NOBLE ISLE "Willow Song" Lavenham Walk vonios ir dušo želė

Artėja mėnesio pabaiga, o aš vis dar su mažomis pakuotėmis, mėginiais ir mini dydžiais ir greičiausiai to reiktų iš blogo tikėtis greičiausiai visą pavasarį, daugiau ar mažiau. Pirmiausia žinoma, noriu šiek tiek sumažintų visų tų pakuočių skaičių ir nepirkti nieko naujo, kol nesunaudosiu tai, ką jau turiu. O ir bandyti naujus produktus, kurių pilnų pakuočių greičiausiai šiaip sau nebūčiau sugalvojusi įsigyti, yra labai, labai smagu. O kas šiam kartui? Šiam kartui dar viena negirdėta kompanija Noble Isle ir kūno prausiklis su nuostabiu aromatu.


Produktas: NOBLE ISLE "Willow Song" Lavenham Walk vonios ir dušo želė
Gamintojas: "Noble Isle" Ltd. Pagaminta D.Britanijoje
Paskirtis: nuprausti kūno odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: nemaža kaina
Tūris: mano mini pakuotės - 30 ml. Įsigyti galima 250 ml pakuotėse
Kaina: 250 ml - 25,00 Eur
Kur galima įsigyti: Notino, New Crush

Ką žada gamintojas: Daugiafunkcinis vonios ir dušo gelis gali būti naudojamas duše, kad būtų galima greitai ir kvapniai pasimėgauti maudymosi patirtimi, ir taip pat vonioje – ilgesniems ir prabangesniems prausimosi ritualams. Švelnios, bet sodriai putojančios putos palieka odą švarią ir nuostabiai kvepia.

Willow Song yra Noble Isle moteriškiausias kvapas su švariomis, gaiviomis, žaliomis natomis. Šio aromato gėlių natos subalansuotos su traškiais, žalios spalvos aromatais ir arbūzų bei persikų kvapu. Pagrindinės kedro ir muskuso natos suteikia rafinuotą, subtilų, jausmingą ir ilgai išliekantį aromatą, kuris apgaubia odą.

Viršutinės natos: Rožių žiedlapiai, gebenės
Širdies natos: Arbūzas, lelija
Bazinės natos: Kedras, muskusas

Veganiškas, be parabenų, be SLS, be glitimo ir cruelty-free.


Pakuotė. Šios priemonės galima įsigyti keliais skirtingais variantais: pilno dydžio pakuotė 250 ml su pompa, o taip pat šios želė galima nusipirkti ir rinkiuose po 2 ar 3, 75 ml talpos buteliukus atsukamais dangteliais. Mano pakuotė greičiausiai skirta išmėginti produktą, o ne pardavimui. Plastikinis buteliukas su atsukamu dangteliu ir skaidria etikete: atrodo dailiai, dizainas minimalistinis, bet perskaityti informaciją ant pakuotės gana sudėtinga.


Kvapas mano nuomone yra šio gaminiu arkliukas ir pats geriausias aspektas! Kvepia fantastiškai, moteriškai, gaiviai, baltomis gėlėmis. Labai jaučiasi lelijos, rožės, arbūzai ir medienos natos. Kvapas pasakiškas, labai maloniai nuteikiantis ir bemat pakeliantis nuotaiką! 

Konsistencija gelinė.


Sudėtis: AQUA, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCO-SULFATE, PARFUM, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, CAPRYLYL/ CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, BENZOPHENONE-4, CITRIC ACID, GLYCERYL OLEATE, SODIUM BENZOATE, BETAINE, POTASSIUM SORBATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SALIX ALBA (WILLOW) BARK EXTRACT, NYMPHAEA (WATER LILY) ODORATA ROOT EXTRACT, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, HYDROXYCITRONELLAL, CI 61570 (D&C GREEN NO 5), CI 42090 (FD&C BLUE NO 1).


Poveikis. Gal trumpai apie priemonės sudėtines dalis? Tiesą pasakius nesitikėjau tokios geros: gamintojas saugiai parinko putojimą suteikiančias medžiagas, saugiai parinkti konservantai. Tik keli vidutinio saugumo ingredientai, kurių dalis skirta priemonės kvapui.

O priemonės kvapas tiesiog nerealus, kvepia gaiviai, moteriškai ir jaučiasi baltos gėlės! Prausiantis visa vonia prisipildo lelijų, rožių ir medienos aromatu. Mmm... primena mano mėgstamus baltų gėlių kvepalus. Fantastika, kaip kvapas gali suteikti emociją ir pakelti nuotaiką, ir nors nemėgstu aromatų veido priežiūroje, tačiau kūno prausiklis man privalo gardžiai kvepėti.

Priemonė gerai putoja, švariai ir švelniai prausia odą, o ir odos sausumo jokio nejaučiu. Tad labai džiaugiuosi tiek kvapu, tiek poveikiu odai. Patinka ir vien dėl kvapo mielai įsigyčiau pilną pakuotę, o dar ir smalsu, kokie kiti šios kompanijos priemonių aromatai. Ar jums teko bandyti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai