocopherol, Fisetin, Cholesterol, Plankton Extract, Sodium Deoxycholate, Raspberry Ketone, Triglyceride, Carnite HCL, Phosphatidylcholine, Glyceryl Dioleate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Dimethicone, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Vegetable Oil, Ozokerite, DMDM Hydantoin, Olus Oil, Cera Alba, Hydrogenated Palm Acid, Stearyl Stearate, Synthetic Fluorphogopite, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Caprylic/ Capric Propanediol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Sulfate, Sorbic Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Disodium EDTA, CI 19140, CI 77891, CI 42090


Poveikis. Priemonės pagrindas visai neblogas, gausu odą minkštinančių, kondicionuojančių, drėkinančių ingredientų, keletas raminančių ir gydančių odos pažeidimus. Kūno serumo sudėtyje yra alkoholio, nesaugių konservantų ir medžiagų kvapams, tačiau konservantų sąlyginai nedaug. Iš ingredientų matau, kad reiktų vengti priemonę naudoti ant pažeistos odos ir produktas potencialiai gali dirginti akis, todėl padengus priemonę būtina nusiplauti rankas.

Serumas lengvai dengiasi ant odos, greit susigeria, nors kuriam laikui ant odos dar lieka lengvas lipnumas. Jei serumą dengiu pirmiausia išlipusi iš dušo, kol susitvarkau odą, plaukus, kruopščiai išsivalau dantis lipnumas susigeria ir dingsta. Netrukus po padengimo kremas ima vėsinti odą. Ankstyvą pavasarį tas vėsinimas man nepatiko, atrodė, kad labai šalta vien dėl šios priemonės, tačiau naudojant paskutinį kartą, šiltomis vasaros dienomis man patiko. 

Kalbant apie efektą - priemonė iš ties gerai švelnina odą ir šiek tiek drėkina jos paviršių. Ilgesnio ir reguliaraus naudojimo eigoje pastebiu, kad stangrina odos paviršių, tad celiulitas tampa kiek mažiau pastebimas, bet jis niekur nedingsta - joks kremas negali panaikinti celiulito ir juo labiau - joks kremas negali liekninti. Stangrėja tik odos paviršius, tad šlaunys, sėdmenys ir pilvas po ilgesnio naudojimo iš ties atrodo geriau. Nors šis gamintojas žada didelius pažadus, kurie nėra realūs, man patinka, kad kremas gerai stangrina odos paviršių, tad po kiekvieno pavasario, vasaros sezonui jaučiuosi geriau. Na, o jei norisi sulieknėti ar atsikratyti celiulito, šalia tokių kremų reiktų nepamiršti kūno šveitimo, kontrastinio dušo, masažų, mankštos ir sveikos mitybos - tik tokiu atveju bus galima pasiekti gamintojo žadamų kūno formų dailinimo ar celiulito naikinimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai