THANK YOU FARMER "Back to Iceland" Peeling Cream - šveičiamasis veido kremas

Planavau rašyti apie vieną priemonę, bet paskutinę akimirką mano nuomonė pasikeitė ir nusprendžiau šį kart pasakoti apie veido šveitiklį. Šiek tiek sudėtinga rinkoje rasti jautriai, sausai, brandžiai odai tinkamą šveičiamąją priemonę. Nors pastaruoju metu pasirinkimų daugėja ir lyg ir turime nemažai įvairiausių ir ženkliai saugesnių pasirinkimų, tačiau rinkoje vis dar trūksta saugių, švelnių, tačiau pakankamai efektyvių priemonių. O ką aš bandau šį kart? Pastarąjį kartą įsigijau korejietišką Thank you Farmer gamintojo šveičiamąjį kremą, kurį šiandien ir pristatysiu jums.


Produktas: THANK YOU FARMER "Back to Iceland" Peeling Cream - šveičiamasis veido kremas
Gamintojas: "Thank you farmer" Co.Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: šalinti negyvas veido odos ląsteles ir nešvarumus; drėkinti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelnus šveitimas
Labiausiai nepatiko: kietas pakuotės plastikas - sunku išspausti priemonę
Tūris: 150 ml
Kaina: 17,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Šveičiamąją funkciją atliekantis veido kremas pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus. Lengvos tekstūros priemonė švelniai nušveičia odą, ją drėkina bei padeda išvengti odos sausumo, nemalonaus tempimo pojūčio. 
Sudėtyje yra: Islandijos samanų ekstrakto, augalinės kilmės celiuliozės, papajų vaisių ir citrinų ekstraktų, hialurono rūgšties. 

Naudojimas: gausiai tepkite kremu nuvalytą ir sausą odą. Netepkite aplink akis. Švelniais judesiais masažuokite, nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite priemonę vieną arba du kartus per savaitę, priklausomai nuo odos jautrumo.


Pakuotė. Tamsiai žalia pakuotė su paveiksliuku, kuris atrodo, lyg skirtas spalvinimui. Kažkas panašaus būdavo mandalų spalvinimo knygose. Tiek kartoninė dėžutė, tiek plastiko pakuotė atrodo visiškai identiško dizaino, tad skaniai žalia spalva galima pasidžiaugti ir išmetus kartoninę pakuotę.

Labai nustebau, kad plastiko tūbelė labai didelė, priemonės kiekis tikrai nemažas, tad pakaks ne vienam mėnesiui! Pakuotė tūbelės formos su patogiu, apačioje atsikemšančiu dangteliu. Naudojimui tiek pakuotės forma, tiek dozavimo anga faina, gal tik šiek tiek per didelė ta tūbelė - smagiau rankose jaustųsi mažesnė. Deja, nesu sužavėta ir kietu pakuotės plastiku - pradžioje didelio nepatogumo nesijaučia, tačiau kuo toliau, tuo sunkiau išspausti reikiamą kiekį, o naudojimo pabaigoje greičiausiai ir pavargti teks krapštant likučius lauk.

Kvapas. Priemonės sudėtyje gamintojas nusprendė naudoti kvapiąsias medžiagas. Kvapas dusliai gaivus, lyg ir kosmetinių priemonių, bet nėra patrauklus uoslei, tad mano nuomone jo geriau nebūtų. Taip, suprantu, yra, bet... jei jau korėjiečiai kuria kvapus, mano uoslei jie labai retai įtinka.

Konsistencija kreminė, skystoka.


Sudėtis: Cetraria Islandica Extract, Cellulose, 1.2-Hexanediol, Centella Asiatica Extract, Ficus Carica Fruit Extract, Algae Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Hamamelis Virginiana Extract, Rubus Chamaemorus Seed Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Laurate, Water, Carbomer, Tromethamine, Glycerin, Dipropylene Glycol, Fructooligosaccharides, Lecithin, Beta-Glucan, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Sodium Acetylated Hyaluronate, Fragrance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin


Poveikis. Pirmiausia pasidžiaugsiu priemonės sudėtimi: fizinių šveičiamųjų dalelių priemonė neturi, švelnus šveitimas išgaunamas švelniai priemonę masažuojant į odą. Tiesą pasakius ir cheminio šveitiklio priemonių čia nėra - nemažai šviesinančių odą ingredientų, daug drėkiklių ir tik vienas nesaugus konservantas, tačiau ne pats blogiausias, koks gali būti.

Šis šveitiklis veikia panašiai, kaip kiti kreminiai/ rūgštiniai šveitikliai: masažuojant kremą į odą jis pasidengia ir nusirutulioja tokiais rutuliukais lauk, panašų efektą teko bandyti su ŠIUO šveitikliu. Priemonė labai švelnios, kreminės tekstūros, tačiau masažuojant į odą jos nė trupučio nedirgina, nesausina, neerzina odos. Pirmus kartus atrodo, kad ir poveikio nelabai bus, tačiau jis yra - veido oda atrodo šviesesnė, skaistesnė, ant paviršiaus matau mažiau inkštirų ir poros regis mažiau kemšasi. Šveitiklis iš ties veikia ir veikia labai švelniai, tačiau efektas matomas - pojūčiai ir rezultatas man labai patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai