2022/2023 rudens - žiemos tendencijos: papuošalai ir aksesuarai

Šiandien metas pasižiūrėti į 2022/23 rudens ir žiemos papuošalus bei aksesuarus. Naujas sezonas atneša naujas tendencijas, kurios ne tik reiškia naują pradžią - kartais medingus aksesuarus galima rasti namuose, gal kažką turite iš praeito sezono? O gal ir madingų papuošalų jau turite? Tereikia pasipildyti keletu arba atsirinkti iš jau turimų. Šiandien kviečiu pasižvalgyti, kas bus madinga ateinantį sezoną ir kuo puošimės šaltuoju metų laiku.

ČIA

PAPUOŠALAI:

1. Masyvios ir dėvimos kelios apyrankės


2. Masyvūs žiedai


3. Čokeriai (kaklo vėriniai prie pat kaklo)


4. Nepilnai kaklą apsivijęs čokeris


5. Pakabučiai


6. Auskaras aplink ausį


7. Vienas auskaras


8. Dideli, apvalūs auskarai


9. Ilgi, kabantys auskarai


10. Ryškūs, itin dideli auskarai


11. Skulptūrinės, masyvios, grubios formos


12. 2000-ūjų stiliaus papuošalai


13. Kaubojiško stiliaus įkvėpti papuošalai


14. Gėlės


15. Perlai


16. Blizgūs akmenys ir kristalai


17. Skirtingų spalvų metalai, dėvimi kartu



AKSESUARAI:

1. Grandinės ant kūno


2. Dvigubas diržas


3. Ilgos kojinės


4. Pirštinės


5. Kaklaraiščiai


6. Skarelės ant kaklo


Kas svarbiausia 2022/2023 rudens - žiemos papuošalų ir aksesuarų tendencijose?
Šį sezoną papuošalai ir aksesuarai nešiojami ne minimalistiniu, po vieną, o maksimaliai, dėvimi keli to paties tipo papuošalai kartu: kelios apyrankės, kaklo vėriniai. Apskritai šį sezoną dominuoja masyvūs papuošalai, tarp kurių jau kelis sezonus madingi perlai, 2000-ųjų blizgūs akmenys ir to laikotarpio stilistikos papuošalai, amžinai madingi auskarai - žiedai, vis į tendencijas grįžtantys čokeriai. 

Aksesuarų tendencijos šį sezoną visiškai nestebina - taip, kaip ir pavasarį rinkomės grandines, kojines, pirštines, taip ir šiais metais, tik visko reiktų padauginti: pailginti kojinių ilgį, pastorinti pirštinaites, užsijuosti du diržus. Tik skarelės ir kaklaraiščiai rudeniui naujovė  - bet ne visiška naujiena. 

Regis šiais metais daugiau ir masyviau yra pagrindinis papuošalų ir aksesuarų aspektas. O jums kaip? Labiau mėgstate aprangą paryškinti minimalistiniais ar masyvesniais, akį traukiančiais papuošalais?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai