DISNEY "The Lion Guard" tualetinis vanduo berniukams

Praeitą mėnesį vaikas gavo apdovanojimą, kurio metu galėjo pasirinkti ką nori gauti. Namuose taikome pasėkmių ir apdovanojimų sistemą auklėdami, o kadangi vaikas jau didelis, dažnokai leidžiame pačiam išsirinkti apdovanojimą arba išsirinkti iš kelių pasiūlytų variantų. Šį kart variantų neturėjome, bet vaikas norėjo dar vienų kvepalų. Jis labai džiaugiasi savo šuniukų patrulių kvapu, bet kai tiek aš, tiek mano vyras turime ne po vieną buteliuką, natūralu, kad jam norisi daugiau, o ir puoštis bei skirtingai kvepėti darosi vis svarbiau. Paprašė kvepalų - ir kvepalus išsirinko, šį kart Liūto - karaliaus, arba kaip maniškis vadina "Hakuna-matata" aromatu. Trumpai apie jį, jei kartais galvojote apie aromato pirkimą.


Produktas: DISNEY "The Lion Guard" tualetinis vanduo berniukams (EDT)
Gamintojas: "LORENAY". Pagaminta Barcelona, Ispanija
Tūris: 200 ml
Kaina: 7,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos
Kvapo kategorija: citrusinis

Gamintojo aprašymas: Švelnus gaivumas. Aromatas suteikia švaros ir gaivos jausmą. 
Aromatą galima naudoti ant rūbų ir kūno odos. Tinka vaikams nuo 3 metų.

Sudėtis: Alcohol Denat., Aqua, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citral, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.


Mano nuomonė. Pirmiausia keli žodžiai apie pakuotę. Sunku buvo įsivaizduoti, koks buteliukas gali būti aukštoje, popierinėje dėžutėje? Ir mano nusivylimui - popierinėje pakuotėje slėpėsi plastikinis buteliukas su purškikliu, kurį dar ir nusukti galima. Ar tai saugi pakuotė vaikams nuo 3 metų? Nemanau, maži vaikai smalsūs ne tik išknebinėti, atsukti, nuimti, pauostyti bei paragauti. Esu rami dėl saviškio - tą laiką jau išaugome, bet su jaunesniais visko gali būti! Na ir toks buteliukas tikrai nėra patogus laikyti mažesnėse rankose ar pasikvėpinti. Žinoma, mano vaikas rinkosi pakuotę - pauostyti nebuvo kaip, tad ryškiaspalviai paveiksliukai su animacinio filmuko veikėjais greičiausiai buvo pagrindinis aspektas, kodėl jo rankose atsidūrė būtent ši pakuotė.

Išieškojau internetą skersai iš išilgai, bandydama surasti bent kažkokias natas, kurios padėtų identifikuoti aromato rėmus ar galiausiai geriau suprasti to, ko galiu neužuosti. Deja... kvapas netik kad neturi jokio aprašymo, bet ir natų niekas nepasivargino surašyti. Sakiau, kad vaikams rinkti kvepalus yra galvos skausmas - ne tik kad testerių nėra, bet ir natų nesužinosi. Realiai perki katę maiše - maišą matai, o kokia katė viduje - sužinai tik įsigijęs. 

Tik pasipurškus užuodžiu citrusines natas, kvepia greipfrutais ir žaliąja citrina. Citrusinės natos greit sklaidosi, ryškiau ant odos ilgesniam laikui užsilieka žaliųjų citrinų kvapas, kuriam dingus aroamtas tampa prislopintu muiliniu kvapu, šalia kurio palaipsniui ryškėja muskuso ir lengvos, baltos medienos aromatas. Nudžiūvęs ant odos kvapas turi muilininį muskuso ir švelnų žaliosios arbatos aromatą.

Jei uoslė manęs neapgauna, užuodžiu daugiau mažiau tokias natas. Aromatas gaivus, švelnus ir labai švelniai citrusinis. Puikiai tinka šiltomis vasaros dienomis, labai maloniai kvepia ant vaiko odos iš išlieka maždaug 4 valandas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Tinka vaikams nuo 3 metų - na aš turbūt visai atsilikau nuo pasaulio, kam tokio ir panašaus amžiaus vaikui kvepalai? Bet gal ir nereiktų stebėtis, nes šunims ir katėms taip pat yra kvepalai... biznis ir tiek...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ant buteliuko pažymėta nuo 3 metų dėl saugumo priežasčių, kadangi yra ir odą sausinančių ingredientų, o ir tyrimų su jaunesniais nei 3 metų vaikais dėl kosmetikos ir higienos priemonių, niekas nedaro.

      Dėl kvepalų pirkimo - viskas priklauso nuo tėvų požiūrio. Aš niekad nesupratau kūdikių ar naujagimių su suknelėmis ar džinsiukais. Gal ir gražu, bet atrodo labai nepatogu tirk aprengti, tiek vaikui judėti. Kita vertus, yra tėvų, kurie perka, tai gal ir vaikui nuo 3 metų kai kruių tėvų požiūriu atrodo normalu. Nevertinu šio klausimo, man atrodo kiekvieni tėvai geriausiai žino, kas labiausiai tinka jų vaikui. Maniškiui 6-eri ir šiemet nupirkau pirmuosius. Toks mano požiūris, nors gal kitų tėvų nuomone per vėlai, o dar kitų - per anksti :)
      Man atrodo kiekvienas darome savo pasirinkimus pagal tai, kas atrodo normalu, jei nori kvėpinti kūdikius, kates ar šunis - lai kvėpina :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą