JORDAN Junior švelnaus vaisinio skonio vaikiška dantų pasta skirta 6-12 metų vaikams

Apžvalgas naują mėnesį man norisi pradėti nuo vaikiškos dantų pastos iš Jordan. Kai mano sūnus dar buvo mažas ir burnoje gyveno tik pieniniai dantukai, pirkdavome Jordan, skirtą 0-5 metų vaikams (pieniniams dantukams), o dabar, burnoje liko vos keli laikini, tad vis paieškome sprendimų labiau tinkančių nuolatiniams dantims. Šiuo metu naudojame Jordan, tik skirtą vyresniems, 6-12 metų vaikams.


Produktas: JORDAN Junior švelnaus vaisinio skonio vaikiška dantų pasta skirta 6-12 metų vaikams
Gamintojas: "Orkla". Pagaminta Norvegijoje
Paskirtis: valyti dantis, stiprinti emalį
Tinkamas tipas: 6-12 metų vaikams 
Labiausiai patiko: švelnus valymas
Labiausiai nepatiko: trūkta gaivos
Tūris: 50 ml
Kaina: 1,64 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima, Camelia ir kt.

Ką žada gamintojas: Dantų pasta sukurta 6 – 12 metų vaikams. Itin švelni gelinės konsistencijos dantų pasta padeda apsaugoti dantukus nuo ėduonies bei stiprina dantų emalį. Švelnaus vaisių skonio, be SLS, parabenų ir cukraus. Sudėtyje yra fluoro (1450 ppmF). 
Dantis reikia valyti du kartus per dieną, prižiūrint tėvams. Vaikams iki 6 metų naudokite žirnio dydžio kiekį, stebėkite, kad nenurytų. Jeigu vartojami produktai, kurių sudėtyje yra fluorido, pasitarkite su odontologu arba savo gydytoju.

Sudėtis: Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Cellulose Gum, Sodium Flouride, Sodium Chloride, Trisodium Phosphate, Sodium Sulfate, Sodium Benzoate, Aroma, CI 42051.
Sudėtyje yra flouro (1450 ppm F).


Mano nuomonė. Šios dantų pastos pakuotės dizainą galima pasirinkti iš kelių skirtingų variantų, tad kiekvienas vaikas gali pasirinkti pagal savo pomėgius ir norus. Dantų pasta mėlynos spalvos, gelinės konsistencijos ir labai primena tą pieniniams dantukams skirtą pastą. Skiriasi tik kvapas, šiuo atveju jis primena vaisių kokteilį, kvapia maloniai, tačiau gal kiek per vaikiškai? 6-12 metų vaikai jau yra palyginus dideli ir vargu ar labai pamėgs gelinės konsistencijos, vaisinį kvapą, ypač tiek, beveik paaugliai 12-mečiai.

Priemonė neblogai suputoja, švelniai plauna ir padengia dalis slidžia plėvele, kuri suteikia švaros pojūtį. Deja, tačiau esu linkusi manyti, kad tokio amžiaus vaikams jau galima rinktis labiau suaugusiems primenančias pastas. Man visai norėtųsi, kad būtų bent kiek mėtinio gaivumo - tas vaisinis kvapas laiko per trumpai...

Nepaisant to, man patinka šio gamintojo pasta - kelia pasitikėjimo jausmą, valyti malonu, sudėtis gera, apnašas šalina efektyviai, tačiau norisi daugiau gaivumo, bent trupučio mėtinio kvapo - tokio amžiaus vaikams su vaisių aromatu vargiai prasisuksi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai