NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su raudonųjų pelargonijų, ryžių ir medvilnės žiedų aromatu "Venezia"

Myliu Nesti Dante muilus dėl daugybės priežasčių - šie muilai nuostabiai kvepia, gražiai supakuoti, geros sudėtys, o ir muilas labai skalsus - gabalėlio pakanka labai ilgam laikui. Šį kart turėjau kiek mažesnį gabaliuką. Paprastai šie muilai parduodami po 250 g gabalėliais, tačiau kai kurių galima įsigyti ir po 150 g - tokius patogiau laikyti rankose ir naudoti. 

Šį kart mūsų vonioje lankėsi Venecijos miestas su svaiginančiu, pudriniu ir svajingu aromatu.


Produktas: NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su raudonųjų pelargonijų, ryžių ir medvilnės žiedų aromatu "Venezia"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pavojingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 150 g
Kaina: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Romantiškas ir pudrinis aromatas su pelargonijų gėlių natomis ir medvilnės apkabinimu ir švelnių ryžių prisilietimu.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Palm Kernalate, Aqua, Glycerin, Fragrance, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Sodium Chloride, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicycate, Coumarin, Limonene, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano nuomonė. Regis jau puikiai pažįstu šios kompanijos muilus, tačiau vis dar žaviuosi skirtingomis kvapų kombinacijomis. Ir šis muilas visiškai kitoks: gėlinis ir pudrinis. Tiesą pasakius nesu tikra ar teisinga, kad užrašiau, jog šis aromatas pelargonijų. Aš nemėgstu pelargonijų, o red geranium gali būti verčiamas ne tik kaip pelargonijos, bet ir kaip snapučiai. Net jei čia pelargonijos, tai jos puikiai suderintos su ryžių ir medvilnės aromatais, nes kvepia puikiai. Muilas švelniu gėliniu aromatu ir pudrišku, švelnutėliu papildančių ryžių ir medvilnės kvapu. Dieviškas, malonus!

Man labai patinka šio muilo pakuotės - kiekviena jų džiugina dažnai gėlių kompozicijomis ant tekstūrinio, florentietiško popieriaus. Kadangi šis muilas skirtas romantiškajai Venecijai, centre įkomponuotas ir šio miesto vaizdelis.

Nors muilo sudėtyje yra nesaugūs konservantai ir kvapams skirtos medžiagos, bet kurių muilas neišliktų šviežias ir taip maloniai nekvepėtų, tačiau efektas labai švelnus. Priemonė gerai putoja, švariai, tačiau ir švelniai prausia rankų odą. Per regis keturis metus, kai esu atradusi šios kompanijos muilą - jis nė karto nesausino rankų odos, nesuerzino, plovė nepriekaištingai ir kuriam laikui palikdavo muilo aromatą ant rankų odos. 

Patys geriausi ir mūsų namuose labai mėgstami muilai, kurių namuose dabar turime kelis skirtingus gabalėlius, tad ir toliau su džiaugsmu naudojame: skalsu, saugesnis, maloniai kvepiantis. O jei gąsdina kiek aukštesnė kaina - galima palaukti akcijų ir nusipirkti kelis gabalėlius Beje, nerekomenduoju pirkti ilgiau, nei metų atsargų - muilų aromatai su laiku šiek tiek prislopsta, tad ir naudojimo pojūčiai nebebus tokie malonūs, kaip šviežiai nusipirkto muilo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai