AVON Mark. Artist Gel Longwear Eyeliner - gelinis, ilgai išliekantis akių kontūro pieštukas "blackout"

Per tinklaraščio rašymo metus turėjau įvairių bendradarbiavimo pasiūlymų, kurių dauguma buvo puikūs, gražūs ir sklandūs. Turiu kompanijų, kurios žadėjusios man žodžio laisvę po kelių įrašų ir švelnios kritikos pabūgo ir be jokio perspėjimo nustojo bendradarbiauti. Jų pasirinkimas, aš neteisiu, tik gal tuomet žodžio laisvės reikėjo neduoti? Su Avon bendradarbiavau du kartus - vėliausias buvo puikus - testuodama kvepalus gavau visišką laisvę. Priešingai buvo, pirmą kart, kai kompanija pasiūlė dalyvauti blogerių konkurse, pateikė taisykles, o atsiuntus kosmetikos dėžutę - pakeitė sąlygas. Tas kartas yra pats nemaloniausias mano istorijoje, nes jei būčiau žinojusi - nebūčiau sutikusi dalyvauti, kaip tikiu ir dauguma blogerių. Manau, kad nuo to laiko ši kompanija pakeitė požiūrį ir jei dar siūlo bendradarbiauti - suteikia normalias ir suprantamas sąlygas. 

Pasakoti apie šiuo produktus lyg ir neketinau, bet pastaruoju metu į rankas paėmiau pieštuką, dažiausi ir pagalvojau, kad gal ir reikia palikti nuomonę bloge, juo lab, kad šiuo metu naujų priemonių nenoriu pirkti, tad galiu papasakoti apie senai išbandytus, tik niekada nepasirodžiusius bloge produktus. 


Produktas: AVON Mark. Artist Gel Longwear Eyeliner - gelinis, ilgai išliekantis akių kontūro pieštukas "blackout"
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nusitrina, sunku dirbti 
Labiausiai nepatiko: minkšta, kreminė konsistencija
Tūris: nenurodytas
Kaina: apie 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto (avon internete)

Ką žada gamintojas: gelinis akių kontūro pieštukas. Dėmesio - nebrėžkite vidinėje blakstienų pusėje.


Pakuotė.  Kartoninėje juodoje dėžutėje buvo supakuotas pieštukas. Pieštukas standartinis, drožiamas su baltu plastikiniu dangteliu. Pakuotės dizainas gana paprastas, vyrauja juoda ir balta spalvos, tačiau stebiuosi kaip kompanija apkrauna pakuotes daugybe užrašų įvairiomis užsienio kalbomis, kurie viena kalba ne ilgesni nei sakinys! Jei jau skirta kažkokiai rinkai, gal reiktų ir apsiriboti viena rinka, o ne bandyti sutalpinti viso žemėlapio kalbas? Sprendimas žinoma gamintojų, tačiau labai neskanu.

Kvapas. Priemonė bekvapė, tačiau jaučiamas lengvas medienos aromatas.

Konsistencija labai minkšta, kreminė ir drėgna.


Sudėtis: Isododecane, Cyclopentasiloxane, PEG/ PPG-19/19 Dimethicone, Synthetic WaxHydrogenated Polydicyclopentadiene, Nylon-12, C20-40 Alcohols, Perfluorononyl Dimethicone, Silica, Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebacate, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxydrocinnamate, Stearic Acid, Tocopherol.
+/-: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Mica, CI 77000, CI 77510, CI 77891, CI 77266 (Nano), CI 75470.


Poveikis. Pieštuko sudėtis visai gera, išskyrus kelis ingredientus, kuriuose gali būti toksiškų priemaišų ar erzinti pažeistą odą. 

Labai minkšta pieštuko konsistencija itin maloni dengti ant odos, linijas lengva brėžti. Tačiau jas labai sunku suvaldyti. Kreminė priemonė piešia storas linijas, tad nuolat turiu būti nuaštrinusi galiuką, o taip produktas naudojasi beprotiškai greit. Galiausiai ir kreminė tekstūra suvaldymui tikrai nėra patogi - noriu piešti plonytę liniją - gaunasi riebi, noriu lengvai pakelti išorinį kampą, nusipiešia sunkiai...  Kas kart su padengimu kankinuosi ir kas kart keikiuosi.

"blackout" pieštukas tamsiai juodo atspalvio su matiniu užbaigimu. Priemonės pigmentacija labai intensyvi, ryški, tačiau tik pabandykite palyginti liniją ir viskas - reikės brėžti naują - priemonė super lengvai nusiima nuo odos. O jei bandau sklaidyti - viskas atrodo purvinai šviesiai pilka... 


Net jei man ir pavyksta gražiai padengti pieštuką, aš turiu labai didelių problemų su išlikimu. Pieštukas lyg ir nusistovi ant odos, tačiau ne pilnai. Tad priemonė mėgsta palikti antspaudus, pavyzdžiui, atsispaudžia ant apatinio voko ar po antakiais. Galiausiai po kelių valandų linija atrodo pasitrynusi ir nevienoda. Noriu atnaujinti, tačiau žinau, kad brėžiant naują liniją bus kaip iš filmo - taisai, taisai ir gauniesi panda...

Nelabai pieštukas ir laiko, bent jau ne taip, kaip norėčiau. Jis kažkokiais būdais man vis pasitrina. Tad... nepatinka man šio pieštuko formulė. Džiaugiuosi, kad konsistencija labai minkšta ir maloni ant odos, tačiau visa kita labai prastai: tekstūra, išlikimas, tepimas... Vienas vargas - tik kažin kodėl jau nebesistebiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

📍 Šiame įraše ant mano nagų SINCERO "Effect Matt" matinio efekto nagų lakas M6.

Komentarai