ANDREIA PROFESSIONAL lab: cuticle remover - nagų odelių valiklis

Dažniausiai manikiūrą darausi pati sau, namuose, nes tokiu būdu man nereikia prisirišti prie specialisto ir įsipareigoti nuolatiniams apsilankymams grožio salonuose. Gaila laiko, ypač pastaruoju metu, kai vaikas beveik kasdien lanko būrelius į kuriuos reikia nuvežti, o visi namų kampai gulė ant mano pečių ateinantiems metams. Tiesiog neįsivaizduoju kaip savaitėje dar rasti valandėlę manikiūrui salone, tad darausi namuose, o tam man reikia priemonių: nagų lakų turiu, viršutinio sluoksnio ir pagrindo - pakankamai, vis patepu odeles aliejuku, o kad darant manikiūrą būtų lengva sutvarkyti odelėmis, naudoju nagų odelių minkštiklį - valiklį. Šį kart pasirinkau išbandyti iš Andreia.


Produktas: ANDREIA PROFESSIONAL lab: cuticle remover - nagų odelių valiklis
Gamintojas: "HIGICOL" S.A. Pagaminta Portugalijoje
Paskirtis: suminkštinti ir padėti pašalinti odeles aplink nagus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkina
Labiausiai nepatiko: konsistencijoje yra aštrių dalelių
Tūris: 10,5 ml
Kaina: 4,19 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Priemonė padeda atliekant manikiūrą suminkštinti ir pašalinti odeles aplink nagus.
Naudojimas: Šepetėliu užtepkite nedidelį kiekį valiklio ant odelių aplink nagus, tada stumkite odeles mediniu manikiūro pagaliuku. Nuplaukite ir nusausinkite rankas, tada tepkite odelių aliejų.

Sudėtis: AQUA, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PARAFFINUM LIQUIDUM, PPG-1 TRIDECETH-6, TRIETHANOLAMINE, DMDM HYDANTOINE, POTASSIUM HYDROXIDE, CI 42090.


Mano nuomonė. Stiklinis buteliukas primena nagų lako buteliuką, po atsukamu dangeliu yra aplikatorius su plaukeliais. Iš ties viskas atrodo elementaru ir paprasta, tačiau labai abejoju, ar kokybiška, nes vieną kart nukrito iš 30 cm aukščio ant nekietų grindų ir... nuskilo ties kakleliu. Naudoju toliau, tačiau manau dėl to nuskilimo priemonė suges greičiau, nei įprastai. 

Lyg ir galvojau vietoj tos nuskilusios nusipirkti naują pakuotę, tačiau pats produktas nėra labai ypatingas, tad naudosiu kol kas turimą ir greičiausiai nekartosiu. Visų pirma, kas mane nemaloniai nustebino - priemonės konsistencijoje yra aštrios dalelės, tarsi šveičiamieji grūdeliai. Gal ir idėja, bandyti priemonę naudoti kaip šveitiklį, tačiau nemanau, kad veiktų. Aš esu pratusi tokias priemones padengti ant odelių, truputį palaukus atstumdau pagaliuku ir tik tuomet nuplaunu. Su šia priemone, stumdant pagaliu tos dalelės brėžia odą aplink nagus, bijau, kad galiu pastumti giliau po odele. O ir minkštinamasis efektas nėra labai stiprus, taip, priemonė drėkina odeles. Tačiau tam, kad jas galėčiau lengviau atstumdyti man reikia stipresnio minkštinimo. 

Kuo džiaugiuosi? Priemonė atrodo iš ties neblogai drėkina ir skalsiai naudojasi, bet ne visai atitinka mano įpročius ir poreikius. Sunaudosiu tiek, kiek leis pati priemonė, o paskui manau ieškosiu ko nors efektyvesnio nagų odelių minkštinimui ir šalinimui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas Nr.92.

Komentarai