2022/09 Rugsėjo mėnesio pirkiniai ir naujienos: Dresdner Essenz, Sukin, Ziaja ir kt.

Paskutinę mėnesio dieną standartiškai noriu jums parodyti šio mėnesio pirkinius. Rugsėjis buvo kuklus naujomis priemonėmis: visko atrodo turiu pakankamai, o ir lakstyti po parduotuves paprasčiausiai nebuvo laiko - puikus būdas sutaupyti ir neapsikrauti papildomomis priemonėmis. Tad šį mėnesį keli produktai, kuriais papildžiau savo namus.


Kūnui

Jau norėjosi pasipildyti naujomis vonios priemonėmis ir manau vonios druska su apelsinų aromatu yra puikus pasirinkimas, kai norisi žvalumo ir geros nuotaikos.
Elevita, 3,49 Eur

Keistoka, pirkau kaip vonios druską, tačiau vertimas sako, kad čia vonios putos... tai matomai bus aišku, kai naudosiu. Pakuotė skirta vienam kartui ir turėtų būti itin malonaus, jaukaus aromato.
Eurokos, 2,19 Eur, mokėjau 1,75 Eur

O čia jau akivaizdžiai vonios putos, su niekuo nesumaišysi. Kvapas labai įdomus, tikėjausi lyg ir ne tokio, ar jis geras - bus aišku, kai prisipilsiu vonią su šia priemone.
Eurokos, 8,29 Eur, mokėjau 6,63 Eur

Plaukams

Šitą šiandien jau nešiu į vonios kambarį ir bandysiu. Jau kuris laikas jaučiu, kad norisi gilesnio galvos odos valymo, tad bandysiu. Tikiuosi, kad patiks ir lengvai išsiplaus.
Eurokos, 14,49 Eur; mokėjau 8,69 Eur


Labai daug nesitikiu, man atrodo šios kompanijos veido priežiūros priemonės nėra pakankamai veiksmingos. Tačiau kalbėti dar anksti... bandysiu, bet lūkesčių didelių tikrai neturiu.
Gintarinė vaistinė, 2,99 Eur

Mano prieš tai naudotas jau stipriai nusidėvėjo - pakuotė nebeatrodo gražiai, o ir purkštukas lyg ir nori strigti, tad metu lauk ir nusprendžiau nusipirkti naują. Bandysiu naują aromatą.
KlipShop, 5,90 Eur, mokėjau 4,72 Eur
------------------------------------
Ir viskas! Sunku pačiai patikėti, kad šį mėnesį tik kelios priemonės. O jei gerai apgalvojus, greičiausiai būtų pakakę tik galvos šveitiklio - visa kita nebuvo labai, labai būtini pirkiniai. Ką gi, žygiuojam į naują mėnesį ir man labai smalsu, ką jūs įsigijote rugsėjį? Gal išbandote kažką naujo?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai