NUXE "Bio Organic Marine Seaweed" Skin Correcting Moisturizing Fluid - drėkinamasis fluidas su rudųjų dumblių ekstraktu

Vis dar testuoju Nuxe gaminius, rastus advento kalendoriuje ir kadangi jau liko vos keli produktai, esu susidariusi visai geros kosmetikos įspūdį, bet tik tais atvejais, kaip oda ir uoslė ištveria intensyvius kvapus. Šiandien mano rankose beveik baigta Marine Seaweed veido fluido pakuotė, apie kurią noriu papasakoti.


Produktas: NUXE "Bio Organic Marine Seaweed" Skin Correcting Moisturizing Fluid - drėkinamasis fluidas su rudųjų dumblių ekstraktu
Gamintojas: "Laboratoire NUXE". Pagaminta Paris, Prancūzija
Paskirtis: drėkinti veido odą, sutraukti poras, maskuoti trūkumus, matizuoti
Tinkamas tipas: normaliai ir mišriai odai
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: sausinantis alkoholis sudėtyje
Tūris: mano turimos mini pakuotės kiekis 15 ml. Pilno dydžio pakuotė - 50 ml
Kaina: 50 ml - 54,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Nuxe, Lookfantastic, pigu.lt, notino ir kt.

Ką žada gamintojas: Šis ekologiškas* drėkinamasis skystis su jūrų dumbliais optimaliai drėkina normalią ir mišrią odą.
*sertifikuotas ekologiškas produktas.
Ekologiškas drėkinamasis fluidas:
-  optimaliai drėkina normalią ir mišrią odą;
-  sutraukia išsiplėtusias poras;
-  maskuoja trūkumus;
-  teigiamai veikia paraudusią odą, puoselėja jos tekstūrą;
-  suteikia matinį atspalvį.

99 proc. sudedamųjų medžiagų yra natūralios kilmės, o 56 proc. medžiagų yra ekologiškos, veganiškos. Svarbiausia veiklioji medžiaga – rudųjų dumblių ekstraktas. Ši medžiaga yra išgaunama pasitelkiant žaliąsias biotechnologijas; ji padeda ištaisyti odos defektus. Sudėtyje taip pat yra natūralios kilmės hialurono rūgšties, kuri optimaliai drėkina odą. Hialurono rūgštis išlaiko iki 10 000 kartų savo svorį, viršijantį drėgmės kiekį. Dėl to oda atgauna elastingumą, atrodo jaunatviška ir natūraliai skaisti.

Naudojimas: Naudokite ryte ir (arba) vakare, nuvalę odą valikliu „Micellar Cleaning Water“. Prieš naudodami fluidą, geriausiam rezultatui pasiekti palepinkite odą serumu.
Sušildykite lašelį fluido tarp delnų ir paskleiskite jį ant veido, kaklo ir iškirptės zonos odos, švelniai masažuodami nuo centro link išorės.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose mažytė plastiko tūbelė su apačioje užsukamu dangteliu. Pilno dydžio pakuotė atrodo ženkliai patogesnė, su pompa, tad ir dozuoti fluidą su patogesniu dozavimo būdu yra ženkliai patogiau. Pakuotės dizainas visiškai identiškas pilno dydžio pakuotei: tamsiai žalias plastikas ir paprasti, kuklūs balti užrašai: minimali, paprasta, neperkrauta ir skoninga.

Kvapas. Tikriausiai jau nebestebina, kad prancūziška kosmetika, ar veido, ar kūno, turi stiprų kvapą. Priemonės kvapas gaivus, primena žoleles ir vandenį, gal kažkiek panašu į dumblių aromatą, bet ne visai, sakyčiau labiau dumbliai ir kosmetika. Kvapas pasitepus odą išlieka dar kuris laikas ir jaučiamas net po makiažo dengimo.

Konsistencija labai lengva, labai skysta, kreminė, tačiau vandeninga.


Sudėtis: ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, AQUA/ WATER, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, HEXYLDECANOL, HEXYLDECYL LAURATE, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, SILICA, CETEARYL ALCOHOL, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, HYDROGENATED COCONUT OIL, OLEIC/ LINOLEIC/ LINOLENIC POLYGLYCERIDES, ORYZA SATIVA (RICE) HULL POWDER, PARFUM, CAPRYLOYL GLYCINE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) PROTEIN, SALICYLIC ACID, CITRIC ACID, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM HYDROXIDE, XANTHAN GUM, BENZYL ALCOHOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM GLUCONATE, HYDROLYZED ALGIN, VACCINIUM MACROCARPON (CRANBERRY) FRUIT EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, ZINC SULFATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, PYRUS MALUS (APPLE) FRUIT EXTRACT, TOCOPHEROL, LINALOOL, EUGENOL


Poveikis. Priemonės sudėtyje labai daug odą minkštinančių ingredientų, nemažai kondicionuojančių, drėkinančių, keletas raminančių priemonių. Deja, šiuo atveju sudėtis nėra nepriekaištinga: vidutinio saugumo ingredientai galimai toksiški, ir visgi labiausiai neramina konservantas benzilio alkoholis, kuris ilgalaikio naudojimo metu naikina odos lipidinį barjerą, sausina odą. Gal buvo galima pasirinkti saugesnį konservantą? Jau geriau kažkada demonizuoti parabenai, nei alkoholio grupės konservantai.

Labai lengvos konsisitencijos fluidas lengvai pasidengia ant odos, akimirksniu įsigeria. Besigerdama priemonė suteikia intensyvų drėkinimo pojūtį, oda jaučiasi maloniai gaivi. Gamintojas prižadėjo, kad kremas ne tik drėkins, bet ir mažins poras bei matizuos, lygins odos paviršių. Tiesą pasakius jokio efekto nei poroms, nei odos užbaigimui nematai - mano oda lygiai taip pat saikingai švyti, kaip ir prieš šį kremą, mano poros su priemone netapo mažesnės, o veido odos netobulumai tikrai nepranyko kremo naudojimo metu. 

Apskritai naudojant kremą jaučiu tik vidutinį drėkinimą ir odos švelnumo efektą. Jei rinkčiausi tokios kainos kremą/ fluidą, norisi veiksmingesnio efekto ir ryškiau matomų rezultatų. Mane labai maloniai nustebimo tik greit susigerianti tekstūra bei malonus aromatas, o efektas šį kart tik taip sau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai