ESSENCE "Sparkling Effect" blizgūs akių šešėliai: "03 starlight" ir "04 black goddess"

Su dekoratyvine kosmetika reikalai tokie, kad pastaruoju metu jos perku mažai. Buvo metas, kai man norėjosi visko, negalvojau ar sunaudosiu, ar man tikrai to visko reikia - pirkau ir dėl noro, ir dėl blogo įrašų. Šiuo metu dekoratyvinės perku labai minimaliai, tik tuomet, kai kažkas iš ties baigiasi arba pritrūksta konkrečios spalvos. Naudoju tai, ką esu įsigijusi anksčiau. Tarp tų gausybės prisipirktų priemonių yra tikrai nemažai nerodytų ir niekad bloge neapžvelgtų produktų, kai kuriems jų esu padariusi nuotraukas, naudojusi, ištestavusi, bet bloge niekad nepalikusi atsiliepimo. Šiandien pagalvojau, kad bloge bus būtent toks įrašas, apie seniau įsigytus ir gerai ištestuotus produktus, o kadangi artėja šaltasis sezonas - apie blizgius, mono akių šešėlius iš Essence.


Produktas: ESSENCE "Sparkling Effect" blizgūs akių šešėliai: "03 starlight" ir "04 black goddess"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: puikiai laiko
Labiausiai nepatiko: byra
Tūris: po 2,5 g
Kaina: maždaug po 1,69 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Populiarūs akių šešėliai su spindesio, metalinio efekto ir blizgesio efektais. Švelni tekstūra užtikrina malonų, lengvą padengimą.


Pakuotė. Vienetinių akių šešėlių pakuotės paprasto, skaidraus plastiko, pro pakuotę matosi, kas yra priemonės viduje. Pakuotės plastikas gana tvirtas ir vienintelė tokio tipo Essence pakuočių problema yra ties vyriu nulūžtantis dangtelis. Kol kas nenulūžo, bet per laiką plastikas apsibraižė, o raidės pasitrynė.

Kvapas. Jokio papildomo kvapo gamintojas nenaudoja - priemonės bekvapės.

Konsistencija. Švelni, vidutinio sausumo.


Sudėtis: TALC, MICA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, ETHYLHEXYL PALMITATE, MAGNESIUM STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, TIN OXIDE, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Švelnutės konsistencijos šešėliai dengiant labai trupa, byra po akimis, tad rekomenduočiau nedaryti kaip aš (nuotrauka dešinėje) ir akių makiažą su byrančiais šešėliais daryti prieš atliekant veido makiažą. Taip daug lengviau, nei paskui bandyti nuvalyti skruostus nuo priemonės likučių,

"03 starlight" atspalvis sidabro spalvos su vidutinio stambumo, matomais blizgučiais. Ši spalva byra mažiau, yra puikiai pigmentuota, tad lengva pasidažyti ir išgauti norimą efektą.

"04 black goddess" indelyje atrodo juodas, tačiau tiesa ta, kad šio šešėlio pigmentacija prasta. Reikia daug produkto, kad išgauti bent kažką panašaus į juodą. Pirmas sluoksnis dengiasi permatomas, bandant sklaidyti spalva iš viso dingsta nuo voko... Tad dedi, dedi, dedi... spalva byra ir byra, o galiausiai efektą pavyksta išgauti tik pilkos spalvos. Deja, bet šis šešėlis nėra juodas, prastai pigmentuotas ir dar birus.

Kairėje - 03 STARLIGHT; Dešinėje -04 BLACK GODDESS 

Blizgius akių šešėlius dažniausiai naudoju tik žiemos švenčių metu, visais kitais metų laikais tokio blizgumo šešėliai man nepatinka, jau nekalbu apie kasdieną. Tad ir šie be išimties naudojami tik kartą - du metuose. Žinoma, dažniau renkuosi geresnės kokybės sidabrinę, ją derindama su matiniais šešėliais. Man patinka, kad šešėliai niekur nedingsta nuo voko, pablunka minimaliai ir išlieka visą dieną, lyg šviežiai pasidažius. Deja, juodas (04 nr.) šešėlis man nepatinka, jau nepamenu kada paskutinį kart juo dažiausi (išskyrus pastarąjį kartą šiam įrašui), jis nepigmentuotas, su juo sunku dirbti ir dar sunkiau gražiai pritaikyti makiaže, o va sidabrinė tikrai graži ir kol nepasikeitė priemonės konsistencija - vis panaudosiu vakaro metui, ypač šaltuoju metų laiku.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai