2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: akiniai ir saulės akiniai

Neilgai trukę pasiekėme paskutinį tendencijų įrašą, kuris skirtas akiniams ir saulės akiniams. Atrodytų, kiek mes tuos akinius nešiojame šaltuoju metų laiku? Gal tik rudenį, kol yra kiek daugiau saulės? Bet aš akinius nešioju ir kai yra sniego - nėra nieko blogiau, kaip saulės spinduliai sniege, akinantys, blizgantys tiesiai į akis... Suprantu, kad saulės akiniai greičiausiai populiaresni vasaros sezoną, tačiau ir žiemos metu yra dėmesio vertų tendencijų, yra pakankamai saulėtų dienų ir daug priežasčių saugoti savo akis.

ČIA

1. Katės akių forma


2. Vabalo akių forma


3. Ovalo forma


4. Kvadrato forma


5. Keistų, avangardinių formų


6. Apsauginių/ laboratorinių akių formos


7. Sportinio stiliaus


8. Itin dideli


9. Itin maži


10. Spalvoti rėmai


11. Juodi rėmai ir stiklai


12. Permatomi stiklai


13. Geltonos spalvos stiklai


14. Spalvoti stiklai


Kas svarbiausia 2022/2023 rudens - žiemos saulės akinių ir akinių tendencijose?
Tikriausiai svarbiausi yra keli aspektai šio sezono tendencijose. Pirmiausia reiktų atkreipti dėmesį į '60 stiliaus katės akių formos akinius, kurie ne tik standartiniai, tačiau ir pati forma tampa artistiškesnė, ryškesnė, įdomesnė. Šiuo sezonu regis populiariausi bus dideli akių rėmai, palyginus su praeito sezono minimalistiniais sprendimais. Ne išimtis ir  2000 įtaka akinių tendencijose - spalvoti akinių stiklai grįžta tarp populiariausių.

Šiais metais tarp madingiausių formų nerasite nuolat populiarių avitorių - dizaineriai daug dėmesio skyrė neįprastoms ir artistiškoms formos bei spalvoms. Kas jums šį sezoną patinka labiausiai? Ar šaltuoju metų laiku dėvite akinius ir akinius nuo saulės?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai