UOGA UOGA "Pssht!" ("Purkšt!") ekologiškas gaivinamasis veido tonikas sausai ir jautriai odai su rožių vandeniu ir gervuogių ekstraktu

Nežinau kodėl, bet pastaruoju metu man labai norisi daugiau Uoga Uoga kosmetikos, pradedant dekoratyvine, veido priežiūra, baigiant kūno produktais. Kelias priemones jau esu bandžiusi per blogo rašymo metus ir dar nemažai iki jo. Tačiau šios kompanijos produktai gana greit kinta - ilgamečių šiuo metu rinkoje nėra labai daug. Kompanija kas kelis mėnesius pristato naujovių, kurios arba lieka pastoviame asortimente, arba dingsta. Kartais mane tai erzina, norėčiau ilgesnį laiką matyti pamiltus produktus, nuolat galėti rinktis iš įvairių kvapų. Tačiau yra kaip yra, tiesa? 

Šį kart bloge apie vieną iš ilgamečių produktų - veido toniką su rožių vandeniu, kurį galima nusipirkti jau ne pirmus metus. 


Produktas: UOGA UOGA "Pssht!" ("Purkšt!") ekologiškas gaivinamasis veido tonikas sausai ir jautriai odai su rožių vandeniu ir gervuogių ekstraktu
Gamintojas: "Uoga Uoga". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: gaivinti, suteikti šviežumo, gerinti odos būklę
Tinkamas tipas: jautriai ir sausai odai
Labiausiai patiko: gaivinanatis odą efektas
Labiausiai nepatiko: alkoholis sudėtyje
Tūris: 100 ml
Kaina: 12,95 Eur
Kur galima įsigyti: Uoga Uoga, Rimi

Ką žada gamintojas: Damaskinių rožių tonikas puikiai tinka jautriai ir sausesnei odai. Jis veikia gaivinamai ir yra puikus kasdienio odos priežiūros ir grožio ritualo akcentas. Šiame tonike taip pat yra gervuogių ekstrakto, kuriame esantys vitaminai ir vaisių rūgštys teigiamai veikia odos būklę. Apipurkšk švariai nupraustą veidą toniku prieš tepant jį natūraliu kremu. Gali juo pasilepinti ir tada, kai tiesiog reikia atgaivos, norisi šviežumo jausmo. Gali naudoti gaminant ledukus veidui.

NAUDOJIMAS: veidą apipurkšk toniku prieš tepant jį kremu arba bet kada, kai norėsi atsigaivinti. Gali naudoti ir ant vatos diskelio.


Pakuotė. Raudono stiklo buteliukas su užsuktu purkštuku. Beje stiklas labai tvirtas, kelis kartus buvo įkritęs į kriauklę ir neskilo. Man patinka atsinaujinęs Uogų dizainas - atrodo profesionaliau, rimčiau, yra minimalistinis ir neperkrautas. Gražu, paprasta, bet akiai patrauklu.

Kvapas. Veido toniko sudėtyje gamintojas nenaudoja papildomų kvapų, tačiau tonikas kvepia švelniu, vos jaučiamu rožių kvapu.

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Aqua, Alcohol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Citronellol**, Geraniol**. 
*Išauginta ekologiniame ūkyje. 
**Įeina į rožių vandens sudėtį. 96 % ekologiškų sudedamųjų dalių. 99 % natūralios kilmės.


Poveikis. Toniko pagrindą sudaro rožių vanduo, glicerinas, gervuogių ekstraktas, vanduo. Toliau seka alkoholis, konservantas ir pora kvepalų ingredientų. Ech, Uogos, kodėl sudėtyje reikėjo to alkoholio? Suprantu, kad alkoholis yra tirpiklis, suprantu, kad turi sutraukiamą poveikį, tačiau jis taip pat pažeidžia odos apsauginį barjerą, ardo kolageną, sausina. Aš noriu toniko, kurį galėčiau naudoti ilgą laiką, nesijaudindama dėl jo poveikio oda ir ilgalaikio naudojimo pasėkmių. O dabar va, naudoju ir nerimauju.

Veido tonikas purškia ant odos priemonę smulkia migla ir iš kart gaivina odą. Karštą vasaros dieną tokios miglos veido odai yra išsigelbėjimas - maloniai atgaivina, tinka naudoti ant makiažo. Visgi šį toniką kasdienai naudoju po veido prausimo prausikliu, kad paruošti odą serumui, sudrėkinti odos paviršių. Keista, bet nors didelio drėkinimo nejaučiu, tačiau jau kuris laikas jaučiuosi, kad produktas iš ties kondicionuoja odos paviršių. 

Tiesą pasakius naudoti šį toniką man malonu, šiuo metu esu sunaudojusi 2/3 buteliuko ir kol kas jokių odos sudirgimų nepajaučiau, oda nesausėja stipriau, nei įprastai. Toniku papurkšta oda geriau sugeria serumą, tokios priemonės dar turėtų neutralzuoti odą nuo vandens poveikio ir šalinti kalkes. Deja, tai patikrinti nėra įmanoma. Vertinant apskritai, manau šis tonikas būtų puikus, jei ne du alkoholiai priemonės sudėtyje - jų tikrai buvo galima išvengti. Žinau, kad jei pirksiu priemonę dar kartą, tik tuomet, kai jo formulė bus atnaujinta ir joje nebebus alkoholio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai