2022/07 Liepos mėnesio pirkiniai ir naujienos: kuklus vasaros apsipirkimas

Šį mėnesį jaučiu, kad turiu vieną kukliausių pirkinių įrašų, nes beveik nieko naujo šį mėnesį neprireikė, o gal ir būčiau galėjusi apsieiti ir be tų kelių šio mėnesio pirkinių. Bet jie yra, tad rodausi:



Neprisimenu, ar kada nors bandžiau Avon ar Oriflame šampūnus? Man atrodo tik kelias kaukes plaukams, bet ne šampūnus. Ai, paėmiau pabandyti, mano plaukai šampūnams nėra labai išrankūs, o jei netiks, gal kokiems makiažo šepetėliams plauti sunaudosiu.
Oriflame, pilna kaina 9,00 Eur, mokėjau 5,90 Eur

Pamenu, kad Orfilame rankų kremai man visai patikdavo, o kadangi šiuo metu turiu tik riebios konsistencijos kremus, nusprendžiau užsisakyti. Tikėjausi lengvesnio kremo - lengvesnės tekstūros ir gavau.
Oriflame, pilna kaina 6,50 Eur, mokėjau 5,20 Eur


Susigundžiau išbandyti ne taip senai atsiradusia naujiena ir kaip keista, kad jau dabar šio gamintojo kosmetika išpardavinėjama. Įdomu, ar nepasiteisino? Ar kažkas atsitiko, kad kosmetikos tinklas ja atsikrato?
Eurokos, pilna kaina 17,99 eur, mokėjau 15,93 Eur

Dar nebandžiau, tačiau girdėjau neblogų atsiliepimų, priemonės sudėtis labai nebloga, tad tikiuosi gerų rezultatų.
Gintarinė vaistinė, 12,20 Eur

Esu išbandžiusi labai daug Uoga Uoga kosmetikos ir žinau, kad veido kremai man nelabai tinka. Užtat myliu mineralinę birią pudrą ir kreminius lūpų dažus/ skaistalus. Esu bandžiusi mažokai lūpų balzamų, tad noriu susipažinti ir užpildyti žinių spragą. Vėsinantis šiai vasarai, beje, kol kas atrodo, kad naudojasi per greitai.
Uoga uoga, 3,95 Eur


Įsigijau ir vasaros sezonui tinkantį, ne per šviesų atspalvį ir labai džiaugiuosi. Sakura man per šviesi įdegusiai odai, o burbuliukai šiuo metu pats tas. Pudra fantastiška, atrodo labai natūraliai, gražiai dengiasi ant odos. Puikus produktas.
Uoga Uoga, 26,95 Eur

Gavau kartu su pudra - labai patogus būtent birios pudros dengimui.
Uoga uoga, vertė 17,95 Eur

Kadangi nesidžiaugiu šiuo metu naudojamu blakstienų tušu, nusipirkau Bourjois, žadantį daugiau apimtiems. Jau senai nebandžiau šios kompanijos gaminių, tad labai džiaugiuosi. Ko jau ko, bet naujo tušo tikrai reikėjo.
Drogas, pilna kaina 11,99 Eur, mokėjau 7,79 Eur

Baigėsi dabar naudojamas, tad nežinodama ką rinktis pačiupau šitą. Aš nežinau šios kompanijos, bet gaminiai atrodo visai neblogai, tad su malonumu išbandysiu.
Eurokos, pilna kaina 3,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur
----------------------------------
Viskas, kaip ir sakiau, vos keli produktai, kuriems labai didelio poreikio nebuvo, daugiau sudomino ar patraukė žvilgsnį, Labai nekantrauju geriau išbandyti blakstienų tušą ir veido šveitiklį. 
Ech, kaip greit ta liepa pasibaigė. Ryt susimatome jau liepos mėnesio baigtų priemonių įraše ir paskutiniame vasaros mėnesyje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai