NUXE "Aquabella" Beauty - Revealing Moisturizing Emulsion - drėkinanti emulsija mišriai odai

Paskutinis Nuxe kompanijos kremas jau artėja link pabaigos... kažkaip greičiau nei tikiuosi šitie kremukai baigiasi, tačiau apie kiekvieną jų spėju susidaryti nuomonę, kaip ir šį kart. Bandžiau mišriai odai skirtą kremą, kuris turėjo būti ženkliai lengvesnės konsistencijos, tad labiau tinkamas šiltesniems orams.


Produktas: NUXE "Aquabella" Beauty - Revealing Moisturizing Emulsion - drėkinanti emulsija mišriai odai
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti veido odą, lyginti, matizuoti
Tinkamas tipas: mišriai odai 18-25 m. amžiui
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: neaiškus amžiaus cenzas?
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml
Kaina: 50 ml - 32,50 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Drėkinanti emulsija skirta mišriai veido odai. Priemonė drėkina sausas veido vietas ir vizualiai gerina odos tekstūrą. Lygina odos paviršių, suteikia gaivumo ir matiškumo. Tinka 18-25 metų suaugusiems.
Naudojimas: Sušildykite didelį kremo kiekį tarp delnų ir padenkite ant veido odos (vengdami paakių zonos). Masažuokite, kol pilnai įsigers. Naudokite ryte ir/ arba vakare, po serumo.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose plastiko tūbelė su apačioje atsukamu dangteliu. Dizainas visiškai toks, kaip ir pilno dydžio pakuotės, kuri atrodo ženkliai patogesnė dozuoti dėl pompos. Man patinka, kad šis gamintojas turi aiškiai identifikuojamas linijas, pavyzdžiui, Aquabella linija su švelniai melsvais atspalviais, tad radus odai tinkamą liniją lengva nusipirkti ir kitus reikiamos linijos gaminius. 

Kvapas. Tikriausiai jau nebestebina, kad prancūziška kosmetika parfumuota ir gana stipriai parfumuota. Kvepia gaiviu, vos vos saldžiu kosmetikos aromatu. Kvapas stiprus ir jaučiamas net ir po keliolikos minučių nuo padengimo! Jautrioms kvapams merginoms tikrai nepatiks.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo kaip įprastas kremas, tačiau priemonė tarsi patirpsta ant odos ir paskystėja. Nors tikėjausi dar lengvesnės konsistencijos.


Sudėtis: AQUA/ WATER, GLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, DECYL OLEATE, HYDROGENATED COCONUT OIL, ARACHIDYL ALCOHOL, PARFUM/ FRAGRANCE, DIMETHICONE, BEHENYL ALCOHOL, HYDROXYETHYL UREA, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, TOCOPHEROL, ARACHIDYL GLUCOSIDE, CAPRYLOYL GLYCINE, SILICA, PHENOXYETHANOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, PROPANEDIOL, LENS ESCULENTA (LENTIL) SEED EXTRACT, AMMONIUM LACTATE, TROPAEOLUM MAJUS FLOWER/ LEAF/ STEM EXTRACT, SODIUM BENZOATE, NYMPHAEA ALBA FLOWER EXTRACT, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, CITRAL.


Poveikis. Priemonės sudėtyje daug minkštiklių, odą kondicionuojančių medžiagų. Dėl sudėtyje esančių silikonų, veido kremas suteikia lygumo odos paviršiui. Iš esmės sudėtis gera, tik keli nesaugūs ingredientai, kurie didesnio poveikio odai greičiausiai nepadarys.

Labai smagu, kad veido kremo konsistencija keičiasi: uždėjus ant rankos atrodo tirštoka, patrynus tarp pirštų skystėja ir tampa lengvesnė, o padengus ant odos - susigeria bemaž akimirksniu. Nuostabu, kad priemonė neapsunkina veido odos, malonia jaučiasi. Emulsija suteikia veido odai švelnumo ir lygumo pojūtį. Pastebiu, kad priemonė šiek tiek drėkina veido odą, po padengimo oda įgauna malonų komforto jausmą, tačiau drėkinamasis efektas nėra ilgalaikis. Sausiaodėms reikia stipriau ir intensyviau...

Naudodama turimą priemonės kiekį jokio neigiamo poveikio nepajutau - oda jautėsi komfortiškai ir maloniai. Bet mane sutrikdė gamintojo komentaras, kad ši priemonė skirta 18-25 metų amžiaus merginoms, turinčioms mišrią odą. Kodėl uždėtas šis amžiaus cenzas? Nelabai suprantu, kodėl priemonė negali tiki ir vyresnėms? Kodėl netinka jaunesnėms? Gal šis cenzas tik rekomendacinio pobūdžio? Net neįsivaizduoju... Pakuotę pabaigsiu iki galo, bet būtent šios emulsijos nepirkčiau - iš tos pačios Nuxe buvo man labiau tinkančių veido linijų, tiek mano amžiui, tiek mano odai labiau tinkančių produktų.  




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai