PUREDERM "Vegan Aloe" Sheet Mask - veganiška lakštinė kaukė su alaviju

Kaukes ant odos dedu maždaug porą kart per savaitę ir stengiuosi vis pamaišyti: lakštines drėkinančias su tepamomis, priklausomai nuo odos būklės. Man patinka korėjietiškos lakštinės, iš kurių kol kas labiausiai pasiteisino Mitomo ir Purederm kaukės. Šiandien ant odos dedu veganišką veido kaukę su alavijais, kuri žada drėkinti ir raminti veido odą.


Produktas: PUREDERM "Vegan Aloe" Sheet Mask - veganiška lakštinė kaukė su alaviju
Gamintojas: "Adwin". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: raminti, drėkinti ir jauninti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: palieka lipnumo jausmą
Tūris: 1 vnt. / 23 g
Kaina: 1,55 Eur
Kur galima įsigyti: Lidl, Douglas

Ką žada gamintojas: Raminanti, drėkinanti ir jauninanti. Purederm veganiška lakštinė kaukė su alaviju - tai paprasta ir efektyvi priemonė, praturtinta alaviju, Cica ir kanapių sėklų aliejumi, skirta odos nuraminimui ir drėkinimui. Ši natūrali kaukė suteikia išskirtinį minkštumą ir drėkinimą, o taip pat pagaminta iš biologiškai skaidžių skaidulų. Pagaminta iš atsinaujinančių išteklių, mūsų natūraliu pagrindu pagaminta kaukė, tausoja aplinką. 
Naudojimas
1. Kruopščiai nuvalykite ir tonizuokite odą.
2. Išimkite ir išlankstykite kaukę.
3. Laikykite kaukę maždaug 15-20 minučių.
4. Likusią esenciją švelniai įmasažuokite į odą.


Pakuotė. Vienkartinė kaukės pakuotė, kurios paviršius tamsaus popieriaus, o vidus dengtas plastiku, kad serumas nepersigertų per popierių. Tamsaus, rudos spalvos popieriaus dizainas nori nenori asocijuojasi su sveikesniu pasirinkimu, ekologija ir gamtos tausojimu. Tačiau tiesa ta, kad dizainas gundo mūsų akis įsigyti ir neretai nebūtinai atitinka susikurtas iliuzijas.

Kvapas. Neutralus, natūralus. Kadangi gamintojas nenaudojo papildomų kvapų, kaukė bekvapė.

Konsistencija plonas medvilnės lakštas, prisotintas veikliojo serumo.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Centella Asiatica Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Allantoin, Betaine, Ascorbic Acid, Sodium Citrate, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-4 Caprate, Disodium EDTA, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol.


Poveikis. Šios kaukės veido lakštas plonesnis, nei kitų Purederm veido kaukių ir serumo ženkliai daugiau - į papildomą buteliuką įsipyliau apie 8-10 ml likusios skysčio ir jį sunaudosiu per ateinančias dienas vietoje įprasto veido serumo. 

Plonytis lakštas lengvai pasidengia ant odos, man kiek per platus ties veido kraštai, tad čia tiesiog užsilankstau, medžiagos pritrūksta ir nosies galiukui. Plonas medžiagos lakštas labai maloniai jaučiasi ant veido odos - švelnus, praktiškai nejaučiamas. Toli gražu ne su kiekviena lakštine kauke toks jausmas, kitų medvilnė būna kietesnė ir ne visai maloni ant odos. 

Lakštinių kaukių ant veido odos perlaikyti negalima, pradėjęs džiūti lakštas ant odos formuoja įspaudus pagal lakšto raukšles, tad neleiskite jam išdžiūti ant odos. 


Kaukės sudėtis tiesiog nepriekaištingai puiki: daug drėkinančių, odą minkštinančių ingredientų, nemažai odą raminančių, priešuždegiminių sudėtinių dalių. Nei vieno potencialaus dirgiklio ar alergeno, nebent esate alergiška kuriai nors sudėtinei daliai. Jau senokai nemačiau tokios puikios, nepriekaištingos sudėties, tad drąsiai rekomenduočiau ir jautresnės odos savininkėms.

Pastaruoju metu mano skruostai buvo lengvai sudirgę, norėjo rausti, greičiausiai nuo vėstančio oro ir gauto vėjo. Po kaukės skruostai atrodė ženkliai geriau: jokio sudirgimo vizualiai nebesimato, oda jaučiasi komfortiškai, maloniai sudrėkinta ir švelnutė. Vienintelis šios kaukės trūkumas yra lipnumo jausmas nuėmus kaukę - man tas lipnumas nepatinka ir erzina, tačiau užtepus kremu nesijaučia. Ir puikiai suprantu, kad beveik visos lakštinės kaukės tokį lipnumą palieka. 

Labai patiko: visiškai saugi sudėtis, geras efektas, nedidelė kaina, didžiulis serumo kiekis, švelnutis lakštas... Labai noriu pasižiūrėti daugiau šitų veganiškos linijos kaukių - su alaviju - nepriekaištinga!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man paskutiniu metu labai patinka „NATURALS BY WATSONS" veido kaukės (būna Droge), niekad nemačiau, kad aprašinėtumėt, tai sugalvojau parekomenduoti - mano nuomone, po jų tikrai jaučiasi labai stiprus drėkinimo pojūtis ir neerzina odos (turiu jautrią).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū :) Mačiau šias kaukes, bet nesusigundžiau nusipirkti. Reikės kada užsukus į Drogą pasižiūrėti :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą