PIRMAS ĮSPŪDIS. GIORGIO ARMANI "Si" parfumuotas vanduo moterims

Labai smagus potyris yra naujų aromatų atradimo džiaugsmas... Man kvapai yra labai svarbūs, jie asocijuojasi su įvykiais, emocijomis ir tampa prisiminimais. Kai kurie kvapai po kelių metų tampa nostalgiški, malonūs vėl pauostyti ir kelia norą vėl įsigyti, o su kai kuriais nemalonūs prisiminimai grįžta iš užmaršties kertelių. Yra kvapų, kuriais niekada nebesikvėpinu, nes kelia sunkius, nemalonius prisiminimus - aš tokius linkusi paleisti ir pamiršti - kam save kankinti? Ir visgi, visuomet smagu nauji aromatai ir nežinia - su kuo asocijuosis naujasis kvapas.

Giorgio Armani 'Si' man nėra naujas kvapas, esu jį bandžiusi kai jis dar buvo šviežias, ne kartą kvėpinausi juo, bet tuo metu nebuvau jam subrendusi ir nevertinau brandesnių, elegantiškų aromatų. Bandau į kvapą pažvelgti naujomis akimis ir pasakoju savo įspūdžius po nedidelio dydžio pakuotės.

ČIA

Produktas: GIORGIO ARMANI "Si" parfumuotas vanduo moterims (EDP)
Gamintojas: "Giorgio Armani parfums". Pagaminta Prancūzijoje
Tūris: 1,2 ml. Parduodama 30 ml, 50 ml ir 100 ml pakuotėse
Leidimo metai: 2013 m.
Aromato kūrėjas: Christine Nagel
Kaina: 30 ml - 75,95 Eur; 50 ml - 74,14 Eur; 100 ml - 147 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Kristiana, Notino ir kt.
Kvapo kategorija: vaisių - šipro

Gamintojo aprašymas: „Sì – mano duoklė moderniam moteriškumui – nenugalimam dvasios stiprybės, laisvės ir maloningumo deriniui." Giorgio Armani

Giorgio Armani Sì moteris - labai moteriška, švelni, romi. Kartu ji savimi pasitikinti, laisva, drąsi. Drąsi entuziastingai pasakyti Sì (TAIP)!
- Sì svajonėms
- Sì laisvei
- Sì gyvenimui
- Sì vilionėms
- Sì meilei
- Sì ramybei
- Sì naujai pradžiai
- Sì mums dviems
- Sì man
Sì moteris įkūnija prabangų ir galingą itališką stilių. Jos natūrali elegancija ir subtilumas pritraukia tarsi magnetas. Jos aromatas subtilus, paslaptingas ir viliojantis. Jis priverčia ją prisiminti ir apie ją nuolat galvoti.

Prabangus, temperamentingas, intensyvus - Sì – tarsi likeris, prabangiai dvelkiantis ant odos, užburiantis jausmus. Sì aromato pagrindiniai akordai: juodųjų serbentų nektaras (kombinuojamas su vanile), modernus šipras (dvelkiantis frezijomis, pačiulėmis ir rožėmis) ir švelnūs muskuso, ambros, medienos tonai.


ČIA

Viršutinė nata: juodųjų serbentų lapai
Širdies nata: rožės, frezijos
Apatinė nata: vanilė, pačiuliai, mediena, ambroksanas


Sudėtis: ALCOHOL, PARFUM/ FRAGRANCE, AQUA/ WATER, BENZYL SALICYLATE, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CINNAMYL ALCOHOL, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, EUGENOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL, COUMARIN, CI 14700/ RED 4, CI 19140/ YELLOW 5, CI 15510/ ORANGE 4.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažytė mini pakuotė - plastikinis mėginukas su purkštuku. Labai patogu tokiose bandyti aromatus, ženklia patogiau nei teptis su pagaliuku. Tačiau standartiškai, paskutinio lašelio iš tokios pakuotės iškrapštyti neįmanoma.

Pilno dydžio pakuotė man labai daili - sunkus rankose kvadratinis buteliukas su juodo plastiko dangteliu. Pakuotė masyvi, tačiau labai elegantiška, mažai pašalinių puošybos elementų. Moteriška, "švaru", paprasta, brandu, elegantiška.


Kvapas. Tik pasipurškusi jaučiu malonų, raminantį žalumos aromatą, kurį švelniai keičia puošnios, gaiviai saldžios gėlių natos. Galiausiai jis tampa šiltu, pudriniu vanilės ir medienos aromatu. Nors šiame kvape lyg ir nėra tradicinių vaisių, tačiau mano uoslė pagauna lengvas vaisinių natų užuominas pradžioje, kartu su saldžiu gėliniu aromatu. Nudžiūvus ant mano odos aromatas tampa gėlių - vanilės, o dar po kiek laiko ima jaustis muskuso ir vanilės natos. Vanilės aromatai dažnai gali būti sodrūs, sunkūs ar erzinantys, šiuo atveju norisi pabrėžti, kad vanilė čia lengva, neapsunkina uoslės ir lengvai sklando ore.

Šis aromatas tiesiog moteriškai elegantiškas ir labai universalus. Manau jis puikiai tinka tiek kasdienai, tiek vakarui, nepriklausomai nuo progos bei nuo to, ką esi apsirengusi. Ir visgi, įsivaizduoju, kad gražiausiai suskamba prie klasikinės, elegantiškos aprangos, nepriklausomai nuo oro: pavasario, vasaros, rudens ar žiemos sezonais. 

ČIA

Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☂ rudens sezonui;
     ☀ dienos metui.

Ant mano odos kvapas išlieka iki 6 valandų, priklausomai nuo aplinkos oro - vasarą trumpiau, o šiuo metu aromatą jaučiu kiek ilgėliau ir visgi, ilgiau nei 6 valandų niekaip. Man idealiausia atnaujinti po 5 valandų nuo paskutinio purškimo. Šis kvapas nepripildo viso kambario, bet turėkite galvoje, kad tikrai jausis per ištiestą ranką, tad kolegas darbe gali erzinti, ypač jautresnius kvapams.


Nežinau kodėl 2013 metais šis kvapas mane erzino? Gal tiesiog dar nebuvau jam subrendusi? Šis aromatas labai universalus ir patiks daugumai. Brandus, moteriškas, elegantiškas kvapas maloniai nuteikia, tinka visoms progoms ir orams, nors man harmoningiausiai sudera rudens metu su klasikinio modelio apranga. Žavus, kai nežinai kuo nori kvepėti ir nuteikiantis itin pakiliai - pasikvėpinus šiuo aromatu norisi pakelti galvą, ištiesti nugarą ir jaustis moteriškesnei, nei įprastai. Tiesą sakant, manau įsigysiu pilno dydžio pakuotę, gal kiek mažesnę - šiuo metu mano uoslei 'Si" labai įtinka.

Aromatas panašus į:
- LA REVE "In Woman"
- ELIZABETH ARDEN "Always Red"
- FABERLIC "Renata"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nustebino kaina 30 ml - 75,95 Eur; 50 ml - 74,14 Eur - 30 ml pirkti visiškai neapsimoka, kam tada iš viso gaminami tie buteliukai po 30 ml? O dėl to, kad kvapų suvokimas iš tiesų kinta su amžiumi, aš irgi pastebėjau

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nurašiau nuo Douglas tinklaraščio, manau ta 50 ml kaina, kokia nors spec.kaina trumpam terminui?

      Panaikinti
  2. Tai apie daug ką suvokimas kinta einant laikui :)
    O man patiktų, jei kvepalų asortimente būtų daugiau kvepalų mažose pakuotėse. Atsibosta man dažniausiai tie kvepalai buteliukuose po 50 ar 100ml. Jei nesunaudoji, stovi, genda...
    Rašau apie kvepalus, nors covid "atėmė" uoslę ir skonį. Tikiuosi, atsiras :D O tai tikrai keista, kai nieko neužuodi, visas maistas beskonis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O taip... ir net labai, bet kažkodėl kvapams pokytis stipriausias ir pats stebiesi po kurio laiko :D
      Ar senai esate be uoslės? Užuojauta... man teko kiek ilgiau nei savaitė be kvapų - labai nemaloni patirtis... Ypač valgyti...
      Aš irgi pasiilgstu, kokių miniatiūrų po 20 ml - pats tas ir sunaudoti ir kvapu pakankamai pasidžiaugti. Bet jų mažai, o dažnai ir kaina labai neadekvati. Suprantu, kad turi būti aukštesnė, nes pakuotės kaštai, bet kiek mačiau miniatiūrų po maždaug 10 ml - pasirodė brangoka.

      Panaikinti
  3. Aš taip pat megstu mažesnes pakuotes. Įvairius kelioninius rinkinukus. Nes pabosta tas pats kvapas. Jei jo daug dar turi, kažkaip persisotini.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties, atrodo myli tą kvapą, bet norisi po kiek laiko padėti, jei turiu didesnes pakuotes, dažniausiai "pamirštu" kažkuriam laikui. Dažnokai pavyksta vėl iš naujo įsimylėti tą patį kvapą. Bet taip, mažesnės pakuotės saugo nuo pasisotinimo kvepalais jausmo.

      Panaikinti

Rašyti komentarą