NESTI DANTE "Fico Della Signoria" augalinis muilas su žaliųjų figų ir plumerijų žiedų aromatu

Šiandien pirmadienis ir mintys kažkodėl linkusios strigti. Ilgai galvojau, apie ką jums šiandien noriu papasakoti trumpajam įrašui ir tiesą sakant prie tų apgalvojimų daugiausiai laiko ir sugaišau - lyg ir turiu kelis skirtingus variantus, tačiau tai nuomonės nėra tvirtos, tai per mažai ištestuota, tai kartojasi paskirtis su nesenai aprašytu produktu. Tad pasvėrusi visus už ir prieš pagalvojau, kad laikas atsiliepimui apie nuo liepos naudojamam Nesti Dante muilui. Muilas dar nesibaigė, liko nemažai, bet tvirtą nuomonę jau turiu, tad pradedam.


Produktas: NESTI DANTE "Fico Della Signoria" augalinis muilas su žaliųjų figų ir plumerijų žiedų aromatu
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: nesaugūs kvapų ingredientai
Tūris: 250 g
Kaina: 4,79 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Rimi, Hiperfarma

Ką žada gamintojas: Intensyvus ir kerintis kvapas, kuriame susilieja energingos žaliosios figos lapų ir šiltos, jausmingos plumerijų žiedų natos.

Florencijoje gaminami prabangūs Nesti Dante rankų darbo muilai. Įkvėpti nuostabaus grožio Florencijos regiono - prisotinti kvapais iš Toskanos kalvų. Rankomis supakuoti ekologiškame Florentine stiliaus popieriuje, kuris sukurtas pagal Renesanso dizaino tradicijas. Nesti Dante muilai ruošiami pagal seną italų saponera virimo būdą. Kompanija yra viena iš keleto pasaulyje, kurios naudoja rankinį muilų virimo būdą. Nesti Dante muilai pagaminti su meile ir rūpesčiu. Prabangus intensyvaus kvapo muilas švelniai prausia, atgaivina ir puoselėja odą. Apgaubia kūną nuostabiu kvapu.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua, Parfum, Glycerin, Ficus Carica Fruit/ Leaf Extract, Tetrasodium Etidronate, Pentasodium Pentetate, Sodium Chloride, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool


Mano nuomonė. Šie muilai man labai patinka dėl daugybės priežasčių, kurių pirmoji yra nuostabi, visuomet akį traukianti pakuotė. Muilas supakuotas tekstūruoto popieriaus pakuotėje, gausiai puoštoje augaliniais motyvais ir paveiksliukais: ryšku, gražu ir akį traukia, o ir tekstūrinį paviršių malonu liesti.

Muilo gabalas didžiulis, pradžioje nėra labai patogus laikyti rankose, tačiau priprantama, o kai muilas aptirpsta - to nepatogumo nebelieka. Beje, apie muilo tirpimą - žinote tą jausmą, kai kai kurie muilai palikti muilinėje greit tyžta ir tirpsta? Džiaugiuosi, kad Nesti Dante yra vieni atspariausių ir net jei į muilinę patenka vandens, o muilui tenka pastovėti vandens balutėje - jis netyžta ir tirpsta tikriausiai mažiausiai iš visų muilų, kuriuos teko bandyti. 

Šis muilas gerai putoja, švelniai ir švariai prausia odą. Su muilu aš plaunu ir makiažo šepetėlius ir kempinėlės - dėmes net iš kempinėlės išima be jokio didesnio vargo. Naudojant muilą nepastebėjau ir jokio rankų sausinimo ar dirginimo, nors sudėtyje yra nemažai nesaugių kvepalų ingredientų. Tačiau dėl tų kvapų muilas maloniai kvepia gaiviu, maloniu, žalumos ir gėlių aromatu, kuris dar kuris laikas lieka ant rankų odos. 

Puikus muilas, malonus, švelnus aromatas, geras efektas. Tik neskubėkite pirkti pilna kaina - dažnai vienam ar kitam šios kompanijos gaminiui taikomos 20% - 40% nuolaidos, tad labiau apsimoka pirkti su nuolaida. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai