CALYPSO After Sun Aloe Vera - raminanti odą veido ir kūno želė su alavijų ekstraktu po deginimosi

Šiemet priemonės po deginimosi neplanavau pirkti, nes atsakingai naudojame priemones su SPF, saikingai deginamės saulėje ir laikomės absoliučiai visų reikalavimų. Deja, mano vaikas nudegė truputį nugaros odos, ar tai su vandeniu nutaškė apsauginį kremą ar aš nepatepiau labai kruopščiai, bet nudegė. Avarinės situacijos taisymas gavosi su neplanuotu pirkiniu ir neplanuotu apsilankymu kosmetikos parduotuvėje. Kadangi nedidelėje parduotuvėje buvo tik viena priemonė po deginimosi - ją ir įsigijome, o šiandien man norisi kiek plačiau papasakoti mūsų potyrius.


Produktas: CALYPSO After Sun Aloe Vera - raminanti odą veido ir kūno želė su alavijų ekstraktu po deginimosi
Gamintojas: "Calypso Linco Care" Ltd. Pagaminta Manchester, Anglija
Paskirtis: po deginimosi - drėkinti, atvėsinti, gaivinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ramina ir drėkina nudegusią odą
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 250 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Želė drėkina, padeda atvėsinti, atgaivinti, pasirūpinti saulės nugairinta oda ir ilgiau išlaikyti įdegį. Sudėtis papildyta alavijų lapų ekstraktu, hamamelių vandeniu.
Naudojimas: gausiai tepti švarią odą, švelniais judesiais įmasažuoti. Naudoti pagal odos poreikius.


Pakuotė. Žalias, dalinai skaidraus plastiko buteliukas su užsukta pompa. Pakuotė labai patogi išspausti reikiamą priemonės kiekį lauk ir dozuoti. Man patinka pakuotės su pompa, nors dažnai iš jų nepavyksta pilnai išnaudoti priemonių. Ką gi, likučius atsukus bandysime tiesiog iškratyti lauk.
Buteliuko dizainas man pasirodė labai paprastas - pakuotės dizaineriai tikrai nepersistengė su išvaizda ir akcentais. Šiuo atveju želė puošia pati želė spalva ir tekstūroje matomi oro burbuliukai, o ne etiketė.

Kvapas gaivus ir švelnus, lyg ir su lengva gėlių žiedų užuomina? Taip, gamintojas naudoja aromatus, bet kūno priežiūrai aš nieko prieš.

Konsistencija želinės tekstūros.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Triethanolamine, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Carbomer, Parfum, PVP, Benzophenone-4, Propylene Glycol, Sambucus Nigra Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Chlorphenesin, Linalool, Citronellol, CI 42090, CI 19140.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, glicerinas ir alavijų ekstraktas. Nors gamintojas šią priemonę rekomenduoja naudoti ir veido odai, tačiau sudėtyje yra keli ingredientai, kurie erzina akis, tad aš rekomenduočiau priemonę naudoti tik kūno odai. Gamintojas sudėtyje naudojo ir kelis ingredientus, kurie yra galimai toksiški, galimai sukeliantys vėžį - gal ne pati geriausia sudėtis, mano nuomone gal ties vidutiniška - gali būti ženkliai geriau, tačiau galėjo būti ir blogiau.

Želė labai greit susigeria į kūno odą, jei tepama plonesniu sluoksniu. Visgi, jei iš ties dengiama ant nudegusios odos, visuomet norisi storesnio sluoksnio, kad masažuojant į odą nesukeltų skausmo prisilietus ir dėl to, kad ilgiau besigeriantis produktas man regis ilgiau jaučiamas ant odos, tad padeda nuraminti. Besigerdama į odą želė gali būti minimaliai lipni, tačiau susigėrus jokio lipnumo nelieka, jokio spindesio neturi. 

Po vieno panaudojimo želė tikrai nenuramina odos, iš ties nudegus reiktų pasiteplioti kelis kartus dienoje ir manyčiau ne vieną dieną. Mano vaikui prireikė poros dienų, kol nebeskaudėjo, tapiau vis po kelis kartus, tad sakyčiau padeda ir pakankamai veiksmingai. Be raminančio poveikio, želė dar ir drėkina. Pirmą kartą testuojant atrodė, kad drėkinimas bus labai intensyvus, tačiau nėra - priemonė drėkina, suteikia komforto jausmą, nebesijaučia sausumo. 

Nežinau, kaip reiktų vertinti šią želė? Man nepatiko sudėtis, kaina pasirodė kiek didesnė, nei norėčiau mokėti. Tačiau želė daro, ką žada - ramina saulėje nudegusią odą ir pakankamai drėkina odos paviršių. O kaip jūs vertinate tokius produktus. Beje, tokio pat principo želė iš Holika Holika man patiko daug labiau. Tai jei turit galimybių nusipirkite aną.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Priemonės su Triethanolamine tikrai nenaudočiau. O priemonių po saulės vonių galima įsigyti ne tik kosmetikos parduotuvėje, vaistinės ant kiekvieno kampo juk yra :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O kuo šis ingredientas, be potencialaus buvimo kancoragenišku jums užkliuvo? Yra ir baisesnių ingredientų. Demonizuodami visas bet menkiausią abejonę keliančius kosmetikos iš vis neturėtume naudoti - gal kokį natūralų sviestuką ar aliejuką vietoje kremo. O girdėjau po saulės vonių iš vis geriausia kefyras - ir pasitepi ir pavalgai :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą