PIRMAS ĮSPŪDIS. ELLIPS "Hair Treatment" tepami vitaminai [plaukų aliejus] pažeistiems plaukams

Namuose jau kuris laikas turi Ellips "plaukų vitaminus", dėl kurių esu labai skeptiška. Dar šio mėnesio viduryje mačiau, kad didžiosios influencerės gavo siuntinukus plaukams su šiais vitaminais ir net nepabandžiusios džiaugėsi 😁 Juokinga, bet tiek to - pakuotė iš ties atrodo labai įdomiai, ampulės spalvingos ir traukiančios akį, o jau užvadinimas  - plaukų vitaminai! Norsi tikėti produkto sėkme, dar jo nebandžius, tiesa? Aš jūsų neapgaudinėsiu ir savo nuomonę papasakosiu po mėginio bandymo. Su kažkuriuo pirkimu Eurovaistinėje gavau dvi ampules pabandymui, liepą bandžiau iš šiandien noriu apie efektą ir pirmą įspūdį apie patį produktą papasakoti šiek tiek daugiau nei "patiko pakuotė" arba labai geras. 


Ką žada gamintojas: Skirti pažeistų plaukų atstatymui. Apsaugo nuo plaukų lūžinėjimo ir galiukų skilinėjimo, nuo karščio (iki 220 °C) ir UV spindulių. Neriebaluoja ir neapsunkina plaukų. Tinka ploniems ir vidutinio storumo plaukams. Skirta tik išoriniam naudojimui.
Tepami vitaminai plaukams „Hair Treatment“  su argano sėklų, kininės simondsijos (jojobos) vaisių aliejais ir vitaminais A, C, E, B5 padeda atkurti nualintų, išsausėjusių, lūžinėjančių ir skilinėjančių plaukų išvaizdą.
Specialiai sukurti cheminiu būdu pažeistiems plaukams, pvz., po cheminio tiesinimo ar garbanojimo, po intensyvaus dažymo, ypač šviesinimo. Taip pat dažną karščio prietaisų poveikį patiriantiems plaukams.
Sudėtyje esantis argano sėklų, kininės simondsijos (jojobos) vaisių aliejų tandemas stiprina plaukus, saugo juos nuo išsausėjimo, sukurdamas apsaugą plaukų lūžinėjimui ir galiukų skilinėjimui, padeda atkurti pažeistas plauko vietas. Prevenciškai veikia prieš plaukų slinkimą.
Apsaugo plaukus nuo karščio (iki 220 °C), skleidžiamo plaukų džiovintuvo, žnyplių plaukams tiesinti ar garbanoti, taip pat apsaugo nuo ultravioletinių (UV) spindulių.
Dėl novatoriškos formulės  produktas neriebaluoja ir neapsunkina plaukų. Nepalieka jokio lipnumo pojūčio, greitai įsigeria.
Ypač tinka ploniems ir vidutinio storumo plaukams.
Suyranti kapsulė yra draugiška aplinkai.
Tinka veganams.
Ypač patogu naudoti: 1 kapsulė – 1 kartas – 1 ml. Tinka kasdienai ir kelionei.
Tinka tiek vyrams, tiek moterims.

NAUDOJIMAS: Šiai grožio procedūrai užteks 30 sekundžių.
1. Ištrinkite plaukus įprastu būdu, naudodama mėgstamas priemones.
2. Plaukus šiek tiek nusausinkite, tačiau palikite drėgnus.
3. Kapsulės turinį išpilkite ir paskleiskite ant delno.
4. Švelniai ištepkite išplautus, tačiau vis dar drėgnus per visą jų ilgį. Pradėkite nuo plaukų galiukų, tolygiai tepkite vitaminus ant plaukų per visą jų ilgį. Plaukų šaknų tepti nereikia.
5. Leiskite plaukams natūraliai džiūti apie 10 minučių. Po to džiovinkite kaip įprastai ir formuokite mėgstamą šukuoseną.
Vitaminus laikykite šiltoje ir sausoje vietoje, kad kapsulė suminkštėtų ir jos galiuką galėtumėte nutraukti rankomis. Jeigu kapsulė kieta, jos galiuką galite nukirpti kosmetinėmis žirklutėmis.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Cyclotetrasiloxane, Dimethiconol, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Polysilicone-15, Soybean (Glycine Soja) Oil, Panteheryl Ethyl Ether, Retinyl Palmitate, Argania Spinosa Oil, Ascorbyl Palmitate.


Kiekis: mėginuko kiekis 2 x 1 ml. Galima įsigyti 50 vnt (x 1 ml) pakuotėje
Kaina: 24,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Gamintojas: "Kino Indonesia Tb". Pagaminta Indonezijoje


Mano nuomonė. Gal pradėkime nuo šydo praskleidimo ir iliuzijų išsklaidymo? Nors gamintojas sako, kad tai yra tepami plaukų vitaminai, tačiau tiesa ta, kad tai plaukų aliejus, kuris skirtas ne pagydyti plaukus, o suteikti jiems kosmetinį poveikį. Neapsigaukite su marketingo triuku - jokie vitaminai plaukams nebus tepami, nes plaukas nesugers vitaminų ir jų neperneš į organizmą, kad realiai pastiprintų plauką. O ir priemonės sudėtis mums sako, kad jos pagrindas yra kelių silikonų mišinys, kuris ant plaukų uždeda plėvelę, suglotnina plauko žvynelius. Grynai kosmetinis poveikis.

Ir tikrai negaliu paneigti, kad aliejukas, supakuotas mažose ampulėse yra patraukli akims idėja. Tokias ampules galima įsimesti į kelioninę kosmetinę, tiek, kiek prireiks kelionės metu, nesivežant stiklinių buteliukų ir paskui atgal vežant pakuotes. Visai šaunu, kai savaitgalį kažkur kitur nakvoji ir reikia tik vienkartinės plaukų aliejaus dozės.


O koks gi poveikis? Nemeluosiu - silikoninio plaukų aliejaus poveikis puikus, nuostabus. Plaukai sutepti aliejuku tampa nepakartojamai švelnūs, paklusnūs, lygesni, purūs, atrodo lyg jų būtų daugiau, tad aliejus apsunkina plauką. Ir suteikia dieviško aromato. Efektas ant plaukų išlieka gana ilgai, gal ne iki kito plovimo (plaunu 2 kart savaitėje), tačiau ilgiau nei dieną. 

Poveikiui neturiu nei menkiausio priekaišto - aliejus puikus, plaukai tampa malonūs liesti, nepakartojami, nuostabūs. Tačiau nesu tikra ar pirkčiau produktą pilna jo kaina, gal vertėtų palaukti akcijos. O šiaip priemonė įdomi, efektas geras - bandyti verta, jei nevengiate silikonų kokteilio ant plaukų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai