WET N WILD "Big Poppa" blakstienų tušas "Blackest Black"

Wet n Wild kosmetika yra pigi, tačiau palyginus gera rinkoje: man patiko akių šešėliai, antakių dažai, tačiau vienas bandytas blakstienų tušas buvo katastrofa (ČIA). Ilgai galvojau, kad reiktų nusipirkti dar vieną ir įsitikinti, ar šios kompanijos tušai tiesiog prasti ir ne mano skonio, ar tuo metu man tiesiog pasitaikė brokas? Kiekvienas nusipelnė antrojo šanso, net jei pirmasis buvo siaubingas. Pasižiūrėjusi į pasiūlą nusprendžiau pasirinkti vieną iš naujesnių tušų, vadinamų "Big Poppa" ir turinčių suteikti itin didelių blakstienų efektą. Šiandien noriu pasidalinti savo įspūdžiais.


Produktas: WET N WILD "Big Poppa" blakstienų tušas "Blackest Black"
Gamintojas: "Markwins Beauty Products", London, UK. Pagaminta PRC (Kinijoje)
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: galima išgauti didelių blakstienų efektą
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 10 ml
Kaina: 6,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: WET N WILD BIG POPPA blakstienų tušas suteikia išskirtinės apimties ir intensyvią juodą spalvą, dramatiškai ilgina, fiksuoja ir stiprina blakstienas.  Smėlio laikrodžio šepetėlis patraukia, pakelia ir fiksuoja blakstienas,  aprūpina jas maitinamosiomis medžiagomis. Sklandžios, slidžios sudėties intensyvus juodas pigmentas prilimpa prie blakstienų ir sukuria išraiškingą žvilgsnį.
 
Sudėtyje nėra kvėpiklių, parabenų.
Sudėtyje yra ricinų aliejaus, omega-6 riebalų rūgščių, baltymų.


Pakuotė. Plati, stora ir link galiuko platėjanti blakstienų tušo pakuotė atrodo įdomiai - ant storo dangtelio nupiešta aukso spalvos karūna, auksiniai užrašai juodo plastiko pakuotėje atrodo gražiai, elegantiškai ir įspūdingai. 

Blakstienų tušo šepetėlis smėlio laikrodžio - ties centru siauriausias, o galiukuose išplatėja. Šepetėlio šereliai pagaminti iš nailono šerelių.

Kvapas standartinio blakstienų tušo, stiprokas.

Konsistencija siaubingai tiršta. Ir pirmą kart atidarius blakstienų tušas gabalais buvo aplipęs aplink šepetėlį ir kotelį. Bandžiau nuotraukoms šiek tiek apvalyti, bet vaizdas vis tiek ne koks - per tušo košę net nesimato tikrosios šepetėlio formos!


Sudėtis: AQUA, PARAFFIN, BUTYLENE GLYCOL, POLYACRYLATE-21, PALMITIC ACID, COPERNICIA CERIFERA CERA, STEARIC ACID, STEARETH-20, AMINOMETHYL PROPANOL, CETEARYL ALCOHOL, ORYZA SATIVA BRAN CERA, TRIBEHENIN, STEARETH-2, SILICA, PHENOXYETHANOL, ACACIA SENEGAL GUM, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYBUTENE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, TRIDECETH-6 PHOSPHATE, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALLANTOIN, DIPROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL CAPRYLATE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, BUTYLENE GLYCOL, CI 77499.
Be kvapiklių, be gliuteno.
Tinka veganams.


Poveikis. Pagalvokime... kaip dažo tirštos košės blakstienų tušas? Labai nepatogiai! Bandai dengti ant blakstienų ir vienoje vietoje pasidengia kleckas tušo, o kitoje nelieka nieko. Bandai dažyti nuo blakstienų šaknų (kad išgauti tolygų efektą) ir nusiteplioji visą odą aplink. Tragedija dažytis, sudėtinga, sunku, užtrunka labai daug laiko, kol pavyksta išgauti norimą rezultatą. Tušas siaubingai lipina blakstienas, tad jas turiu iššukuoti specialiomis šukutėmis, apvalyti visas akis, kad rezultatai gautųsi nors kiek padorūs. Tiesą pasakius dengimas su ta koše yra sudėtingas, erzinantis ir ilgai užtrunkantis darbas.

Kruopščiai ir ilgai pasėdėjus prie blakstienų, su pagalbinėmis priemonėmis man pavyksta išgauti ilgesnių, o jei neiššukuoju per daug, - ir storesnių blakstienų efektą. Gal ir nieko, bet kiek vargo... Jau senai ne XX a. pradžia, kad dažytumėmės sudėtingais, daug laiko užimančiais būdais ir dar tokio tirštumo koše... Manau kad būtent ta tiršta konsistencija mane erzina labiausiai.


Tušui išdžiūvus ant blakstienų jis kelis pirmus mėnesius atrodė visai neblogas. Tačiau pastaruoju metu pastebėjau vieną kitą patrupėjimą, tačiau greičiausiai dėl to, kad jis atidarytas jau kelis mėnesius ir paprasčiausiai ima gesti. O ir  šiltesniu oru odą aplink akis tepa.

Žinokite ne, man regis Wet n Wild tušai ne mano skonio. Mane labai erzina tokio tirštumo priemonės, man nepatinka tiek vargti su blakstienų tušu. Rinkoje tikrai galima rasti puikių Esssence ar Catrice tušų, o rinkdamasi beveik bet kurį Maybelline ar L'Oreal variantą niekada nesuklysite. Wet n Wild tušai tiesiog neverti dėmesio - nemanau, kad dar kada nors pasiryšiu šios kompanijos tušus kartoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai