DELIA kreminiai antakių dažai su arganų aliejumi Nr.1 Black

Anksčiau antakius dažydavau tik profesionaliai, o paskui visiškai numojau į antakių formavimą ir dažymą salone - mano antakiai savais laikais buvo madingi 2000 -ųjų siūliukai. Ir nors jie ataugo, bet niekuomet tokie vešlūs, kokie buvo iki drastiško išpešiojimo. Palieku juos augti natūraliai ir tik kartas išpešu ne vietoje išdygusį plaukelį. Tiesa, grįžus prie natūralios plaukų spalvos man norisi juos pasiryškinti, o kasdien dažyti antakių pudra ar pieštukais erzina, ypač vasarą. Tad pirkau Delia dažus antakiams, testavau ir šiandien pasakoju jums.


Produktas: DELIA kreminiai antakių dažai su arganų aliejumi Nr.1 Black
Gamintojas: "Delia Cosmetics" sp.z.o.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: nudažyti antakius, suteikti jiems spalvos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengva naudotis
Labiausiai nepatiko: trumpai laiko
Tūris: 2 x 15 ml
Kaina: 2,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: DELIA juodi antakių dažai yra ilgai išliekantys. Be to, jų gali užtekti iki 10 kartų. Sudėtyje yra arganų aliejaus.

Pakuotę sudaro:
Tūbelė su dažomuoju kremu (15 ml)
Buteliukas su aktyvatoriumi 3 % (15 ml)
Plastikinė mentelė
Indelis dažams maišyti
Informacinis lapelis

Naudojimas: Į 1 cm kremo įlašinkite 10 - 12 lašelių aktyvatoriaus, išmaišykite iki vientisos masės. Mentele užtepkite ant antakių ir laikykite 5 - 10 min. Laikant ilgiau, spalva bus tamsesnė. Nuplaukite muilu ir vandeniu. Prieš tepant dažus, odą patepkite kremu. Paruoštus dažus iš karto sunaudokite.

Sudėtis: 
Kremo: Aqua, Cetearyl Alcohol, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Aminomethyl Propanol, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dibutyl Adipate, Coco-Glucoside, CI 77266 (nano), Stearic Acid, Palmitic Acid, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Methylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Sodium Erythorbate, 2,4-Diaminophenoxyethanol HCI, N,N-Bis (2-Hydroxyethyl) -p-Phenylenediamine Sulfate, BHT, Citric Acid.

Aktyvatoriaus: Aqua, Cetearyl Alcohol, Hydrogen Peroxide, Glycerin, Ceteareth-20, Phosphoric Acid, Tetrasodium Pyrophosphate, Disodium EDTA, Sodium Stannate.


Mano nuomonė. Pirmiausia pradėkime nuo dėžutės turinio, kuriame atrodo yra viskas, ko reikia: tūbelė dažų, aktyvatoriaus buteliukas, indelis maišymui ir mentelė maišymo ir aplikavimo darbams. Deja, tačiau tiek indelis, tiek aplikavimo įrankis tiesiog labai nepatogūs. Pigus plastiko indelis lengvai lūžta, nėra stabilus, tad jau po pirmo bandymo jo nebenaudojau ir dažus maišiau savo turimame stikliniame indelyje. Mentelė sumaišymui gal ir nieko, tačiau dengimui visiška nesąmonė, tad dažus aplikuoju kirstos formos antakių šepetėliu - taip ženkliai patogiau.

Tiek dažai, tiek aktyvatorius pradžioje atrodė visiškai normaliai, lengvai susimaišė, patogiai pasidengė ant antakių, o po 10 minučių nuvalius antakiams suteikė pilką spalvą - deja juodos tikrai nebuvo. Ir gerai  tikrai nesinori ryškios smalos ant antakių.


Antakių dažai man laikė apie savaitę ir pakankamai greit nusiplovė. Pirmus keturis kartus vis dažiau antakius, padarydama didesnes pertraukas, bet visai nesenai pastebėjau, kad aktyvatoriaus konsistencija pasikeitė, jis sugedo! Nors ant pakuotės nurodytas galiojimas iki 2023.12! Jokiais būdais nebegaliu naudoti, o be aktyvatoriaus - dažomasis kremas jei ir liks ant odos ir plaukelių, tai nusiplaus su pirmu veido prausimu. Nelabai suprantu, kaip tas aktyvatorius sugedo? Laikiau vėsioje, tamsioje vietoje, temperatūros pokyčių nebuvo, tad... kažkoks brokas ir tiek?

Galiausiai ir pačiais dažais nesu labai patenkinta - atrodo turėjo gražiai nudažyti, bet norėjosi šiek tiek ryškiau, tikėjausi ilgesnio išlikimo, o kad suges taip greit tikrai nesitikėjau. Apmaudu, bet kažkada taip girti dažai man pasirodė prastoki ir nelabai verti laiko, pinigų ir pastangų. Aš ir vėl antakių dažų paieškose. 
O ką jūs naudojate? Gal turite laiko patikrintus ir mėgstamus dažus antakiams?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą