NUXE "Aquabella" Micro-Exfoliating Purifying Gel Daily Use - kasdienis gelinis veido šveitiklis su smulkiais šveičiamaisiais grūdeliais

Veidą šveisti svarbu lygiai taip pat, kaip ir jį prausti, tik tai daryti reikia rečiau. Nuxe advento kalendoriuje radau veido šveitiklį, kuris skirtas kiekvienai dienai, tačiau skirtas ne sausai, o mišriai odai. Aš nepasiryžau jį bandyti kiekvieną dieną bijodama odos sausinimo, tačiau kartą per savaitę vis panaudodavau ir šiandien noriu jums papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: NUXE "Aquabella" Micro-Exfoliating Purifying Gel Daily Use - kasdienis gelinis veido šveitiklis su smulkiais šveičiamaisiais grūdeliais
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: veidui: šalinti sebumą, valyti poras
Tinkamas tipas: mišriai odai
Labiausiai patiko: po šveitimo oda atrodo švaresnė ir skaistesnė
Labiausiai nepatiko: kai kurie ingredientai sudėtyje
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 150 ml
Kaina: 150 ml - 14,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Veido šveitiklis su itin mažais, natūraliais mėlynais šveičiamaisiais grūdeliais valo veido odą jos nesausindamas. Kasdien naudojant gelinis šveitiklis pašalina sebumo perteklių, valo poras ir suteikia odai gaivumo, švaros ir spindesio.
Tinkama visoms amžiaus grupėms, idealiausiai 18-25 m.
Naudojimas: Vieną lašelį rytais ir vakarais padenkite ant drėgnos veido odos, vengdami akių srities. Masažuokite sukamaisiais judesiais. Nuskalaukite vandeniu.


Pakuotė. Mano rankose mini pakuotė, kuri labai panaši į pilno dydžio pakuotę - plastikinė tūbelė šviesiai žydros spalvos, minkšto, patogaus išspausti plastiko. Vienintelis skirtumas yra dangtelis - mano mini pakuotės dangtelis atsisuka, o standartinės - atsikemša.

Kvapas stiprokas, malonus, gaivus aromatas. Masažuojant į odą kvapas stipriai jaučiamas, tačiau nuskalavus vandeniu - kvapo nebelieka.

Konsistencija skysta gelinė su pavienėmis mėlynomis dalelėmis ir smulkiomis, bespalvėmis šveičiamosiomis dalelėmis, kurių pakankamai daug.


Sudėtis: AQUA/ WATER, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, PENTYLENE GLYCOL, PARFUM/ FRAGRANCE, HYDROXYETHYL UREA, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HYDRATED SILICA, PHENOXYETHANOL, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERYL LAURATE, SODIUM GLUCONATE, MANNITOL, SODIUM CHLORIDE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, AMMONIUM LACTATE, GLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, SODIUM BENZOATE, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, TROPAEOLUM MAJUS FLOWER/ LEAF/ STEM EXTRACT, CI 77007/ ULTRAMARINES, PROPANEDIOL, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE.


Poveikis. Nors nelabai mėgstu šveitiklių su šveičiamosiomis dalelėmis veido odai, nes tokie šveitikliai gali pažeisti veido odą, subraižyti jos paviršių, sausinti, erzinti. Su rūgštiniais šveitikliais viskas saugiau ir paprasčiau. Tačiau ne visi šveitikliai su granulėmis yra prasti. Pavyzdžiui šis šveitiklis yra labai švelnus ir labai švelniai masažuojant į odą ją sudirginti greičiausiai neįmanoma. Tačiau prireikus stiprumo - galima kiek stipriau masažuoti į odą ir išgauti stipresnį efektą.

Šveitiklis labai švelnus, masažuojant ant odos šiek tiek suputoja, lengvai nusiplauna vandeniu. Priemonė pavalo paviršinį odos sluoksnį, šiek tiek pavalo nešvarumus iš porų, bet pasikimšusių neįveikia, inkštirų valyti negali. Po šveitimo veido odai priemonė suteikia vizualiai švaresnės, skaistesnės veido odos ir minimalaus matinio efekto.

Žinau, kad šis produktas ne man - negalėčiau ilgesnį laiką naudoti tokio tipo šveitiklių, o ir stipresnio efekto, ypatingai nosies poroms,  man pritrūko. Jei jau šveičiu odą - noriu matyti ryškesnį rezultatą. Ir vis pagalvoju, jei man, sausiaodei ši priemonė per švelni, greičiausiai ir mišrios odos savininkėms ji bus per silpna, nebent iš ties šveistumėte odą kasdien. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai