NEUTROGENA "Hydro Boost" gaivinantis kūno kremas - gelis normaliai ir sausai odai

Ilgiau skaitantys mano blogą puikiai žino, kad turiu ne tik sausą veido, bet ir kūno odą. Nuo vaikystės kovoju su pleiskanojančia viso kūno, beveik visada - kojų oda, tad esu išbandžiusi labai daug įvairių kūno kremų, losjonų, drėkiklių, aliejų... Neutrogena kūno ir rankų priežiūros priemones perku ne pirmą kart, tik jos niekad nepasirodė bloge, nes jas labai mėgau iki blogo rašymo dienų. 
Šį kūno kremą-gelį pirkau vasaros metui, kai oda natūraliai linkusi labiau sausėti veikiama saulės, dažnų maudynių ežere ar jūroje... Tačiau atėjus rudeniui, mano oda ir vėl stipriau sausėja, tad aktyviai naudoju ir dalinuosi nuomone su jumis.


Produktas: NEUTROGENA "Hydro Boost" gaivinantis kūno kremas - gelis normaliai ir sausai odai
Gamintojas: "Johnson & Johnson". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: drėkinti kūno odą
Tinkamas tipas: normaliai ir sausai odai
Labiausiai patiko: drėkinimo efektas
Labiausiai nepatiko: gaivinantis (vėsinantis) efektas erzins šaltuoju metų laiku
Tūris: 400 ml
Kaina: 9,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Drogas, Iki, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Naujasis gaivinantis kūno kremas-gelis pastebimai padidinantys odos elastingumą ir suteikiantys odai skaistumo. Šios gaivinančios ir itin lengvos formulės pagrindas yra hialurono rūgštis, odos priežiūros srityje žinoma kaip „super drėkiklis“, kuris ,,užrakina” drėgmę ir geba išlaikyti 1000 kartų už savo masę didesnį vandens kiekį. Ji suteikia odai drėkinamąjį pastiprinimą, padeda sulaikyti drėgmę ir palaipsniui drėkinti odą tada, kai to reikia. 
Naudojimas: Siekdami geriausių rezultatų, tepkite visą kūną ryte ir vakare.


Pakuotė. Didelis plastikinis buteliukas su pompa, nors priemonę naudoju dažnai, tačiau tokios pakuotės pakanka ilgesniam laikui, nei per pus mažesnės talpos (kurios dažniausiai parduodamos) buteliuko. Pakuotės dizainas švelniai žydras, puoštas daug žadančia etikete - tokią pamačius jau žinai, kad turėtum tikėtis intensyvesnio drėkinančio efekto. Labai džiaugiuosi ir pakuotės pompa, dozuojančia be strigimų, vienodo dydžio dozėmis. Žinau, kad iš buteliukų su pompa sunkiau iškrapštyti paskutinius produkto likučius, bet šiuo metu, kol pabaiga dar tolokai, džiaugiuosi naudojimo patogumu ir higienišku naudojimo būdu.

Kvapas. Kūno kremas parfumuotas, kvepia labai gaiviu, truputėlį saldžiu kosmetiniu aromatu. Prie kvapo reikia priprasti, mat po padengimo oda dar kelias valandas kvepia losjono aromatu. Greičiausiai dėl šios priežasties man nepatinka kremu teptis ryte, dažniau priemonę naudoju vakaro metu.

Konsistencija iš ties nei tai losjono, nei kremo, nei gelio... kažkas tarp šitų trijų. Priemonė atrodo kaip kremas, tačiau lengvesnės tekstūros, o masažuojant į odą priemonė sparčiai skystėja ir labai primena gelį. Neįprasta, tačiau labai patinka.


Sudėtis: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Petrolatum, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum, CI 42090.


Poveikis. Priemonės pagrindas iš esmės nėra brangus: vanduo ir vienas pigiausių drėkiklių - glicerinas, sudėtyje yra pigaus vazelino. Odą lygina silikonai, nemažai odą kondicionuojančių medžiagų ir drėkiklių, tarp kurių - hialurono rūgštis. Priemonė turi antistatiko ir fiksatoriaus, kuris ant odos paviršiaus padengia apsauginę plėvelę.

Man labai, labai patinka neįprasta priemonės konsistencija, kuri ant odos skystėja, lengvai pasiskirsto ir greit susigeria į odą. Iš kart jaučiu gaivinamąjį efektą, kuris lengvai vėsina odą. Labai malonu vasaros metu, tačiau vėstant orams tas gaivinamasis efektas tikriausiai ims erzinti. Galbūt teks priemonės likučius tiesiog padėti laukti kitos vasaros, tačiau kol kas dar naudoju ir visai džiaugiuosi efektu. Po priemonės susigėrimo, praėjus gaivinančiam - vėsinančiam efektui jaučiu, kad sausesnės odos vietos intensyviai sudrėkintos, odos paviršius tampa itin lygus, švelnus ir net vizualiai oda atrodo drėgnesnė. Rezultatai puikūs - man šis losjonas - kremas - gelis tiesiog nuostabus, kai reikia greito ir intensyvaus odos drėkinimo, deja, tačiau labiau tiks šiltuoju metų laikui.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai