PIRMAS ĮSPŪDIS. UOGA UOGA "Kometos uodega" ("Comet Tail") natūrali švytėjimą suteikianti makiažo bazė su hiaurono rūgštimi ir baltuoju gintaru

Šį kart nusprendžiau pabandyti vieną iš turimų mėginėlių. Tiesą pasakius į natūralią kosmetiką žvelgiu šiek tiek skeptiškai, nes esu turėjusi prastokos patirties. Galiausiai ir Uogos uogos veido kosmetika man ilgą laiką atrodė netiks mano odai, netenkins mano lūkesčių. Šį kart testuoju švytėjimo suteikiantį praimerį, kuris turėtų odai suteikti sveiko švytėjimo efektą.


Ką žada gamintojas: Ši makiažo bazė ne tik puikiai sudrėkina odą ir paruošia ją makiažui, bet ir suteikia odai švytėjimo, dėl kurio atrodysi pribloškiamai lyg su „Instagram“ filtriuku.

Kuo šis produktas ypatingas:
- Suteikia odai subtilaus švytėjimo
- Hialurono rūgštis ypatingai sudrėkina
- Paruošia odą makiažui
- Ilgiau išlaiko makiažą ant odos
- Raukšlelės ir poros tampa mažiau matomos
- Baltasis gintaras puoselėja odos būklę
- Patogi pakuotė su dozatoriumi
- Natūrali sudėtis
- Tinka veganams
Šios makiažo bazės efektas dvejopas. Ji labai gerai sudrėkina odą ir paruošią ją makiažui, kuris gerai kimba ir ilgiau išlieka ant odos. Unikalioje priemonės formulėje panaudojome šviesą atspindinčius mineralus, todėl bazė veidui suteikia dabar itin madingo švytėjimo.

Pasirinkome labai smulkų žėrutį, todėl ant odos jis atrodo išskirtinai natūraliai. Net ir padengus veidą mineraline pudra, apačioje esantis bazės žėrutis subtiliai pagauna saulės atspindžius ir išryškina iškiliausias veido vietas. Kaip pastebi „Kometos uodegą“ išbandžiusios moterys: atrodo lyg būtum su tobulu „Instagram“ programėlės filtru.

NAUDOJIMAS: Naudokite prieš makiažą visam veidui arba tik iškiliausioms jo vietoms.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Argania Spinosa Kernel Oil*, Titanium Dioxide, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Mica, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Amber Powder, Xanthan Gum, Hydrolyzed Beta-Glucan, Xylitol, Glucose, Citrus Paradisi Peel Oil*, Pelargonium Graveolens Flower Oil*, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid
+/- Iron Oxides: CI 77491, CI 77492, CI 77499, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Citronellol**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į eterinių aliejų sudėtį.


Kiekis: mėginuko kiekis po 1,5 ml. Galima įsigyti 30 ml pakuotėje
Kaina: 16,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga uoga, Rimi
Gamintojas: "Uoga Uoga", pagaminta Vilnius, Lietuva


Mano nuomonė. Skysytokas praimeris turi jaučiamą pelargonijų ir citrusinių vaisių aromatą. Aš asmeniškai nemėgstu kvapų dekoratyvinėje kosmetikoje, mane erzina pelargonijų kvapų užuomenos, šis kvapas man nemalonus. Normalu, kad man geriau, kai dekoratyvinė kosmetika iš viso neturi jokių kvapų, taip sudėtyje nelieka krūva ingredientų kvapams išlaikyti ir priemonė tampa saugesne. Skonio reikalas, bet kvapais dekoratyvinėje kosmetikoje visai nesidžiaugiu.

Bandydama šią priemonę susidūriau su keistu efektu - bandant ant rankos produktas labai gražiai išsisklaidė. Plika akimi nematomi blizgučiai suteikė saikingo, kiekvienai dienai tinkamo švytėjimo efektą. Toks kaip sveikos odos spindesys. Tačiau bėda ta, kad tepant ant paruoštos veido odos, ant kurios jau esu patepusi kremu, net ir mažiausias priemonės kiekis sunkiai sklaidosi, nenori sluoksniuotis ir nusirutulioja. Nežinau ar taip yra su visais kremais, bet su švelniu, kuriuo naudoju šiuo metu - kas kart tas pats ir tai labai labai erzina. Pagalvojau, kad ant neparengtos odos praimeris tikrai gražiai nugultų, tačiau negaliu dienos pradėti be jokio kremo - tik ne turėdama sausą odą.

KAIRĖJE - be makiažo; CENTRE - tik praimeris; DEŠINĖJE - pilnas makiažas su praimeriu

Kaip matote iš nuotraukų, mano veido oda ir be makiažo šiuo metu turi gražaus, natūralaus, gan intensyvaus sveiko spindesio efektą, todėl patepus praimeriu vaizdas pasikeitė labai minimaliai. Tačiau džiugina, kad sveikas švytėjimas matosi ir po kiek sunkesniu makiažo pagrindu bei suteikia dailų spindesį.

Labai smagu, kad praimeris turi smulkių, plika akimi nematomų spindesio dalelių, kurios suteikia odai sveiką spindesio efektą. Manau tokia priemonė puikiai tiktų pavasarį, kai veido oda standartiškai būna papilkėjusi, prislopusi ir praradusi spindesį. Vasaros sezonui tokio praimerio nesirinkčiau - šiuo metu mano oda sveikai spindi ir papildomų spindesio efektą suteikiančių priemonių šiuo metu man nereikia. Mane labiausiai erzina sudėtinga priemonės formulė, kuri nenori sluoksniuotis su kremu, dėl to netolygiai dengiasi. Manau būtų gerai tokį praimerį pabandyti pavasario sezonu, kad įsitikinti efektu. Bet kol kas manau, kad produktas potencialiai suteiks odai švelnų, natūralų sveiko spindesio efektą; jei tik pavyks atrasti veido kremą, su kuriuo gražiai sluoksniuosis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai