BYPHASSE Fix Make-up makiažo fiksatorius

Pagalvojau apie dekoratyvinę kosmetiką ir šį kart nusprendžiau jums papasakoti apie makiažo fiksatorių, kurį jau turiu kuris laikas, tad spėjau susidaryti tvirtą nuomonę apie šią priemonę. Iš esmės man nereikia makiažo fiksavimo, man reikalingas gražus sausų pudrinių produktų suliejimas. Koks šis fiksatorius?


Produktas: BYPHASSE Fix Make-up makiažo fiksatorius
Gamintojas: "Dober Import - Export" S.L. Pagaminta Barcelona, Ispanijoje
Paskirtis: užfiksuoti makiažą ir leisti jam ilgiau išlikti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtis
Labiausiai nepatiko: efektas
Tūris: 150 ml
Kaina: 4,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Purškiamas makiažo fiksatorius padengia odą nematoma ir nelipnia dulksna, kuri užtvirtina makiažą ir leidžia jam ilgiau išlikti.
Naudojimas: Užmerkite akis ir sučiaupkite lūpas, tuomet 20 cm atstumu purkškite fiksatoriumi veidą. Norint kruopštesnio fiksavimo, purkškite ant makiažo šepetėlio ar kempinės.


Pakuotė. Nustebau, kad makiažo fiksatorius talpina tokį didelį kiekį! Buteliuke 150 ml! Paprastai būna iki 100 ml, dažniausiai vos 50 ml ar dar mažiau. Ar tikrai naudinga tokio tipo priemonei toks kiekis? Paprastai net ir ženkliai mažesnio kiekio pakanka ilgesniam laikui. Nenuostabu, priemonės pakuotė didelė, buteliukas aukštas ir labai nepatogus keliauti, mat užima beprotiškai daug vietos. Pakuotės dizainas švelnus, gan minimalus su neutraliais baltos ir rožinės spalvos akcentais.

Kvapas. Nežinau kodėl, bet man primena stomatologo kabineto kvapus... Brr... visa laimė, kad jaučiasi tik kelias sekundes ir greit išgaruoja. Tačiau ar tikrai jo reikėjo, jei nepavyko sukurti nieko, malonesnio uoslei?

Konsistencija vandens skystumo.

Sudėtis: Aqua, PEG-12 Dimethicone, Rosa Damascena Flower Water, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Isododecane, Trimethylsiloxysilicate, Glycerin, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Calcium Gluconate, Citronellol, Geraniol.


Poveikis. Priemonės sudėtis gera - yra odą kondicionuojančių ir drėkinančių ingredientų. Nesaugūs tik kvapikliai ir konservantas. Palyginus su kaina, kurią mokame, sudėtis iš ties pranoksta lūkesčius.

Pastebėjau, kad purkšiklis ant veido purškia labiau lietučiu, nei dulksna, todėl ir ant odos jo patenka daugiau, ir naudojasi greičiau, ir užtrunka daugiau laiko, kol priemonė nudžiūva ant odos. Su pastaruoju metu keliais naudotais purškikliais tokių problemų neturėjau, tad nesijaučiu labai patenkinta. Žinau, kad ir pigių fiksatorių pakuotes galima padaryti tokias, kad iš ties purkštų smulkią dulksną, tad šiuo atveju čia ne pasiteisinimas.

Priemonės sudėtyje nėra nieko, kas padėtų ant odos paviršiaus suformuoti plėvelę, natūralu, kad taip 'užfiksuotas' makiažas ant telefono palieka dėmes, tad kaip fiksuojanti priemonė šis produktas prastas. Lygiai taip pat pasakyčiau ir apie suliejimą - lyg ir šiek tiek sulieja, bet veidas nespindi taip sveikai kaip norėčiau, makiažas neatrodo taip nepriekaištingai, kaip galėtų atrodyti. Pusėtinas ir suliejimo efektas.

Man labai gaila, bet be geros sudėties šis produktas nelabai turi kitų privalumų: praktiškai nefiksuoja odos ir sulieja ne taip dailiai, kaip pageidaučiau. Antrą kart tikrai nepirkčiau. Nesenai baigtas iš Eveline buvo ženkliai geresnis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai