EMERALD FRAGRANCE "888" ir "Glamour" parfumuoti vandenys moterims

Per blogo rašymo metus esu ne kartą nusipirkusi neapgalvotų ir spontaniškų pirkinių, kurių man nereikėjo. Pasitaikydavo, kad garsūs ir išreklamuoti produktai labai nuvildavo, būdavo gaila bandymams iššvaistyto laiko ir pinigų. Pastarasis mano neapgalvotas pirkinys buvo va šitie, Emerald kvepalai. Tiesą sakant apie juos nebuvau nieko girdėjusi, kol nepamačiau A.Jagelavičiūtės storių apie nuostabius, nebrangius nišinius kvepalus, kuriems dabar, tik dabar taikoma fantastiška akcija... kartais mane lengva sugundyti, aš mėgstu naujus aromatus, tad šios influencerės dėka susigundžiau ir "nišiniais" kvepalais, kurie pristatomi, kaip aukštoji parfumerija, sukurta italų parfumerių Moellhausen. Žiūrėdama istorijas patikėjau gyvenimo man mesta galimybe išbandyti kažką naujo, ką galiu įsimylėti. Kas blogiausio man gali nutikti? Oi, kaip aš suklydau ir kaip aš nusvilau....


Produktas: EMERALD FRAGRANCE "888" ir "Glamour" parfumuoti vandenys moterims (EDP)
Gamintojas: nenurodytas. Nurodyta: pagaminta ES, specialiu MB Emerald LT XII užsakymu
Tūris: po 50 ml
Leidimo metai: nenurodyti, pagal informaciją spėju, kad "888" - 2022 m; "Glamour" - 2021 m.
Kaina: pilna kaina po 67,80 Eur, tačiau pilna kaina nesu mačiusi, parduodama po 33,90 Eur ir nuolat taikoma akcija 2 vnt. už šią kainą
Kur galima įsigyti: ShopBySiegel; Emeral Parfums

Gamintojo aprašymas:  
"888"Jaudinantis, kvapą gniaužiantis prisiminimų kvapas. Magnolijos, šilko, kriaušės, figos, žibuoklės, muskuso ir medienos derinys, pasakojantis apie Mohavių dykumoje, pražystančios vaiduokliškos gėlės išgyvenimą. Tai reta rūšis, drįstanti žydėti dykumos sukepusioje, kietoje žemėje. Nepaisant bergždžios aplinkos, negalėdama gaminti nektaro, gėlė-vaiduoklė išlaiko tobulą, didingą grožį ir metų metus klesti.

888 by Emerald – Gryniausia prabangios elegancijos forma. Sukurti žaidžiant švelnumu ir griežtumu, šiluma ir šalčiu, flirtu ir elegancija, aromatas sudėtingas, nušlifuotas tarsi brangiausias deimantas.
Norisi juo apsigaubti, paskęsti jo gelmėje ir sustabdyti laiką.
Kvapas sukurtas Italijoje, Milane, Moellhausen profesonalių Italijos parfumerių.

"GLAMOUR": Prabangus, rafinuotas, seksualus, elegancija alsuojantis kvapas. Ši aistringa kvapų kompozicija simbolizuoja laukinę meilės, aistros ir viliojimo galią. Ji sugeba užburti, versti širdis išjausti labiausiai nesuvaržytas, slapčiausias emocijas. Tai – koketiškas grakštumo, aistros bei seksualaus žavesio portretas.
Ypatingai aukštos kokybės
Ilgai išliekantis aromatas


"888":
Viršutinė nata:  kriaušės, šilkas,  paprastasis gumenis, muskusinių ybiškių sėklos
Širdies nata: žibuoklės, sandalmedis, magnolijos
Apatinė nata: figos, ambra, kedras

"GLAMOUR":
Viršutinė nata: Turkiška rožė, juodieji serbentai, avietės, cinamonas, gvazdikėliai
Širdies nata: sandalmedis, pačiulis, smilkalai
Apatinė nata: pudros natos, benzoinas, ambra, muskusas


Sudėtis:
"888": Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Farnesol, Eugenol, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral.

"Glamour"Alcohol Denat, Aqua, Parfum, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Farnesol, Eugenol, Coumarin, Geraniol, Citronellol, Citral.


Pakuotė. Štai po kelių dienų nuo užsakymo išpakuoju savo nuostabiuosius kvepalus. Dėžučių popierius visiškai neprimena kartono, greičiau plonytis popierius, puoštas ryškiaspalviu raštu: kaip matote, "888" puoštas žalios spalvos marmuro imitacijos raštu; "Glamour" - oranžinės spalvos su mėlynu intarpu. 

Butelaičiai labai paprasti: plokščio stiklo, užapvalintais kraštais. Plastikiniai dangteliai ženkliai per dideli buteliukams ir išlenda už stiklo kraštelių. Atrodo pigiai, kaip kvepalams už 67.80 Eur, tiesa? Ir visgi, aš nesmerkiu šių kvepalų pakuočių - pakuotės gali būti pigios, pakuotėms galima taupyti, daug svarbiau, kas yra buteliuko viduje.


Kvapas. Užsakiusi kvepalus aš pradėjau ieškoti informacijos internete, tačiau mano nuostabai, nieko nebuvo galima rasti užsienio tinklalapiuose, neįmanoma atkasti jokios informacijos anglų kalba. Vieninteliai žinių šaltiniai - lietuviški portalai. Būtent paieškos metu aš sužinojau, kad šiuos kvepalus parduota Viktorija Siegel, radau krūvą parduodamų Vinted platformoje, bet nei vieno neigiamo atsiliepimo. Ir visgi, mane draskė abejonės - ar įmanoma, kad nišiniai kvepalai būtų nepaminėti jokiose užsienio portaluose, ar gali būti, kad nuotraukos tik lietuviškų vartotojų? Kas šiuos kvepalus gamina? Kodėl apie juos nėra Fragantica puslapyje, kai šiaip ten galima rasti net apie pigiausius aromatus? Pastebėjau verslininkės Viktorijos aktyvią reklamos kampaniją, kai kasdien transliuojama akcija žada jau būti paskutinė, bet ji vis pratęsiama ir pratęsiama. Nujaučiau ką tai reiškia, bet pirma norėjau sulaukti kvepalų...


"888"
Dar nesenai šiuos kvepalus labai gyrė Viktorija Siegel, pasakodama, kad kvapas labai labai panašus, suprask visiškai Byredo "Mojave Ghost" kopija. Prieš testuodama šiuos kvepalus važiavau uostyti Byredo kvepalų, purškiau ant odos ir ant testerio lapelio, kad galėčiau susidaryti nuomonę, kiek realiai šis kvapas atitinka garsiuosius nišinius kvepalus. "Mojave Ghost" kvepalai fantastiški - švelnūs, malonūs, gaivūs, paprasti, tačiau unikalūs. 

Maloniai nusiteikusi pirmą kart ant odos su dideliu džiaugsmu pasipurškiau "888" aromatą, tačiau labai nusivyliau, ne iš kart, bet nusivyliau. Į nosį trenkė stiprus spirito (ne alkoholio, kaip kituose kvapuose), o spirito kvapas, bet baisiausia, kad jis niekur nedingsta... Visą kvepalų ant odos buvimo laiką jaučiu tą stiprų spirito kvapą ir negaliu jo atsikratyti.... Iš ties aštuntukas turi panašumo su Byredo "Mojave Ghost", tačiau kartu yra labai, labai skirtingi... "Mojave Ghost" nekelia abejonių, nesmirda spiritu. Nišinis kvapas nesukelia nemalonių asociacijų. Tuo tarpu pigi aštuntuko kopija tiesiog dvokia spiritu su silpnu kvepalų aromatu... 

Na, o jei kalbant apie išlikimą, turiu nuvilti - kvapas išlieka ne daugiau nei valanda, po kurios visas "malonus" spirito su kvepalų užuominomis aromatas tiesiog dingsta nuo odos. Šiuo atveju džiaugiuosi tiek aš, tiek mano nosis - ilgiau paprasčiausiai neištverčiau. 



"GLAMOUR"
Šiuos kvepalus labai, labai reklamavo A.Jagelavičiūtė, kaip prabangų, rafinuotą aromatą, panašų į Frederic Malle "Portrait of a Lady". Regis Emerald kvepalams patinka kopijuoti žinomus nišinius aromatus, tačiau nukopijavus nišinį kvapą ar padarius panašų į jį analogą, jis tikrai netampa nišiniu. Šios etiketės savo įraše ir nenaudosiu - Emeral Fragrance nėra nišiniai, tai kompanija, bandanti kurti nišinių kvepalų kopijas.

Iš Glamour aromato tikėjausi prabangos, malonaus kvapo ir subtilios elegancijos. Manau jį reklamuojanti ir girianti influencerė tikrai žino, kas yra prabanga. Deja, šis aromatas yra paprasčiausias odekolonas su nosį gniaužiančiu aromatu. Galvojau, kad odekolonų era jau baigėsi, tačiau ir vėl... mane persekioja vaikystės odekolono kvapas, kuris lyg ir būdavo panašus į kvepalus, turėjo aromatines natas, bet su tikrais kvepalais odekolono nepalyginsi, tiesa? Šis kvapas mano uoslei yra odekolonas su kažkokiu kvapu, kurio natų neįmanoma atskirti, ar nors vieną užuosti "nišiniuose kvepaluose". Deja, šis kvapas man visiškai netiko, stipriai erzino ir ant odos užsiliko iki 2 val. 
P.S. užuominų į "Portrait of the lady" tikrai yra, bet kokybės nepalyginsi... aromatų neįmanoma sulyginti, čia tas pats, kas lyginti arklį ir zebrą vien dėl to, kad abu vaikšto keturiomis kojomis ir turi kanopas. 


Išuosčiusi kvepalus aš pradėjau kiek daugiau domėtis, kodėl apima keistas jausmas, kad kažkas negerai? Kodėl trūksta informacijos? Paieškų metu parašiau į Moellhausen parfumerių gamyklą (? gal gamyklą), tačiau jokio atsakymo nesulaukiau. Ieškodama informacijos bandžiau surasti, kas yra gamintojas ar šis prekinis ženklas apskritai yra registruotas? Neradau jokių įrodymų, kad Emeral Fragrance būtų registruotas. Ant pakuotės trūksta informacijos, kaip pavyzdžiu, pagal Lietuvos higienos reikalavimų normos kosmetiniams gaminiams HN 62:2003 reikalavimus:
VII p.25.1. - ant pirminės pakuotės nenurodytas nenutrinamomis raidėmis gamintojas ar atsakingo už produkto patekimą į rinką. Nurodyta tik ant antrinės pakuotės.
VII p.25.3 - ant pirminės pakuotės nenurodytas gaminio kiekis, ant antrinės yra.
VII p.25.4 - nenurodytas tinkamumo laikas. Suprantu, kad jis gali būti ilgesnis, nei 30 mėn, tuomet nurodyti lyg ir neprivaloma, tačiau bet kuris save gerbiantis parfumeris ženkliuką - nuo atidarymo galioja... uždeda;
VII p. 25.6 - nei ant pirminės, nei ant antrinės pakuotės nenurodytas partijos numeris - dėl šio klausimo kreipiausi į Emerald Parfums, tačiau sulaukiau mažų mažiausiai keisto atsakymo: Partijos numerį jie suteikia kai įsigyjate gaminį! Pagal užsakymo numerį jie suteikia partijos numerį, kuris niekur nenurodytas ir klientui nepateikiamas. Partijos numeris yra skirtas gamybos partijai, o ne nupirkimo datai identifikuoti. Tad su gamyba kažkas tikrai neaišku...
VIII p. 25.8 - keistokas ir ingredientų sąrašas... net ir tos pačios serijos kvepalai skiriasi bent vienu ingredientu, keičiasi jų tvarka. O čia... identiškai, tarsi būtų copy - paste pakuotės. Įdomu, kaip yra su kitomis šio gamintojo aromatų sudėtimis - įtariu tas pats Copy - paste. Ir vėl kliūva gamyba...


Ką tai sako apie produktą? Deja, bet man pasitikėjimo nesukėlė... Kaip galima naudoti nepatikimus gaminius, kurie neturi partijos numerių, neaišku kur gaminti, ar nurodytos tikros sudėtinės dalys, ar kas nors tikrino šias priemones, ar prekinis ženklas kur nors registruotas? Gal jis maišomas mėgėjų parfumerių kur nors Lietuvoje ir pilstomas į butelaičius, parduodant kaip aukštąją parfumeriją ar italų parfumerių sukurtus nišinius šedevrus... Daugiau nei mėnesį stebėjau visus influencerius, reklamuojančius šiuos kvepalus ir supratau, kad nors visos giria, bet nei vienos butelaitis nepatuštėjo - kaip buvo pusę, taip ir liko tą visą mėnesį, nors jos tikrai labai, labai aromatą mėgsta ir neva nuolat purškiasi. Mačiau ir atvejų, kai aš per kelis kartus nupurškiau daugiau nei tos, kurios dievina kvapą ir nuolat vežiojasi su savimi, nuolat kvėpinasi ir kitų nenaudoja... Man pasirodė, kad iš lūpų sklindančios istorijos yra melas, ypač kai įrodymai matomi ekrane. Kita vertus, jei joms nuoširdžiai patinka - tebūnie, džiaugiuosi už jus, tik norėčiau sužinoti, kas čia jums patinka?

 Ir jei kažkas dar galėtų nepaisyti šių trūkumų, ar įmanoma kvėpintis kvepalais, kurie dvokia spiritu visą dėvėjimo laiką? Autobuse viena moteris tikrai buvo pasikvėpinusi aštuntuku ir atrodė, kad ji būtų iš ryto išgėrusi alkoholio ir nusprendusi išlėkti autobusu tvarkyti reikalų... Baisu, aš su jais niekur nedrįsau išeiti ir tiktai nedrįsiu. Dabar galvoju, gal tiesiog išmesti lauk, nes jokios naudos... Puikiai žinote, kad nevengiu pigių kvepalų, nesu nieko prieš gamintojų bandymus sukurti analogus ar panašius aromatus: myliu Zaros kvepalus, kurie akivaizdžiai kopijuoja, bet garsiai nerėkauja, kad jų kvapas staiga tapo nišinis. Jei jau ieškote pigaus kvapo - užsukite į Zarą, pasižvalgykite kosmetikos parduotuvių asortimentuose - tikrai rasite ir pigiau, ir geriau. O jei norisi trumpo mano verdikto apie Emerald - labai nusivyliau... nežinau nei kur jie gaminami, neatitinka higienos normų reikalavimų, labai trumpai išlieka ir dvokia spiritu ir odekolonu.... 
Nepasimaukite ant reklamų! Ne visi reklamuojantys jums sako tiesą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nežinau, kuo galėtų mane patraukti tokia persona kaip jagelavičiūtė ir dar "sugundyti" ką nors pirkti :) o kas ta siegel - išvis nežinau :D na, šiuolaikiniais standartais žiūrint, turbūt esu atsilikusi ir senamadiška - bet gal ir gerai, nekvaršinu sau dėl to galvos...

    Įtartini tokie kvepalai, įdomu, kokiame rūsyje jie gaminami?:D
    Mesčiau lauk ir tikrai nenaudočiau tokių...

    Klausiat, kas joms patinka? Na gi paprasta - lengvi pinigai patinka :)
    O šiaip gerai, kad pasidalinate, kažkas gal susimąstys prie perkant...

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Greičiausiai jūsų komentaras sako tiesą dėl to, kas visgi patinka :( O paskui paprastas vartotojas susigundęs įsigyti ką turi galvoti apie tokius influencerius? Pasitikėjimo nebelieka.
      Įtartini iš ties, mėnesio gale mesiu lauk :D

      Panaikinti
  2. Labai gaila, kad teko nusivilti tokiais pirkiniais. Bet AČIŪ, kad dalinatės ir nesėkmėmis! Gal kiti neapsigaus. Visgi čia tikra apgaulė!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, tikrai gerai, kad pasidalija ir tokiomis istorijomis, juk dabar madinga demonstruoti, kaip viskas tobula, idealu ir t.t. :) Bet būna visaip...

      Panaikinti
    2. Niekas lyg ir neverčia pirkti, bet labai daug žmonių meluoja, o pardavėjai toks jausmas, lyg slėptų bet kokį neigiamą atsiliepimą. Vinted pilnas šio gamintojo kvepalų - nemanau, kad gerus merginos bandytų taip masiškai parduoti. Būna nepatinka kvapas, bet kad tokioms masėms - stebina.
      Dalintis reikia, nes niekur neradau, kad kas nors tiesiai šviesiai parašytų, kad neva tai "nišiniai" kvepalai yra spiritas / odekolonas su kažkokiu kvapu. Gal ką nors tai sulaikys nuo nereikalingo pinigų švaistymo ir nusivylimo jausmo.

      Panaikinti
  3. Nezinau, pas man daug kas perka jos tuos kvepalus, nes pigus, o kvapu i originalus panasus, daugumai yra visiskai dzin originalai, kitos prostitutem nedirba, kad kvepalus uz 200 euru pirkaliotu, nezinau nei vienos mokytojos, medikes, kuri uz tiek kvepalus pirktu. Reikia tik dziaugtis, kad yra pigesniu analogu ar padirbiniu. Nera ko gailet parfumeriu, visu dizaineriu, tie narkomanai milijonus varto, kai kvaileles paskutinius pinigus ju reklamuojamam pilstukui isleidzia. Geriau uz kvepalus 40 euru sumoket, net but idiote, kuri moka 200, kad pasirodytu. Esu pirkusi kvepalus daugiau nei 200 eurus kainuojancius, nes kvapas patiko ir pasijutau paskutine idiote, kai tiek kvepalai laikesi gal 4 valandas, kai tokius pat mano mama turejo pries 20 metu, jie laikosi tiek, kad net isskalbus rubus, vis tiek kvepia. Dabar visi kvepalai praskiesti, visi kveplai realiai ne daugiau, nei 10 euru vertes, visa kita reklama ir marketingas. Nupirko kolege Turkijoje kopija uz 6 eurus kvapalus, idejo i duty free maiseli, dave juos draugei, pas ta lygiai tokie patys pirkti creminei stovi originalai, kas juokingiausia, kodai tie patys, skaiciukai, viskas, padirbinys ilgiau laiko nei originalas, niekuo neatskirsi. Zmones pirkdami pigiau zino viska, apie padirbinius zino, perka, nes nori to paties kvapo pigiau, o ne rupi kazkam kas ten taip gaminama, originalu ar ne, cia neturinciu ka veikt ismislas kvepaluose kazko ypatingo noreti. Visi kvepalai tera is tu paciu pagindu gaminami, tik kvailo marketingo ir reklamos paveiktos aukos moterys isivaizduoja, jei nuperka kvepalus uz simtus, kad jie ypatingi, vargseles, jau geriau uz 30euru pirktis, o pinigus vaikams, malonumams isleist, nei remti brangius dizainerius ir cremine mafijozu.
    Kvepalus kurt gali kiekvienas, cia tie nysiniu pezalu sapaliotojai stato is saves kazin ka, va kaip visur gaminami kvepalai, juokiasi is tu marketingo paveiktu moteru zmones dirbantis kvepalu fabrikuose ir zinantis, kaip tai juokingai lengvai daromaähttps://www.youtube.com/watch?v=xm7borXPbZE&list=LL&index=41
    The man from Kerala who can make any Perfume!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nesu nieko prieš pigius kvepalus - mėgstu Zaros (iki 30 Eur!), kurie iš ties maloniai kvepia ir puikiai tinka kasdienai. Juos net labai rekomenduoju, o kai kurie ir puikiai laiko.
      Nors ir 200 Eur nepagailėčiau, jei kvapas iš ties labai patiktų. Ir tam tikrai nereikia dirbti nelegalaus darbo - per kelis mėnesius atsidėjus galima ir pataupyti. ;)
      Iš jūsų komentaro nelabai supratau - bandėte jūs tuos Emerald kvepalus ar visgi ne? Labai smalsu pasidarė ir kokius kvepalus už 200 įsigijote? Jei nusivylėte, greičiausiai buteliukas, prekinis ženklas arba kvepalų pavadinimas įsiminė ilgam?

      Tad man smalsu, ar jūs pati naudojate Emerald kvepalus? Papasakokite kuriuos naudojate? Kuo jie jums patinka? Labai įdomios ir kitokios pozicijos.

      Panaikinti
    2. Gaila isleistu pinigu, zalias buteliukas buvo, kvepalai Amouage Epic Woman. Man dauguma nisos pelesiais, jodu, kaciu slapimu, cigaretem, vaistais visokiais kvepia.
      Nesu bandziusi Emerald kvepalu. Maniau, kad cia is Vinted kas raso, nes paskaicius Siegel tema vien keiksmai ant jos ir pan.buvo nuoroda i jusu bloga. Idomu, kad jos kvepalai smirda, bet tiek vis perka pas ja. Gal kvepia, kaip Armani Si, jie man is tolo alkoholiu dvokia, soka gavau pauoscius, lyg brendi ant saves uzsipylus, butu tas pats, bet visos perka kazkaip. Tom Ford
      Leather man dvokia arklidem, kazkokiais senais odiniais dirbiniais is mociutes spintos, tai gal cia mada smirdanciu kvepalu yra jei ir Siegel sakot, kad kvepia alkoholiu. Butu kokia reali fizine parduotuve, butu idomu paziureti kas ten pas ja per kvepalai, nes is temos apie jos produkcija vien aptarineja jos apatinius, seima, isvaizda ir matosi, kad vienas ir tas pats zmogus keiksmus raso, o nuotrauku su jos gaminiais neideda, kad tikrai pirkes, bet atsiliepimus raso cia, jus irgi minejo

      https://www.vinted.lt/forum/n-18/2370099-shop-by-siegel-padiskutuokim?page=164&per_page=20

      Panaikinti
    3. Ačiū, kad patikslinote, dėl Vinted.
      Emerald - tikrai nėra tas neįprasto kvapo nišos variantas. Aiškiai sakoma, kad kvapas yra analogas. Uosčiau abu originalus, kuriuos Emerald bandė kopijuoti ir na tai nesulyginima. Tikriausiai prastesnės kokybės kvepalų nesu turėjusi, nors jie toli gražu nėra patys pigiausi.
      Mano nuomone viskas su šiuo gamintoju labai, labai blogai.

      Panaikinti
  4. Vinted pamiseles kazkokios varo ant Siegel, toks pavydas kitoms. Juokinga net. Kazkas tikrai pavydi ir baisiai jos nekencia. Jei butu tokie blogi kvepalai, tai tukstanciais ju nepirktu moterys. As nezinau, kaip jie kvepia, bet man ir nerupi. Neperku nieko is influenceriu ir ju neziuriu, bet ju heiteres man i kvailes panasios. Jei sugalvosiu kada pirkt, is jos, tai zinosiu, kad Glamour pirkt. Esu tik uz analogus ir padirbinius, bei kuo pigesnius, nes yra prasmingiau kur pinigus isleisti, nei uz simtus kazkokiam kelias valandas laikanciam kvapui isleist.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kuo čia dėtas Vinted? Patikslinkite, nes nesusieju konteksto su šiuo įrašu. Jei pirmą kart užsukote į blogą - čia skelbiama mano asmeninė nuomonę apie naudojamas priemones.
      Tiesa, esu nieko prieš analogus ar pigius kvepalus - pasidairykite Zaros pasiūloje - fantastika, kaip iki 30 Eur (pigiausi iki 10 Eur) galima sukurti kvepalus, kurie iš ties maloniai kvepia. O Emerald deja žiauriai smirda, net kvepalais nepavadinsi.

      Panaikinti

Rašyti komentarą