#102/2023 Sausio mėnesį baigiau.

O šiandien... jau puikiai žinote - naują mėnesį rodau jums praeito mėnesio pabaigtas priemones. Krepšelis pilnokas, priemonių labai daug, tačiau dauguma jų - nedidelio dydžio. Kviečiu galutinei nuomonei apie produktus.


Kūnui I

Realiai, aš nežinau, kas čia yra? Vintažinis kūno kvėpiklis, užvadintas dezodorantu? Tokios priemonės regis jau senai turėjo prarasti populiarumą ir dingti iš parduotuvių lentynų. Tačiau va, yra dar. Man asmeniškai tokio produkto nereikia, nerandu jokios normalios naudojimo paskirties, tad tiesiog atsisveikinu. 
Nekartočiau ir pačiai nekiltų mintis pirki.

Kvepia maloniai, saugo visai gerai (bet ne tobulai), tačiau tepa tamsius drabužius! Net jei lauksite, kol visiškai susigers... vistiek teps. Ir dar nefaina, kad likučiai tiesiog iškrito lauk. Neblogas, bet ne tobulas, tad nekartočiau.

Labai malonaus kvapo ir gero efekto, tačiau labiau patinka, kai naudojamas ant sausos odos, tuomet šveitimas efektyvesnis. Tikriausiai labiausiai sužavėjo dėl malonaus aromato ir neįprastos pakuotės, nes panašų šveitimą galima išgauti ir kitomis priemonėmis. 
Kartočiau, man labai patiko.

Gerai. Ko jau ko, bet tokio saugaus kremo/ balzamo vaikams sudėties nesitikėjau, tik ne iš Oriflame. Suabejojau, ar tokia vazelininė tekstūra būtų tinkama kūdikiams (man labiau patinka kremai arba aliejai), tačiau sudėtis puiki ir visiškai saugi naudoti.
Gal kartočiau, jei ne keistoka konsistencija.

Kūnui II

MĖGINYS.
Greit susigeriantis, lengvos tekstūros, odą švelninantis ir šiek tiek drėkinantis losjonas. Pirmas įspūdis labai geras, žinau, kad kažką daugiau iš šios kompanijos priemonių tikrai bandysiu.

Pats mylimiausias plaukų šalinimo būdas ir patogiausias įrankis. Kartojamas nuolat, jau daug metų. Taškas. Kol kas nieko geriau ir patogiau neradau.

Man patinka kvapas ir kartu jis mane erzina... Kodėl? Aromatas labai malonus, iš ties raminantis uoslę, tačiau pripylus vonią, tiesiog pernelyg nuslopsta, norisi stipresnio aromato. Lyg ir galėčiau kartoti, bet kad kvapas normaliai jaustųsi, reikia labai nemažo priemonės kiekio.

Plaukams

Fantastiška kaukė porėtiems ir sausiems plaukams! Nors konsistencija atrodo per skysta ir net vandeninga, tačiau plaukai lengvai sugeria kaukę Po naudojimo, be jau įprasto minkštumo, švelnumo ir paklusnumo, jaučiamas intensyvus, stipriai prisotinto plauko jausmas - plaukai atrodo sunkesni, storesni, tad greičiausiai pilnai prisotinti priemonės. Tiek vizualus, tiek jaučiamas poveikis man labai patiko, tad su mielu noru pakartočiau.

Paprastas ir gana elementarus produktas: plauna plaukus ir lengvai kondicionuoja. Įprasto kondicionieriaus ar kaukės neatstos, tačiau jei reikia lengvos, kasdienės priemonės - toks šampūnas visai neprastas pasirinkimas.

MĖGINIAI.
Labai patiko kvapas, tačiau labiausiai sužavėjo efektas - sunku patikėti, tačiau plaukai po šių produktų kaip šilkas - paklusnūs, švelnučiai ir atrodo sveikesni, gražesni. Nesitikėjau tokio efekto, tad buvau labai maloniai nustebinta. Bandysiu ieškoti kitų dominančių priemonių iš šios kompanijos.

Veidui I

Drėkina ir ramina odą, tad labai mėgstu hidrolatus naudoti vietoje veido toniko. Patiko ir manau vis pakartosiu vienų ar kitų gėlių hidrolatą.

Labai švelnus, puikios sudėties ir labai efektyvus veido prausiklis, nors odos nelabai drėkina, bet paliko gerą įspūdį. Mielai įsigyčiau ir pilno dydžio pakuotę.

Ir dar vienas puikus miniukas - tiesiog fantastiškas veido tonikas, kuris ramino odą ir labai akivaizdžiai drėkina. Nors turėjau tik mini pakuotę, bet man labai patiko ir nenuostabu, su mielu noru įsigyčiau pilno dydžio pakuotę.

Veidui II

Šio serumo nepabaigiau ir toliau naudoti nebenoriu. Tiesą pasakius jo poveikis praktiškai niekinis - pridėta silikonų, kad sutiktų odai švelnumo ir lygumo jausmą. Ilgiau naudojant pastebėjau, kad ir poras norėtų kimšti, tad atsisveikinu ir manau daugiau nebekvailiosiu su šio gamintojo veido kosmetika - neverta.

O va šitas serumas puikus, ir pasibaigus man jo labai pritrūko. Serumas puikiai drėkina odą, skaistina ir iš ties veikia raukšles. Efektas puikus, sudėtis gera, su mielu noru kartočiau (ir greičiausiai kartosiu).

Paprastas, gerai drėkinantis veido kremas, kuris dar suteikia švelnumo. Kasdienai ir biudžetinei rutinai visiškai pakanka. Vienintelis trūkumas yra sudėtinių dalių saugumas, per n metų kremas praktiškai netiko ir jau norisi, kad ir to paprasto poveikio, bet saugesnės sudėties. Kartočiau, jei sudėtis būtų tobulinama.

Antra išbandyta šios kompanijos priemonė ir lygiai tokia pat puiki bei maloniai stebinanti, pirmiausia priemonės saugumu. Kremas riebokas ir sunkokas, tad ne tik maitina odą, bet ir puikiai saugo nuo nepalankių aplinkos veiksnių. Labai patiko šaltu oru, pakartočiau.

Veidui III

MĖGINYS.
Patiko kremo konsistencija, drėkinamasis efektas bei pojūtis ant odos, bet nežavėjo sudėtis bei itin stiprus kvapas. Nemanau, kad priemonė verta dėmesio - panašų efektą galima rasti ir pigesniuose kremuose.

Drėkina, suteikia skaistumo, o ir oda po kaukės atrodo jaunesnė bei gražesnė. Efektas geras, ypač, kai odai pritrūksta drėgmės. Kartočiau.

Puiki kaukė ir tiesą pasakius su kietagrūdžiu serijos kaukės man atrodo efektyviausios, net pavyzdžiui ši, ne tik drėkina, bet ir skaistina, vienodina odos spalvą, suteikia elastingumo, o odos paviršius atrodo jaunesnis. Mielai kartočiau.

Kartoju jau ne pirmą kart - ši kaukė turi patį intensyviausią drėkinimą iš Mitomo kaukių, bent jau kiek esu bandžiusi, tad dažniausiai renkuosi kai odai labai trūksta drėgmės. Be abejonės, kartosiu.

MĖGINYS.
Pasikartosiu - puikus odą raminantis ir drėkinantis tonikas, kurį su mielu noru pakartočiau pilnos pakuotės pavidalu.

MĖGINYS.
Labiau maitino, nei drėkino odą ir kol naudojau, efektas man labai patiko. Jei nesigilinčiau į sudėtines dalis, kremas atrodytų visai vertas dėmesio, tačiau... kvapas per stiprus, o sudėtyje esantis alkoholis ilgalaikio naudojimo eigoje gali sukelti problemų - sausinti odą, pažeisti barjerą, berti, atverti žaizdeles. Vien dėl sudėtinių dalių pilno dydžio pakuotės nepirkčiau. 

Burnos higiena

Šios kompanijos burnos higienos įrankiai yra patys patogiausi ir patys kokybiškiausi, kokius šiuo metu galima gauti mūsų rinkoje. Nenuostabu, kad kartoju tarpdančių šepetėlius būtent šios kompanijos. Beje, šis rinkinys labai patogus dėl dviejų priežasčių: jame skirtingo dydžio 5 šepetėliai, kuriuos bandant lengva išsirinkti savo dydį. Antroji priežastis - pats šepetėlio pagrindas labai patogus, ant ilgos rankenos, tad juo lengva pasiekti krūminius ir protinius tarpdančius, nesukišant visos rankos į burną. Pradiniai pažinčiai su tarpdančių šepetėliais, būtent tokį rinkinuką ir rekomenduočiau įsigyti.

Ir lygiai ta pati priežastis - kompanijos dantų šepetėliai yra patys geriausi ir patogiausi dantų valymui. Su jais itin lengva valytis dantis, patogu pasiekti ir sunkiau pasiekiamas vietas. Kartojame jau ilgą laiką ir toliau planuojame pirkti tik tokius. 

Labai smagi dantų pasta, kai reikia efektyvaus apnašų šalinimo, bet vengi balinamojo efekto. Kadangi šiuo metu nešioju breketus, efektyvus ir švelnus valymas yra prioritetas. Pabaigiau ir vėl nusipirkau tokią pat - sužavėjo poveikiu.

Tokių šiuo metu naudoju labai daug ir dažnai, tad vietoje įprastų ir pakankamai brangių, nusprendžiau išbandyti pigius iš Lidl. Du tokie pakučiai kainuoja porą eurų, o pats siūlas kokybiškas - neplyšta sruogomis, puikiai valo dar kiek išsiplėsdamas tarpdančiuose, neslysta tarp pirštų. 
Mielai pakartosiu, puikus siūlas.

Turėjau nedidelį kiekį, bet pakako labai ilgam ir tiesiog sužavėjo. Labai fainas, neįprastas, bet malonus burnos ertmei skonis, efektyvus, tiesiog nepriekaištingas apnašų šalinimas ir švelnus balinamasis efektas. Labai noriu pirkti pilno dydžio, tačiau iki pilnos laimės trūksta, kad būtų su flouridu - deja, nėra. Gal, kai nusiimsiu breketus ir pakartosiu.

Maisto papildai

32. MULTI Women vitaminų ir mineralų kompleksas, 30 kaps.
Turėjau kažkada nusipirkusi ir šį mėnesį, valydama vaistinėlę, nusprendžiau pabaigti. Lyg ir padeda, nes sudėtyje pakankamai daug svarbių vitaminų ir mineralų moters sveikatai. Tačiau tikrai ne patys efektyviausi vitaminai.
Nakvišų aliejus 100 mg
Vitaminas C 60 mg - 75% RMV
Agurklių aliejus 50 mg
Kalcis 50 mg - 6% RMV
Magnis 50 mg - 13% RMV
Niacinas 16 mg NE - 100% RMV
Geležis 12 mg - 86% RMV
Vitaminas E 12 mg a-TE - 100% RMV
Citrusų bioflavanoidai 10 mg
Cinkas 7,5 mg - 75% RMV
Pantoteno rūgštis 6 mg - 100% RMV
Vitaminas B2 5 mg - 357% RMV
Vitaminas B6 5 mg - 357% RMV
Sojų izoflavonai 5 mg
Vitaminas B15 mg - 455% RMV
Manganas 2,5 mg - 125% RMV
Beta kartotenas 2 mg
Varis 1500 ug - 150% RMV
Folio rūgštis 400 ug - 200% RMV
Selenas 100 ug - 182% RMV
Vitaminas K 90 ug - 120% RMV
Biotinas 50 ug - 100% RMV
Chromas 50 ug - 125% RMV
Vitaminas B12 20 ug - 800% RMV
Vitaminas D 5 ug - 100% RMV

33. VIRIDIAN High Five Multivitamin Formula maisto papildas, 7 kaps.
O šios kapsulės, tiesiog išbandytos, kaip jaučiasi, nes savaitės naudojimas nesuteikia jokio jaučiamo efekto. Nelabai suprantu maisto papildų mėginių - kai tik keli priemonės vienetai, normaliai išbandyti vargu ar galima?
Vitaminas B5 150mg - 2500% RMV
Vitaminas C 100mg - 125% RMV
Beta katotenas 5mg - 104% RMV
Vitaminas B3 50mg - 312% RMV
Jodas 25ug - 16,7% RMV
Kalcis 10mg - 1,3% RMV
Magnis 12mg - 3,2% RMV
Vitaminas B6 20mg - 1429% RMV
Vitaminas B1 25mg - 2273% RMV
Vitaminas B2 25mg - 1786% RMV
Vynuogių sėklų ekstraktas 20mg
Cinkas 5mg - 50% RMV
Selenas 50ug - 91% RMV
Kalis 2 mg - 0,1% RMV
Cholinas 2mg
Inositolis 5mg
Geležis 1mg - 7,1% RMV
Boronas 500ug
Vitaminas D3 10 ug - 200% RMV
Folio rūgštis 200ug - 100% RMV
Chromas 50ug - 125% RMV
Vitaminas B12 50ug - 2000% RMV
Biotinas 50ug - 100% RMV

Dekoratyvinė kosmetika

Puikus makiažo pagrindas sausai ir brandžiai odai, nes suteikia sveikai švytinčios, sveikai atrodančios odos efektą. Nesitikėjau, kad šio buteliuko pakaks tokiam ilgam laikui, bet tikriausiai, kai aplikatoriumi tepi ant odos, o ne pumpuoji lauk, priemonės susitapo? Efektas čia vertas dešimtiems balų ir galvoju, kad nelabai turiu prie ko kabinėtis - jei nebandėte, sausiaodės - šis makiažo pagrindas jums turėtų labai patikti. O aš kada nors su mielu noru pakartosiu, - traukiu į labai patikusių makiažo pagrindų sąrašą.

Nesunaudojau ir jau praeitą mėnesį norėjau mesti lauk, tačiau pamiršau įmesti į baigtų krepšelį, tad atsikratau šį kart - šis lūpų balzamas tik iš pirmo žvilgsnio atrodo apgaulingai geras. Naudojant ilgesnį laiką alkoholis stipriai sausina lūpas, o pakartotinis dengimas tik dar labiau sausina odą. Produktas, su kuriuo ne tik nieko gero lūpoms nepadarysite, bet dar ir sudirginsite, išsausinsite lūpų odą. Nevertas dėmesio ir tikrai nekiltų ranka kartoti, o ir dėl dar vieno lūpų balzamo iš šios kompanijos aš labai abejoju.
---------------------------
Štai ir viskas, mano baigtų priemonių krepšelis visiškai tuščias, parodžiau jums viską, ką pavyko baigti ir viską, ko niekada neprisiverčiau užbaigti, tad metu lauk. Mėnuo, gausus mini priemonių, tikriausiai panašus bus ir ateinantis - su naujais, įdomiais, rinkoje rečiau matomais produktais ir daug naujų įspūdžių. Jau greit bloge!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai