ECODENTA Cosmos Organic "Anti - Plaque" - dantų pasta nuo apnašų su kokosų aliejumi

Nesu didelė Ecodentos dantų pastos mylėtoja, nes dažnai atrodo, kad iki šiol bandytos lyg ir nuvalydavo apnašas, lyg ir apsaugodavo, tačiau atrodė, kad efektas gali būti geresnis, valyti efektyviau ir apsaugoti ilgiau. Rezultatai neblogi, tačiau būna ir geriau. Iki šiol naudojau tradicinės linijos dantų pastas, o šį kart nusprendžiau išbandyti Cosmos Organic linijos pastą su kokosų aliejumi. 


Produktas: ECODENTA Cosmos Organic "Anti - Plaque" - dantų pasta nuo apnašų su kokosų aliejumi
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, šalinti apnašas, suteikti ilgai išliekantį gaivos pojūtį, balinti dantis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: putojimas
Tūris: 75 ml
Kaina: 4,49 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Ši sertifikuota ekologiška dantų pasta su natūralių ingredientų rinkiniu – kokosų aliejumi, alavijo sultimis, ksilitoliu, pipirmėčių eteriniu aliejumi – leis pasijusti beveik taip tarsi būtumėte atogrąžų paplūdimyje. Apsaugo nuo apnašų ir dantų akmenų susidarymo, garantuoja ilgalaikį gaivumą ir balina dantis. Ji taip pat yra be fluoro.
NAUDOJIMAS: kruopščiai valykite dantis pasta du kartus per dieną. Po naudojimo gerai išskalaukite vandeniu.

Sudėtis: Glycerin, Aqua, Hydrated Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xylitol, Cellulose Gum, Sodium Coco-Sulfate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Zinc Citrate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil (Limonene), Aroma, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
be flourido


Mano nuomonė. Nuo įprastinės linijos Cosmos Natural serija skiriasi šiek tiek mažesnės talpos pakuotėmis. Plastikinė tūbelė minkšto, patogaus išspausti plastiko, tubelė siaura, atkeliauja kartoninėje dėžutėje. Dizainas visai paprastas, bet patrauklus, baltas fonas puoštas gardaus kokoso gabalėliu. Ši dantų pasta šiek tiek skystesnė, nei kitos ecodentos pastos, nėra vienalytė, kvepia kokosu.

Pasta visai gerai suputoja, tačiau turiu pastebėti, kad kartą išputojusi priemonė daugiau neputoja - valaisi ir tų putų lyg pritrūksta, nes priemonė burnoje tampa skysta mase. Nepaisant to, priemonė puikiai valo dantis, tiesiog nepriekaištingai - po valymo dantys pasidengia slidžia apsaugine plėvėle, tad ir apsaugo ilgesnė laiką nuo apnašų. Man patinka kokosinis pastos skonis, o ir dantys po valymo vizualiai atrodo baltesni.

Tiesą sakant man labai patinka šios pastos valymas, efektas ir kokosiniai skoniai burnoje. Vienintelis trūkumas yra putojimo klausimas, na ir tai, kad sudėtyje nėra flourido. Dėl šios priežasties Ecodenta valausi vakare, o rytais naudoju kitas pastas - tikiu, kad flouridas reikalingas dantų apsaugai. Tačiau visa kita puikiai. Noriu išbandyti daugiau Cosmos Organic serijos pastų - susidariau įspūdį, kad jos geresnio efekto, nei įprastos, tik įdomu, ar jos visos be flourido?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai