RAPID WHITE Express 5-Minute Whitening Strips - dantų balinimo juostelės

Balti dantys man regis visiems asocijuojasi su grožiu ir estetika? Nors mano odontologė sako, kad sveikų dantų spalvą lemiantis dentinas niekuomet nebūna baltas, genetiškai jis gali būti tamsesnis. Ir visgi, tų baltesnių dantukų norisi, tiesa? Kadangi šiuo metu intensyviai tvarkausi dantis, perplombuoju, o kiek daugiau nei už savaitės burnoje turėsiu breketus, noriu juos pasibalinti, noriu, kad jie atrodytų gražesni ir būtų sveikesni. Iki savo breketų dėjimo nusprendžiau dar pasibalinti dantis ir šį kart naudojau balinimo juosteles iš Rapid White.


Produktas: RAPID WHITE Express 5-Minute Whitening Strips - dantų balinimo juostelės
Gamintojas: "Lornamed". Pagaminta JAV
Paskirtis: balinti dantų emalį
Tinkamas tipas: vyresniems nei 18 m.
Labiausiai patiko: lengva ir paprasta naudoti
Labiausiai nepatiko: nebalina plombų ir karūnėlių
Tūris: 6 ml + 14 vnt (kiekvienas po 2 vnt)
Kaina: 33,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė

Ką žada gamintojas: Balinamosios juostelės „Max Effect“ balina dantis net iki 4 atspalvių per vieną savaitę. Pastebimas rezultatas jau po pirmųjų procedūrų. Saugi emaliui, patentuota „Sodium Chlorite“ technologija nesukelia dantų jautrumo. Labai paprasta ir patogu naudoti.  „Max Effect“ juostelės balina tik natūralius dantis. Karūnėlių, tiltelių ir plombų spalva lieka nepakitusi, jų struktūra nepažeidžiama.
Sudėtyje nėra natrio laurilsulfato (SLS, sodium lauryl sulfate) ir peroksido.
 
Naudojimas.  Švelniai išsivalykite dantis šepetėliu su dantų pasta.
1 žingsnis. Norimą balinti dantų paviršių patepkite balinimą skatinančiu pieštuku „Accelerator“. Stenkitės pieštuku patepto dantų paviršiaus neliesti lūpomis, kad nenusivalytų veikliosios medžiagos.
2 žingsnis. Atsargiai atidarykite juostelių pakuotę pažymėtoje vietoje kampe. Sausomis rankomis nulupkite vieną juostelę nuo plėvelės ir užklijuokite ant viršutinių priekinių dantų. Juostelė klijuojama ta puse, kuri buvo nuklijuota nuo plėvelės. Juostelę klijuokite žiūrėdami į veidrodį, neužklijuokite ant dantenų. Likusią juostelės dalį užlenkite už dantų, nepalikite kabėti. Ta pačia tvarka kitą juostelę užklijuokite ant apatinių dantų. Procedūros metu stenkitės neliesti dantų paviršiaus liežuviu ir neryti seilių. Juostelės savaime ištirpsta po 5–7 min.
Procedūros užbaigimas. Po 7 min. būtinai išsiskalaukite burną vandeniu arba išsivalykite dantis šepetėliu su dantų pasta. Tik išoriniam naudojimui - nenuryti. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje.
 
Dėmesio! Negalima naudoti jaunesniems nei 18 metų žmonėms ir vaikams, taip pat sergantiesiems dantenų ligomis, gingivitu, esant kraujuojančioms ar nusmukusioms dantenoms. Nenaudokite šių priemonių, jeigu esate jautrus bent vienai sudedamųjų dalių. Nenaudokite, jeigu nešiojate dantų lyginamąjį lanką. „Max Effect“ juostelių nerekomenduojama naudoti ilgiau negu 14 dienų. Ilgesnis naudojimas galimas tik su odontologo priežiūra. Nerekomenduojama naudoti nėščioms ar maitinančioms moterims. „Max Effect“ juostelės balina tik natūralius dantis. Karūnėlių, tiltelių ir plombų spalva lieka.

Sudėtis: 
Accelerator: Aqua (Water), Sodium Chlorite.
Balinamosios juostelės: PVP, Glycerin, Aqua (Water), Aroma, Citric Acid, Propylene Glycol, Cellulose Acetate, PhtalateMaltodextrin, Sucralose, Polysorbate 80.


Mano nuomonė. Pirmiausia noriu pasidžiaugti, kad balinimas juostelėmis yra ženkliai paprastesnis procesas, nei balinimas kapomis: po patepimo balinančiu skysčiu (accelerator), užklijuojama juostelė ant dantų, galas užlenkiamas į vidų, tarpeliai prispaudžiami nagu. Ir viskas - visiškai nieko daryti nereikia: juostelė veikia, dantys balinasi. O galiausiai ir pati juostelė burnoje visiškai ištirpsta.

Dantų balinimo metu pastebėjau, kad burnoje atsiranda labai nemalonus, saldus, plastikinis ir cheminis skonis, tad natūralu, kad gamintojas nerekomenduoja seilių nuryti, nereiktų ir liežuviu liestis prie juostelės. Po balinimo belieka išsiskalauti burną arba išsiplauti dantis. Aš dantis visuomet išplaunu, nes kažkiek juostelės dar gali likti burnoje, galiausiai ir burnoje po plovimo nebelieka nemalonaus juostelių skonio.

Šį balinimo būdą naudojau pagal instrukcijas: du kartus dienoje balindama dantis ryte ir vakare. Tikriausiai nelabai natūralu, kad stebuklingai dantys pabaltės keliais atspalviais ir švies akinamu baltumu? Taip nėra - dantys po kiekvieno balinimo palaipsniui tampa baltesni, tad balinimo etapo eigoje, po savaitės - mano dantys jau akivaizdžiai baltesni. Vienintelis didesnis minusas yra tas, kad priemonė nepajėgi balinti plombų, negali balinti karūnėlių. Aš priekyje turiu paplombuotą dantį, tad po balinimo mano plomba išryškėjo - galima pasakyti, kur ji yra ir kad skiriasi nuo likusio danties dabartiniu atspalviu. Bet tik tiek, o apskritai juostelės labai smagios naudoti, jas lengva uždėti, lengva išgauti baltesnių dantų efektą greit ir be didelių pastangų. 

P.S. atsargiai, palietusi juostelę liežuviu ir perbraukusi per gomurį - nusideginau odą. Liežuviu, lūpomis geriau neliesti ir ant dantenų juostelių nedėti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai