ACAPPELLA kvapieji kartoniniai pakabukai automobiliui: "Auksas" ir "Sidabras"

Esu minėjusi, kad kvepiančias korteles, kurios lyg ir skirtos automobiliui, aš mėgstu pakabinti į spintas namuose, įmesti į batų lentyną. Esu bandžiusi šios kompanijos sausus kvapus, bet didelio įspūdžio man jie nepaliko, kvapas nebuvo toks intensyvus, laikė trumpiau, tad pakeičiau juos automobiliui skirtomis kortelėmis. Spintose šiuo metu gyvena Black Edition kortelės, o prieškambario spintoje ir batų lentynoje turiu šituos du kvapus, apie kuriuos trumpai.


Tikriausiai ne naujiena, bet kvapai supakuoti plastikinėje pakuotėje, kurią prieš naudojimą reikia nuimti. Kiekviena kortelė turi gumelės pakabinimą, kuris tamprus, tad patogus, jei reikia prikabinti ant pakabų ar kabliukų, o iš ties tokios gumelės mašinoje patogios, jei norisi kabinti už veidrodėlio. Šios kortelės gali tepti, todėl reiktų atsargiai kabinti spintose, nepriliesti prie drabužių, ypač šviesesnių ar medžiagų, kurios jautresnės tepimui.


AUKSAS

Ką žada gamintojas: Niekas negali išmušti iš vėžių, kai žinai, kas yra svarbiausia. Solidus, ryškus, ramybe dvelkiantis aromatas žinantiems savo gyvenimo vertę.
Kvapo tipas: citrusinių – kvapiųjų žolelių.

VIDURINĖS NATOS: levanda, anyžiai
BAZINĖS NATOS: kedras, kvapioji tonkapupė


Solidus, sodrus, šiltas aromatas, kuriame puikiai jaučiasi visos priemonės natos, tiek levandos, tiek anyžiai, šiek tiek medienos ir kvapniosios tongapupės. Šiltas kvapas labai malonus mano uoslei, jame nėra jokių dėmesį blaškančių gėlių, jokių keistų vaisinių natų. Kai norisi brandos, elegancijos, solidumo ir šilumos, beje, jis puikiai tiktų ir automobilyje.


SIDABRAS

Ką žada gamintojas: Taurus medžio, citrusų ir žydinčių augalų kvapų derinys pripildo aplinką pakilios, iškilmingos nuotaikos. Keliaukite su džiaugsmu!
Kvapo tipas: citrusinių – kvapiųjų žolelių.

VIRŠUTINĖS NATOS: bergamotė, rožinis pipiras.
VIDURINĖS NATOS: levanda, žibuoklė.
BAZINĖS NATOS: kedras, santalas.


O šis kvapas - visiška priešingybė auksui ir labiau primena citrusinių vaisių vyriškus kvepalus. Žinote, ką man primena labiausiai? Giorgio Armani "Aqua di Gio" vyriškus kvepalus, lygiai taip pat yra citrusų, lygiai taip pat jaučiasi mediena. Tik kiek mažiau gaivos. Labai tinkamas aromatas vyrams ir vyriškiems automobiliams, bet nelabai paltų spintai.
------------------------------
Man labai patinka, kad kortelės labai ilgai kvepia ir kvapas pakankamai intensyvus - atvėrus spintą puikiai jaučiasi kiekvieno jų aromatas. Tačiau... jei lyginsime su Black Edition, tai ne tokie intensyvūs, kvapai švelnesni ir silpnesni.




Gamintojas: UAB "Aromika" Amsterdam. Pagaminta Kaunas, Lietuva
Kur įsigyti: Aromika.lt
Kaina: kiekvieno po 1,19 Eur
Kiekis: parduodama vienetais
Dydis: 6 x 10 cm




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai