REAL TECHNIQUES Lash - Brow Groomer - šepetėlis antakiams ir blakstienoms šukuoti 01405

Ar naudojate antakių ir blakstienų šukutes? Tiesą sakant jau kuris laikas antakiams šukuoti renkuosi suktą šepetėlį, kuris primena blakstienų tušo šepetėlį - toks patogesnis iššukuoti visiems gumulėliams ir tik retkarčiais man prireikia iššukuoti klampesnį tušą iš blakstienų standartinėmis šukutėmis. Tokias turiu kelias - vienos iš jų, vis dar pakuotėje užmirštos Real Techniques šukutės. 


Produktas: REAL TECHNIQUES Lash - Brow Groomer - šepetėlis antakiams ir blakstienoms šukuoti 01405
Gamintojas: sukurta Didžiojoje Britanijoje, pagaminta Kinijoje
Paskirtis: sukurta antakiams ir blakstienoms šukuoti
Medžiagos: sintetika plaukeliai - nailonas. Rankenos - plastikas, guma ir aliuminis
Labiausiai patiko: metaliniai šereliai puikiai pašalina tušo gumulėlius
Labiausiai nepatiko: nekokybiškas guminis galiukas; greit nusiteplioja, nusitrina
Matmenys: 17 cm ilgio
Kaina: apie 8-12 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Topbeauty, pigu.lt, Drogas, Eurokos ir kt.

Ką žada gamintojas: Preciziškas antakių ir blakstienų šepetėlis. Būtina norinčioms apibrėžtų, atskirtų blakstienų ir nuostabių antakių. 



Makiažo šepetėlis atkeliauja plastikinėje skaidrioje pakuotėje su plastiko įmaute šepetėliui, kuri laiko šepetėlį vietoje. Mano nuomone čia daug plastiko, nors tokia pakuotė leidžia pamatyti patį produktą dar jo nenusipirkus. Makiažo šepetėlio dizainas visiškai toks pat, kaip ir kiti kompanijos šepetėliai - kadangi jis skirtas akims, korpusas violetinės spalvos. Smagu matyti, kad ant šepetėlio nurodyta jo paskirtis ir gamintojas - kai turi daug, kartais prireikia prisiminti, kas šepetėlio gamintojas ir kokia jo paskirtis. Šepetėlio galiukas guminis, kuris palengvinta šepetėlio laikymą rankose, tačiau mano nuomone tai silpniausia šepetėlio dalis - guminis galiukas greit apsivelia dulkelėmis, apsimozoja, nusitrina, o galiausiai, bandant nuvalyti - ima luptis lauk. Po guminiu padu yra paprasčiausias juodas plastikas. Gal iš viso būtų patogiau to guminio sluoksnio nedėti?


Nailoninių šerelių galvutės pusė kirpta įstrižai, šepetėlio galvutė suformuota kirstai, tačiau kodėl aš nežinau - kirsta forma nepalengvina antakių šukavimo. Tiesą sakant šios šepetėlio pusės beveik nenaudoju - ji skirta antakiams šukuoti, tačiau kaip jau minėjau įžangoje, man patogiau antakius šukuoti su apvalios formos šepetėliais, kurie primena tušo šepetėlius. Šis, klasikinės formos šepetėlis nėra blogas, tačiau ne taip gerai iššukuoja plaukelius ir produktų perteklių.

Kita šepetėlio pusė - metaliniai dantukai, kurie apsaugoti papildomu plastikiniu dangteliu. Šereliai aštrūs, jais nesunku susižeisti, visgi, tokie šepetėliai puikiai iššukuoja visus tušo gumulėlius ir atskiria sulipusias blakstienas. 


Antakių ir blakstienų šepetėliu nesinaudoju labai dažnai. Man atrodo, kad klasikines antakių šukutes jau senai patogumu ir efektyvumu išstūmė apvalus antakių šepetėlis, primenantis tušo šepetėlį. Tad antakiams skirtos pusės aš beveik niekada nenaudoju. Tačiau nusipirkusi klampesnės konsistencijos tušą, naudoju metalines blakstienų šukas, kurios lengvai ir efektyviai pašalina visus gumulėlius ir atskiria sulipusias blakstienas. Kitose tokio tipo šepetėliuose dažniausiai pridėtos plastikinės šukutės, kurios efektyvumo ženkliai nusileidžia smulkioms metalinėms šukutėms. Tam šį šepetėlį ir naudoju, nors mano rankose jis neatsiduria kiekvieną kart, kai dažausi. Toks rečiau naudojamas, tačiau dėl vienos pusės, mėgstamas šepetėlis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai