ORIFLAME „Beautanicals“ atkuriamasis rankų kremas su sausmedžiu

Man atrodo kiekvienai kompanijai reikia suteikti šansą, ar ne? Žinau, kad yra žmonių, kurie nemėgsta tinklinio marketingo kosmetikos, tiesą pasakius pačios sistemos nemėgstu ir aš, tačiau esu dirbusi keliose ir žinau, kad ir ten yra puikių produktų. Savo perliukus turi ir Oriflame - man visai patinka jų rankų ir kūno kremai, kvepalai ir kai kurios veido priežiūros priemonės, tačiau visa kita nelabai sužavėję. Tad šiuo metu, kartas nuo karto įsigydama kompanijos gaminius renkuosi būtent šias kategorijas. Šiandien noriu šiek tiek papasakoti apie atkuriantį rankų kremą iš "Beautanicals" linijos.


Produktas: ORIFLAME „Beautanicals“ atkuriamasis rankų kremas su sausmedžiu
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: atkurti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 50 ml
Kaina: pilna kaina 6,50 Eur
Kur galima įsigyti: iš Oriflame konsultantų arba internetu

Ką žada gamintojas: „Beautanicals“ gaminių kolekcija, sukurta laikantis švedų filosofijos, įkvėptos natūralių ingredientų privalumų ir švedų farmacininkų palikimo. Atkuriamasis rankų kremas su sausmedžiais.
95% natūralios kilmės ingredientų.


Pakuotė. Rankų kremas atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje slėpėsi plastikinė tūbelė su nedideliu užsukamu dangteliu. Tiek dėžutės, tiek tūbelės dizainas labai panašus: puoštas periodinės lentelės elementų simboliais (taip ir nesuprantu kodėl jie čia) ir augalo paveikslėliu. Vienintelis dizaino skirtumas - tūbelė baltos spalvos su pilkumu, o kartoninė dėžutė - gelsva. 

Pakuotės plastikas minkštas, patogus išspausti priemonę lauk. Kremą lengva dozuoti. Maksimaliam patogumui trūksta tik atkemšamo dangtelio vietoje nedidelio atsukamo.

Kvapas stiprokas. Aromatas vaisinis, jaučiasi rūgštelė ir vaisinė gaiva, tačiau rūgštelė ne citrusinė. Gal ir primena neprinokusio sausmedžio uogas - prinokusios jos malonaus, saldoko skonio.

Konsistencija lengva, primenanti losjoną. Priemonė neriebi, konsistencija nesunki. 


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERYL STEARATE SE, COCO-CAPRYLATE/ CAPRATE, PARFUM, CAPRYLYL GLYCOL, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, CARBOMER, IMIDAZOLIDINYL UREA, CETEARETH-20, LIMONENE, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL MYRISTATE, NIACINAMIDE, GERANIOL, SODIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, CALCIUM PANTOTHENATE, MALTODEXTRIN, POTASSIUM SORBATE, LINALOOL, SODIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ARACHIDIC ACID, LAURIC ACID, MYRISTIC ACID, PYRIDOXINE HCL, TOCOPHERYL ACETATE, CITRAL, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, LONICERA CAPRIFOLIUM FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, PHENOXYETHANOL, COPPER GLUCONATE, SILICA, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID.


Poveikis. Rankų kremo pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, tirpiklis, daug minkštiklių. Sudėtyje yra keli pavojingi ingredientai ir keli vidutinio saugumo ingredientai: konservantai ir kvapų medžiagos. Sudėtis nėra labai prasta, tačiau dažniausiai naudoju kremus, kurių konservantai ne taip aukštai sudėtyje ir ne tokie žalingi. Kaip ir nieko labai blogo, bet visuomet gali būti geriau.

Man labai patinka rankų kremo konsistencija, kremas lengvas, greit susigeria į rankų odą, ant paviršiaus palieka maloniai slidžią, truputį pudrinę plėvelę. Nors mėgstu, kai rankų kremas pilnai susigeria, tačiau šio kremo plėvelė dirbti netruko, o ir rankų odą apsaugo. Tokios konsistencijos rankų kremą mėgstu naudoti dienos metu - įsimetu į rankinę, naudoju dirbdama ar tiesiog bet kada ne namuose, kai jaučiu, kad rankos pasausėja. 

Šis kremas iš kart suteikia rankų odai malonų komforto jausmą, atrodo, kad šiek tiek drėkina. Smagiausia, kad pasitepus kremu rankos vizualiai atrodo ženkliai lygesnės, oda švelnutė, jaunesnė. Efektas žinoma trumpalaikis, tačiau labai malonus. Man šis kremas patinka dienos metui, kai reikia greit sudrėkinti rankas, panaikinti nemalonų tempimo jausmą ir grįžti prie darbų. Su akcijomis ir nuolaidomis mokėjau beveik per pus pigiau, tad nė trupučio nesugailiu - neblogas, kasdienis rankų kremas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" Nr. 92.

Komentarai