PIRMAS ĮSPŪDIS. SPA CEYLON "Sleep" Intense Relaxing Tridosha Body Cleanser - kūno prausiklis, gerinantis miegą

Tęsiant mėnesio temą, toliau bandau visokius smulkius dalykėlius, o šį kart pagalvojau, kad bus puiki proga išbandyti SPA Celyon kūno prausiklį, padedantį giliau ir ramiau miegoti. Po kai kurių darbo dienų tokių priemonių labai norisi, ypatingai, kai jos sunkesnės, o užmigti niekaip nepavyksta, perkratant mintis ir dienos įvykius. Tad testuoju ir pasakoju.


Ką žada gamintojas: Kūno prausiklis, praturtintas terapiniu natūralių eterinių aliejų ir ajurvedinių žolelių mišiniu, subalansuotas giliam ir ramiam miegui. Nerolio eterinis aliejus vertinamas kaip ramybės eliksyras dėl gebėjimo išblaškyti nerimą, liūdesį, įtampos keliamą jaudulį. Prabangiai kvepiančio afrodiziako ylang–ylang aromatas gerina nuotaiką, žadina gyvenimo džiaugsmą ir entuziazmą. Levandos ramina, o apelsinų žievelių eterinis aliejus suteikia jaukumo ir ypatingą nuotaiką. Šaltai spaustas kokosų aliejus maitina odą, alyvuogių aliejaus ir medaus mišinys ramina, minkština ir saugo odą nuo išsausėjimo, alavijas atkuria drėgmės pusiausvyrą.
Produktas pagamintas laikantis tvarios žemdirbystės principų, tinka veganams, be ftalatų, be parabenų ir silikono.
NAUDOJIMAS: Švelniai ištrinkite kūną, nuplaukite vandeniu. Prausiklį naudokite duše arba aromatinei voniai. Efektyvesniam terapiniam poveikiui pasiekti kartu naudokite Spa Ceylon Sleep Intense kūno losjoną bei kūno ir patalynės dulksną. Tinka visiems odos tipams/Tridosha.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Sudėtis: Aqua, Ammonium lauryl ether sulphate, Cocamidopropyl betaine, Sodium peg-7 olive oil carboxylate, Glycerine, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf extract, Coconut diethanolamide, Mel (Honey), Parfum, Citrus aurantium amara (Neroli) flower oil, Cananga odorata (Ylang Ylang) flower oil, Lavandula angustifolia (Lavender) flower oil, Citrus aurantium dulcis (Orange) peel oil, Pogostemon cablin (Patchouli) leaf oil, Tocopherol (Natural Vitamin E From Soya), Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Hydroxyacetophenone, Potassium sorbate, Citric acid, Sodium chloride.


Kiekis: mėginio kiekis 5 ml. Galima įsigyti 250 ml pakuotėje
Kaina: 21,79 Eur
Kur galima įsigyti: SPA Celyon Lietuva
Gamintojas: "Propietary Ayurveda Preparation". Pagaminta Šri Lanka


Mano nuomonė. Priemonė vidutinio saugumo, tačiau iš esmės dėl sudėtyje esančių, ne visai saugių natūralių augalinių ir eterinių aliejų, kurie gali erzinti jautresnę odą. Paprastai eteriniai aliejai man nekelia jokių alerginių reakcijų, tad mano akimis sudėtis visai gera.

Kūno prausiklis gelinės konsistencijos, tačiau skystas, priemonė tekanti. Dėl skystos konsistencijos paprastai produkto sunaudojame daugiau, nei tirštesnio produkto, nes atrodo, kad reikia daugiau, o ir dozuoti skystesnius produktus šiek tiek sunkiau. Kūno prausiklis kvepia dieviškai skaniai, tiesiog gardžiai. Aromatas raminantis, atpalaiduojantis, jame jaučiasi ir levandos ir citrusai.... Kvepia gardžiai, prausia švariai, putoja gerai. Ir iš ties, po prausimosi jaučiuosi, kaip norisi prigulti, jaučiu, kad norisi miegoti. Ir ėjau. Tiesą pasakius naktį po prausimosi produktu išmiegojau gerai, miegas buvo ramus ir gilus. Manau tokios priemonės labai naudingos ir puikiai veikia va tais įtemptais vakarais, kai sudėtinga atsipalaiduoti, sunku užmigti ir norisi aromaterapijos pagalba padėti nurimti ir geriau išmiegoti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Gal čia placebo labiau efektas, kad padės. Na bet svarbu efektas buvo.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Placebo efektu nepavadinčiau - mane asmeniškai veikia aromaterapija, kvapai padeda atsipalaiduoti, nurimti, pakelia nuotaiką, suteikia žvalumo. Tik aromaterapija yra toks slidus dalykas kaip ASMR - vienus veikia, kitų ne ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą