UOGA UOGA "Not Black at All" ("Visai ne juodas") natūralus kūno šveitiklis su cukrumi ir juodųjų serbentų sėklomis

Su Uoga uoga mane sieja keistoki santykiai, tokie labiau banguojantys - tai aš vis bandau jų naujoves, tai kuriam laikui pamirštu ir visiškai nieko nebeperku. Nelabai suprantu ir kompanijos politikos - anksčiau man patikusių ir tikusių produktų nebegaliu įsigyti, o naujai papildę lentynas ne visuomet domina, o jei ir sudomina - nereiškia, kad man patinka taip, kaip senieji tos pačios paskirties produktai. Ir greičiausiai mane truputėlį gąsdina tas 'natūralumas' - pasitaiko, kad nusipirkus priemonę jos nenaudoju iš karto, prabėga keli mėnesiai ar pusmetis, tad greičiausiai prisibijau gedimo. Nors... ar pastebėjote, kad prieš penkmetį Uoga uoga produkcija galiojo 6 mėnesius, o dabar... dabar įsigijus galioja ir porą metų! Ar tokioje kosmetikoje dar daug likę natūralumo?

Šį kart bandžiau vieną naujausių kompanijos linijų - su juodaisiais serbentais. Mano rankose šiandien kūno šveitiklis, žadantis pašalinti negyvas odos ląsteles. Ką gi - metas nuomonei.


Produktas: UOGA UOGA "Not Black at All" ("Visai ne juodas") natūralus kūno šveitiklis su cukrumi ir juodųjų serbentų sėklomis
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: kūnui - nušveisti negyvas odos ląsteles ir pamaitinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: apsunkina odą
Tūris: 200 ml
Kaina: 13,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi

Ką žada gamintojas: Dvigubo poveikio kūno šveitiklis ne tik padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, bet ir puikiai pamaitina dėl išskirtinių aliejų esančių priemonės sudėtyje.

Kuo šis produktas ypatingas:
- šveičia cukrumi ir juodųjų serbentų sėklomis
- papildytas maitinančiais aliejais
- neturi sudėtyje mikroplastiko
- tirštos sviestinės konsistencijos
- nuostabaus juodųjų serbentų kvapo
- 100% natūralios sudėties
- tinka veganams

Mūsų kūno šveitikliai garsėja tuo, kad su vienu produktu gauni dvigubą efektą – padedi odai atsinaujinti ir pamaitini ją tuo pačiu metu. O būtent šis yra toooooks serbentinis, kad tiesiog iki sėklyčių, kurios dalyvauja negyvų ląstelių šalinime kartu su natūraliu cukrumi. Odos maitinimui pasirinkom sviestmedžių, kokosų ir sezamų aliejus. Viską sumaišius išgavome tirštą sviestinę šveitiklio konsistenciją, kurią itin patogu ir malonu naudoti.
Dėmesio! Atrodo ir kvepia, kaip desertas, bet tu – susivaldyk, naudok pagal paskirtį.

KAIP NAUDOTI: Švelniais masažuojamaisiais judesiais tepk drėgną odą. Nuplauk šiltu vandeniu.


Pakuotė. Didelis, skaidraus plastiko indelis, užsuktas metaliniu dangteliu. Ši kompanijos pakuotė jau yra naujo leidimo, kuris atrodo daug brandesnis, nei buvęs - minimalistinis dizainas, jokių paveikslėlių, pakuotę puošia tik vienos spalvos blokas, šiuo atveju violetinės ir užrašai balta spalva.

Kvapas yra pats šauniausias šios priemonės aspektas - kvepia dievišku, ryškiu vaisiniu juodųjų serbentų uogų aromatu. Dievaži, norisi uostyti ir uostyti... Vienas malonumas duše. O ir ateityje manau šio kvapo produktų tikrai išsirinksiu - ar tai būtų rankų kremas, ar kūno kremas, ar dušo želė.

Konsistencija. Stambūs cukraus kristalai ir juodųjų serbentų sėklos tirštoje masėje.


Sudėtis: Sucrose, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Ribes Nigrum Grains, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Alcohol, CI 77742, CI 77491, Limonene, Linalool.


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro cukranendrių cukrus, taukmedžių, kokosų ir sezamų aliejai. Po jų seka juodųjų serbentų uogos, kakavos sviestas, vitaminas E, saulėgrąžų aliejus. Priemonės sudėties gale randame kvapus, alkoholį (!), dažiklius ir kvapams skirtas medžiagas. Iš ties sudėtyje daug odą minkštinančių, maitinančių ir kondicionuojančių sviestų, tačiau alkoholis sudėtinėse dalyse mane nuvylė - iš uogų vis dar tikiuosi natūralumo ir kiek įmanoma saugesnių sudėtinių dalių.

Nors man labai patinka aromatas ir kas kart galėčiau tik atidaryti pakuotę, kad jį užuosčiau, tačiau pats šveitiklis visiškai ne mano skonio ir man nepatinka. Pirmiausia cukraus kristalai paprasčiausiai per stambūs - aš mėgstu smulkesnes šveičiamąsias daleles, kurias naudojant atrodo, kad geriau nušveičiau odą sunaudodama mažiau priemonės. Dengiant šveitiklį ant kūno, jis nudažo odą violetine spalva ir ant paviršiaus uždeda ne tik kristalus, bet ir beprotiškai sunkią, riebią tų sviestų sudėtyje plėvelę. Mane toks riebalas ant odos labai erzina... siaubingai erzina ir spalva ant odos, kurios visiškai čia nereikia. Norisi kuo greičiau viską nusiplauti lauk... Nusiplauti tik vandeniu man nepavyksta, tad į rankas imu agresyvesnį kūno prausiklį ir muilinu, kol riebios, lipnios, sunkios plėvelės nebelieka. 

Nors šveitiklis visai gerai nušveičia odą, tačiau jau kuris laikas pastebiu, kad labai nenoriai imu priemonę į rankas. Nenoriu vargti su dažikliu ant odos bandant jį nuprausti ne tik nuo kūno, bet ir nuo dušo sienelių. Tačiau už vis labiausiai erzina ta riebi, sunki, odai kvėpuoti neleidžianti plėvelė... negaliu jos pakęsti ir žinau, kad niekad negalėsiu mėgautis priemone, kuri ant odos užkrauna tokį "gėrį". Suprantu, kad aliejai turėtų suteikti pamaitintos odos efektą, tačiau per daug vargo ir per mažai efekto. Daug mieliau į rankas imu įprastus kūno šveitiklius, kurie turi minimalią plėvelę arba iš vis tokios ant odos nepalieka. Mano pamėgti kūno šveitikliai nereikalauja juos papildomai nuprausti dušo želėmis... Nežinau, šią pakuotę sunaudosiu, bet apie kartojimą negalvoju - ne mano skonio produktas, o greičiausiai ir kiti šio gamintojo šveitikliai (šiuo metu gaminami, nes esu bandžiusi "Saldi pagunda", kurios nebegamina. Su tuo šveitikliu tokių problemų neturėjau) bus tokie pat nemalonia riebūs. Man priimtiniau riebalo ant odos nepaliekantis šveitiklis + kūno kremas, nei toks, neva maitinantis kūno šveitiklis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai