MARGARITA "Baltic Sea" limituoto leidimo jūros aromato dušo želė su jūros druska ir dumblių ekstraktais

Daugumos dušo želių tekstūra daugiau mažiau labai panaši: skystesnis ar tirštesnis gelis. Šį kart aš turėjau šį tą išskirtinio - tirštos, kitokios konsistencijos dušo želė, dedikuotą mūsų lietuviškai Baltijos jūrai. Tad kol dar visai neištuštėjo, noriu pasidalinti savo nuomone.


Produktas: MARGARITA "Baltic Sea" limituoto leidimo jūros aromato dušo želė su jūros druska ir dumblių ekstraktais
Gamintojas: "Biok Laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: kūno odai: šalinti nešvarumus, tonizuoti ir drėkinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tekstūra
Labiausiai nepatiko: neskalsus
Tūris: 400 ml
Kaina: 3,49 Eur
Kur galima įsigyti: visur - kosmetikos parduotuvėse, prekybos centruose, kai kuriose vaistinėse

Ką žada gamintojas: Pasivaikščiojimas Baltijos jūros pakrante ir gaivus vėjo gūsis neišeinant iš namų. Išskirtinės tektūros dušo želė su jūros druskos ir dumblių ekstraktais - švelnus, lengvas ir atpalaiduojantis Baltijos jūros dvelksmas jūsų vonios kambaryje. Jūros druskos mineralai yra žinomi dėl drėkinančių, o jūros dumbliai - dėl odą tonizuojančių savybių. Jūros aromato dušo želė švelniai prausia, lengvai putoja ir puoselėja mūsų visų odą. Skirta naudoti kasdien.


Pakuotė. Didelis skaidraus plastiko buteliukas su užsuktu atkemšamu plastiko dangteliu. Pakuotė standartinė šiam gamintojui, beveik visų gamintojo produktai tokiose pakuotėse. Priemonės etiketė tamsiai mėlynos spalvos su banguojančios jūros vaizdeliu. Iš ties produktą labiausiai puošia ne pakuotė, ne etiketė, o produktas viduje.

Kvapas. Gaivus, malonus aromatas, kuris iš ties man primena jūrą. Ne, ne kurią nors tropinę, ne šiltą, kaip arbatėlė Viduržiemio, mūsų jūrą, vėsią, gaivią su vos vos sūrumo, truputėlį liepos mėnesį išmetamų ant pakrantės dumblių kvapu. Va tokią jūrą. Kvapas man iš ties patinka.

Konsistencija yra įdomiausia, kokią man teko matyti. Priemonė labiau primena drebučius, nei gelį. Priemonės konsistencijojeyra baltų dalelių, kurios netirpsta kartu su želė, o pasilieka ilgiau ant kempinės ar odos. Labai įdomi konsistencija.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Lactate, Sodium Chloride, Urea, Lactic Acid, Levulinic Acid, p-Anisic Acid, Propylene Glycol, Maris Sal (Sea Salt), Fucus Vesiculosus (Seaweed) Extract, Laminaria Digitata (Seaweed) Extract, Laminaria Hyperborea (Seaweed) Extract, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Carrageenan/ Chondrus Crispus Powder, Agar, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Potassium Chloride, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Cocoyl Glutamate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Benzyl Salicylate), Sodium Hydroxide, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77019 (Mica), CI 42090.
92% natūralios kilmės ingredientų.


Poveikis. Pirmiausia pagirsiu priemonės sudėtines dalis: gamintojas nenaudoja SLS, kuris gali sausinti odą. Putojimą sukeliančios medžiagos saugesnės, sudėtyje parinkta ir nemažai odą drėkinančių, kondicionuojančių ingredientų. Tik keli ingredientai vidutinio saugumo, žalingas tik konservantas, bet jis griežtai ribojamas EU ir nedidelė dozė neigiamos įtakos neturėtų sukelti.

Iš ties unikaliausia yra priemonės konsistencija -su želė - drebučiais labai faina praustis įprastu būdu su kempine. Vasarą pasitaiko kelionių, kai įsimeti kūno prausiklį, bet kempinės nesiimu dėl patogumo, bent jau man tą šlapią kempinę paskui vargas nešioti su savimi ar supakuoti, o išdžiūti dažniausiai nespėja. Su įprastomis dušo želė praustis be kempinės ne visuomet labai patogu, o va su šia želė, dėl drebučių konsistencijos, net labai patogu ir paprasta. Tad šią vasarą priemonė keliavo kartu su manimi.

Dušo želė vidutiniškai putoja, švariai ir labai švelniai prausia odą. Manau tos visos drėkinančios medžiagos priemonės sudėtyje iš ties daro teigiamą poveikį, mat per naudojimo laiką oda nei kart nebuvo pasausėjusi, nors naudoju prastoką kūno kremą. Ir vis tik produktas labai neskalsus - vienam kartui, kad išgauti putojimą, jo reikia nemažai, tad priemonė buteliuke senka greičiau nei tikėčiausi. Man patiko malonus aromatas, nors jis galėtų būti stipresnis, nes duše labai prislopsta.

Keistoka, neįprasta priemonė, tačiau man patiko - visai smagu praustis kitokios konsistencijos priemone, tekstūra labai patogi keliaujant. Visai šauni priemonė, tik kvapas galėtų būti intensyvesnis ir produktas taip greit nesibaiginėti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai