L'ACTION "Mud Mask" Pure Skin Detoxifying - valomoji veido kaukė su citrusinių vaisių ekstraktais

Nors šiandien trečiadienis, mat atrodo, kad pasilepinti veido kauke yra tinkama proga bet kurią dieną. Šiandien testuoju prancūzišką L'Action veido kaukę su valomuoju efektu. Valomąsias kaukes naudoju labai retai, pirmiausia dėl to, kad mano oda sausa, tad ir kemšasi ženkliai mažiau, o ir dažna valomoji kaukė stipriai išsausina odą. O kaip šį kart?


Produktas: L'ACTION "Mud Mask" Pure Skin Detoxifying - valomoji veido kaukė su citrusinių vaisių ekstraktais
Gamintojas: "L'ACTION". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veido odai: valyti, tonizuoti, skatinti regeneraciją
Tinkamas tipas: mišriai ir riebiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: keli vidutinio saugumo ingredientai
Kiekis: 15 g
Kaina: 1,39 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Douglas

Ką žada gamintojas: Valomoji veido kaukė su eteriniais aliejaus sukurta mišriai ir riebiai veido odai. Eteriniai citrinų ir greipfrutų aliejai turi valančių ir tonizuojančių savybių. Praturtinta apsaugančiu mineralų kompleksu, kuris skatina ląstelių regeneraciją. Rožinis molis švelniai valo odos nešvarumus. 
Kaukė suteikia pavargusiai odai švytėjimo ir gaivumo. 
Naudojimas: padenkite kaukę ant veido ir palikite 10-15 minučių. Nuskalaukite vandeniu. Venkite kontakto su akimis.


Pakuotė. Labai kompaktiškas, vienkartinis plastikinis kaukės maišelis. Pakuotės dizainas labai paprastas, sakyčiau net minimalus, puoštas mažu citrusinių vaisių paveiksliuku su ryškiai žaliais akcentais. Sakyčiau ne pati patraukliausia pakuotė, kokią teko matyti, bet ir neatstumianti.

Kvapas švelnus citrusinių vaisių ir jų žievelių aromatas.

Konsistencija kreminė, tačiau skystoka, priemonė tekanti per rankas. Tikėjausi, kad molio pagrindu sukurta kaukė bus bent kiek tirštesnės konsistencijos.

Sudėtis: Aqua (Water), Kaolin, IlliteParaffinum Liquidum (Mineral Oil)Glyceryl Stearate, Glycerin, Isononyl Isonanoate, Cetearyl Alcohol, PropanediolCaprylic/ Capric TriglycerideCI 77891 (Titanium Dioxide)Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylyl GlycolCetyl Alcohol, Dimethicone, Sesanum Indicum (Sesame) Seed Oil, LimoneneCitrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylhydroxamic Acid, Citral, Pentylene GlycolMagnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Biosaccharide Gum-1, CI 19140Copper Gluconate, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Sodium Levulinate, CI 42090.


Poveikis. Kaukės sudėtis visai nebloga, keli vidutinio saugumo ingredientai netinkami naudoti ant pažeistos odos. Sudėtyje galima rasti citrusinių vaisių ekstraktų, kurie yra dažni alergijos sukėlėjai, tad reiktų atsargiai naudoti jautriai odai. Aš stengiuosi citrusinių vaisių ir jų ekstraktų veido priežiūroje vengti. Nebūčiau pirkusi ir šios kaukės, bet ją gavau advento kalendoriuje, tad testuoju.

Veido kaukė gelsvos spalvos, priemonė man pasirodė skystoka, tačiau ant odos dengiasi lengvai. Priemonė turi aiškiai jaučiamą citrusinį aromatą, kuris užuodžiamas visą kaukės ant veido buvimo laiką. 


Kaukė per visą buvimo laiką nė karto nedilgčiojo odos, ne trupučio neerzino ir nesukėlė nepageidaujamų reakcijų. Tik nuplovus veidą skruostai buvo lengvai paraudę, tačiau odos dirginimo nejaučiau, o ir praėjo greičiau, nei spėjau apie tai pagalvoti. Nepastebėjau, kad veido kaukė tonizuotų odą, tačiau ji puikiai išvalė paviršines veido poras, pasikimšusią nosies sritį. O paviršius įgavo labai malonaus švelnumo jausmo.

Sakyčiau labai, labai geri mano įspūdžiai. Bijojau, kad išsausins ar sudirgins, tačiau nei viena, nei kita. kaukė puikiai išvalė paviršinius odos sluoksnius ir suteikė švelnumo. Efektas iš ties puikus, tad vertinu priemonę net labai palankiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kometinė

Komentarai

  1. Kaip man visada keistai skamba tie "pasilepinti kauke" ar pan. :) Man visos tos "grožio" procedūros tokios nuobodžios, tokios įgrisusios, kad kartais tiesiog ima neviltis :D Aišku, vaikščioti apšepusiai irgi nesinori, tad tenka tuo užsiimti :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nežinau, kodėl keista? Man atrodo priklauso nuo požiūrio, pavyzdžiui aš veido kaukės tepimą, laikymą ir nuvalymą sieju su savo laiku sau, priežiūra savo kūnui ir sau. Todėl man tai yra pasilepinimas, rūpinimasis savimi, laiko sau skyrimas.
      Jei kaukės jums nuobodžios ir atrodo nereikalingos, niekas neverčia jų teptis. 😉

      Panaikinti
    2. Tai neverčia, ir aš jų netepu.

      Panaikinti
    3. Tuomet džiaugiuosi už jus, kad gyvenate pagal savo principus ir laiką skiriate jums naudingiems dalykams.

      Panaikinti
  2. Ai, ir dar, po tų "grožio procedūrų" aš nesijaučiu jau labai pagražėjusi :D :D Tai gal ir dėlto man jos tokios beprasmiškos...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na va, greičiausiai turite odą,nekeliančią jokių problemų arba problemos tokios mažos, kad į jas nekreipiate dėmesio. Tai gal ir nereikia to, kas jums atrodo beprasmiška ar neteikia naudos? 😉

      Panaikinti
    2. aha, būtų gerai, oda nekelianti problemų :D

      Panaikinti
  3. Na vieni zmones, megsta pasilepinti pvz kaukemis ar kitomis grozio proceduromis, kitiems tai darbas, o treti is vis to nedaro. Zodziu kiek zmoniu tiek ir nuomoniu. Aisku, kad viena kokia tai procedura tikrai nepadarys kokiu tai radikaliu permainu. Nes cia ne kokia chirurgine operacija

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Diana, keliu nykštį į viršų ir dėkoju už iš ties gražiai (be jokių užslėptų bandymų pasišaipyti ar įžeidinėti) parašytą komentarą - atgaiva sielai po pastarųjų.
      Didelis ačiū - linkčioju galva ir pritariu jūsų komentaro turiniui :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą