VICHY "Mineral 89" odą stiprinantis ir putlinantis veido serumas su hialurono rūgštimi

Man atrodo, kad kam jau kam, bet geram veido serumui taupyti tikrai nereikia, savaime suprantama, renkantis tikrai reikia pasižiūrėti į sudėtines dalis ir rinktis pagal veido odos poreikius. Vasaros metu man reikėjo stipraus drėkinimo, tad nusprendžiau pagaliau išbandyti išgirtą Vichy 89 Mineral veido serumą, žadantį putlinti ir drėkinti veido odą.


Produktas: VICHY "Mineral 89" odą stiprinantis ir putlinantis veido serumas su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Vichy Labotoires". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, stangrinti, saugoti, stiprinti, putlinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: drėkinantis efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotės vamzdelis nepakankamai ilgas
Tūris: 50 ml
Kaina: 20,80 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Benu vaistinė ir kt.

Ką žada gamintojas: Stangresnei ir labiau sudrėkintai odai, sveikam odos švytėjimui. Stiprinamasis ir putlinamasis poveikis: „Mineral 89“ stiprina odą ir padeda jai kovoti su išoriniais dirgikliais, pvz., tarša, išsaugo odą stangrią, sudrėkintą ir sveikai švytinčią.
„MINERAL 89“ – tai drėkinamasis ir stiprinamais stimuliatorius, kuris ne tik drėkina jūsų odą 24 val, bet ir stiprina jos natūralų apsauginį barjerą nuo neigiamų išorinių veiksnių poveikio, pvz. oro temperatūros svyravimo, taršos, miego trūkumo. Mineral 89 sudėtyje suderinti Vichy terminis vanduo ir natūralios kilmės hialurono rūgštis . Oda atrodo sveika, spindinti, skaisti, tolygaus atspalvio. 
Skirta: visų tipų odai, net ir jautriai. Hipoalerginis.
Be silikono, kvėpiklių

Naudojimas: Užtepkite 2 lašus priemonės ant švariai nuvalytos veido odos ryte ir vakare prieš įprastinę odos priežiūros priemonę.


Pakuotė. Stiklinis buteliukas su plastikine pompa. Ombre dizaino, tamsaus stiklo buteliukas yra skonio reikalas, tačiau mano akims pakuotė atrodo patraukliai. Buteliukas atkeliauja balto kartono dėžutėje, ant kurios yra visa reikalinga informacija. Vienintelis pakuotės trūkumas yra pompos vamzdelis - jis nesiekia dugno, tad paskutinės naudojimo dienos yra tikra problema - pompa nebepumpuoja produkto lauk, tad tenka atskus tiesiog iškratyti produktą lauk.

Kvapas neutralus, serumas bekvapis.

Konsistencija. Serumas skaidrios, gelinės konsistencijos.


Sudėtis: Aqua/ Water, PEG/ PPG/ Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, Glycerin, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Biosaccharide Gum-1.


Poveikis. Priemonės sudėtis gana minimali, tačiau beveik kiekvienas produktas skirtas odos drėkinimui. Iš pavojingų ingredientų sudėtyje turime tik konservantą, kuris apsaugo produktą nuo gedimo ir yra būtinas, norint garantuoti, kad ant odos dengiame šviežią formulę. Pasidžiaugiau, kad gamintojas nusprendė nenaudoti kvapiųjų medžiagų, tad išvengė nemažai vidutinio saugumo ingredientų ir potencialių odos alergenų.

Man labai patinka šio serumo konsistencija - priemonę lengva padengti ant odos, ji greit susigeria ir iš kart teikia gaivinantį, stiprų drėkinantį efektą. Stipriausiai jis jaučiamas kai oda tik po prausimo ir ištroškusi drėgmės - pamenu vasaros metu, po kelių valandų paplūdimyje šis produktas taip smagiai drėkindavo odą, kaip joks kremas niekad nesugebėjo drėkinti, - ir malonus gaivinantis komforto jausmas netrukdavo ateiti. Žinoma, drėkina ir dabar, tik vasarą tas efektas jaučiasi dar stipriau... Gamintojas dar pažadėjo, kad produktas putlins veido odą. Man atrodo tą putlinimą reiktų suprasti labai paprastai - gerai pridėkrinta oda ne tik atrodo, bet ir jaučiasi jaunesnė, stangresnė, ne tokia paglebusi ir putlesnė. O jei drėkinama nuolat - putlumo efektas ir gali atrodyti kaip nuolatinė odos būsena. Iš ties tai serumas tiesiog gerai drėkina odą. Produktas man puikiai tiko ir labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Ar nelipnus serumas? Nieko nėra baisiau, kai serumas limpa ir nesigeria. Man šaltuoju sezonu labai reikia drėgmės, nes nuo šildymo ar kondicionieriaus žiauriai traukia odą. Toks net vidinis sausumas jaučiasi. :(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ne, nelipnus ir geriasi greitai. Jei norite, kad serumai su hialuronu gerai veiktų, ant jų būtina tepti veido kremą.

      Panaikinti

Rašyti komentarą